- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.261
Kizlar telden girdigim icin herkesi alintilayamadim tebrik eden arkadaslarimdan Allah razi olsun Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin insallah en yakin zamanda hayirliniza kavusun insallah bu mubarek cuma gunun hurmetine cok sagolun canlarim.
aybirgen Allah yardimcin olsun Allah kimseyi sevdiginin yokluguyla sinamasin.Allah kalplerinizi birlestirsin insallah amin.sorun ne canim.sen icin nas felak ayetel kursi okiycam.Allah yardim etsin.sevdigimle kavga ettigimde inan 3 gun ard arda hic bisi yemedim ve yataga dustum.cok kotuydu.Allah kimseye vermesin tez zamanda barisin insallah
Yarin nikah.gecmiste cok uzuldum artik mutlu olmak istiyorum.yuzum gulmedi sevgiden yana aldatildim siddet gordum assagilandim genc yasta dul kaldim.daha 1 haftalik evliyken kadin resmi buldum cuzdaninda.inanin hatirlamak bile istemiyom.sildim yasadiklarimi 2aylik bir evliligim oldu ve bu benim 2.evliligim.sevdigim bekar.bu iliskiye uzulursun biz olmayiZ diye basladi.ben sevyom dedim cirpindim birakmadim baska taliplerde geldi istemedim.o olmaz dedi kackez hani baskasina yonelmedim.ailem kabul etmez dedi.Allaha sukur ailesi inancli insanlar ve hz haticemizi ornek gosterdiler.Allah razİ olsun onlardan durumumuda kimseye demediler kimse bilmiyor.ve yuzume bile kimse durumumu vurmadi.ama cok cirpindim kizlar kac kez yataklara dustum.hep Allaha Allahim sana sukredecegim insani cikar karsima dedim.Allaha sukur.insallah hepimiz mutlu oluruz.Allah hepimize yardim etsin amin Allahim sen yardim et.hepinizi cok seviyorum inaniyorum yuzumuz gulecek insallah
Duygucum ben de çok duygulandım okuyunca, inşallah bundan sonra hep mutlu olursun. Uzun uzun konuşmak isterdim ama tlfndan giriyorum, bugün hiç iyi değilim hakkimda hayırlısı için dua edin nolur bana da :'(
Duygucum ben de çok duygulandım okuyunca, inşallah bundan sonra hep mutlu olursun. Uzun uzun konuşmak isterdim ama tlfndan giriyorum, bugün hiç iyi değilim hakkimda hayırlısı için dua edin nolur bana da :'(
yarın nikahmı dedin canım yanlış anlamadım demi allhım hayırlı eylesin pişman etmesin düğün nezamn yaşadıkların seni olgunlaştırdı canım inş bundan sonra mutlu olursun bir işin sonu güzel olsun derler bundan sonra hep gül sen eşinle çocuklarınla yuvanda mutlu ol emi kuzum bende yarın kolmene başlıyorum 6 gün sonrada takibe gidecem inş yumurtam gelişir dua et bana canım dualarımdasın duyguşummm hiç bir zaman eşinn yanında kendini 2. evliliğin diye ezik hissetme sana tavsiyem kuzum sen biliyorsun açık açık yazmayacam bende sennle aynı durumdaym inş senn eşinde benm eşim kadar anlayışlı olur sana hissettrmez
kaderimz nekadarda benziyor hem hemşeriyiz hem huyumuz benziyor duygusalsın benm gibi sevince iliklerine kadar seviyorsun sende pcossun 2 evliliğini sveerek yapıyorsun kardeşmiyiz neben mutluyum çok şükür tek eksiğim çocuk oda olur inş en kısa zamanda öptüm seni datlum
Seninle ilk buraya sevdiğimden ayrilmanin esigindeyken can havliyle yazdığımda tanıştık ne zor zamanlardi sonra arada başka birinin de olduğunu aldatildigimi öğrendiğim de yine en büyük destekçim sen oldun yaşadıklarini bilmeyerek ne çok isinmistim sana şu yazdiklarini okuyunca neden seni bu kadar sevdiğimi kendime yakin hissettigimi anladim Rabbim seni hep mutlu etsin hayirli olsun nikahiniz yüzünüz hep gülsün inşallah
Kızlar, yarın benim için önemli bir gün. Düşünmekten başım çok ağrıyor. Allahım beni girdiğim bu işte mahcup etmesin.
Bana da dua ederseniz çok mutlu olurum.
Canlarım dua edenlerden Allah 1000 defa razı olsun, sizin de bütün dualarınız kabul olsun inşallah ama beni çok zor ve sıkıntılı bir dönem bekliyor galibaAllah hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ama inşallah bu süreci kolay ve çok fazla yara almadan atlatırım, daha önce aynı şeyleri başka birisiyle de yaşamıştım, ortada görünen hiçbi sorun yokken 1-2 gün içinde herşey tepetaklak olabiliyor ama belki de Allah ım beni birilerinden koruyodur bilemiyorum ki, bi de böyle her şey olacak gibiyken bi anda herşey tersine dönünce annem hocaya gitmiş ve hoca kızında büyü var demiş, tam olacak gibi olur ama iş bozulur demiş, daha önce başka bi hoca da üzerimde büyü olduğunu söylemişti ama ben inanmamıştım, devamlı nas felak ayetel kürsi okurdum ben ama belki de bazı büyüleri açmaya bizim gücümüz yetmiyodur, hocaya gitmeyi düşünüyorum böyle bi ihtimal varsa diye korktum Canlarım dualarınıza muhtacım ne olur hakkımda hayırlısı için dua edin siz de
Amin.Bacim benim seni cok iyi anliyorum.herseyimiz ayni gercekten.ilk basta yuzumuz gulmedi insallah bu kez yuzumuz guler.canim benim insallah bizde siz gibi mutlu oluruz.Allah daim etsin mutlulugunuzu ve nazardan korusun sizleri Allah.artik kardes olduk zaten kucuk bacim beniminsallah bebek mujdesi verirsin en yakin zamanda sen verince bende umitlenicem.Allaha sukur suanda anlayisli bacim insallah boyle devam eder.nikahimiz oldu Allaha sukur canim.dugunde subatta insallah.hep duamdasin bacim insallah bebislerle yuvaniz senlenir mujdelerle gel insallah en yakin zamanda.hamile kalip sevincten aglayasin insallah amin.duygusun kucuk bacisi :-*optum
Canlarım dua edenlerden Allah 1000 defa razı olsun, sizin de bütün dualarınız kabul olsun inşallah ama beni çok zor ve sıkıntılı bir dönem bekliyor galibaAllah hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ama inşallah bu süreci kolay ve çok fazla yara almadan atlatırım, daha önce aynı şeyleri başka birisiyle de yaşamıştım, ortada görünen hiçbi sorun yokken 1-2 gün içinde herşey tepetaklak olabiliyor ama belki de Allah ım beni birilerinden koruyodur bilemiyorum ki, bi de böyle her şey olacak gibiyken bi anda herşey tersine dönünce annem hocaya gitmiş ve hoca kızında büyü var demiş, tam olacak gibi olur ama iş bozulur demiş, daha önce başka bi hoca da üzerimde büyü olduğunu söylemişti ama ben inanmamıştım, devamlı nas felak ayetel kürsi okurdum ben ama belki de bazı büyüleri açmaya bizim gücümüz yetmiyodur, hocaya gitmeyi düşünüyorum böyle bi ihtimal varsa diye korktum Canlarım dualarınıza muhtacım ne olur hakkımda hayırlısı için dua edin siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?