- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.321
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir 0ömür birbirlerini ve ailelerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım Onları nazarlardan bütün kem gözlerden belalardan koru,hiçbir sorun olmadan kolaylıkla evlilik yolunda ilerleyip düğünlerini yapıp mutlu hayırlı yuvalarına kavusmayı nasip et Allahım..Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .dua listesindeki herkesin mutlu hayırlı çocuklu yuvasına en yakın zamanda kavusmayı nasip et Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin
Duygucum duanı yaptım Allah tez zamanda kabul etsin inş.
Eki Görüntüle 856912
İyi geceler pek muhterem hatunlarNasılsınız?..
Ben yine listeyi kaçırdımNeyse inşallah diğer seferkine nasip olur okumak..
Hayat nasıl gidiyor. Hayırlı haberleri olan var mı? Ne zamandır haber alamıyorum bu sayfadan.
Özledim dua kardeşlerimi ve birbirimize okuduğumuz o günahsız ağızlarla yaptığımz duaları..
Neyse kocaman öptüm hepinizi.. Allah'a emanet olun canlar..
Bende katılabilir miyim? Listeyemi yazilmam gerekiyor? Nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?
Liste şeklinde birşeyler yapıyorsunuz...Beni de liseteye alın...Liste yenilenecek mi?Nasıl oluyor?
Arkadaslarim sizin icin 21 ayetel kursi+esmaul husna okudumnher birinize ayri ayri.
Ayrıca tum listemiz için de fatiha suresi okudum ve dualarimizi yaptim.
Rabbim inş kabul eder. Hepimize en kisa zamanda hayırlı cevaplar gelir inş
giremiyordum sinavlardan dolayi. Geçmişi okuyunca aybirgen icin üzüldüm, duygunun yazdiklarina cok duygulandim ve asinaz iş almış ona da sevindim.
Aybirgenim dualarim seninle. İnşallah Rabbim sikintini suyun kiri arindirmasi gibi alir atar üstünden ve gönlünü genisletir.
dualarim seninle canim bol bol insirah okuyalim sana sen de oku. Bi gelişme var mi yaa bize:26:
duygum ya seni yerim ben güzel kalplim benim bi ömür mutlu ol pamugunla. Cok aci cekmissin hep yazamiyorum derdin
demek buymus. ? Mutlulugu hakediyorsun gun be gun guzellessin yeni yuvan ve hep mutlu ol kuzum
asinaz senin yeni isin de hayırlı olsun. Darisi biz issizlere ve ogrencilere
kalbim cok acıyor benim de. Resmen agriyor aciyor.seviyorum özlüyorum.2 aydan fazladir görmüyorum. Gorebilmem de imkansız.
Ben onu cok sevdim gram sevgim değişmedi kalbim sogumadi. Bu neye işaret bilmiyorum ama dibe çekiyor bu sevgi beni.
ins onu bana hayirli kilip nasip eder Rabbimsinavlarima bile odaklanamiyorum. Ya birini seviyorsa ya hic gelmezse ve ben hic unutamazsam diye
oyle korkuyorum ki. Bana da dua edin nolur kızlar.
hepinizi seviyorum dualarim sizinle
ya bu ne güzel bir duâ böyle! Lütfen benim için de aynı duâ yı okuyabilir misiniz? Benim de gönlümde biri var ve hayırlıysa ona kavuşmayı istiyorum.Lütfen aynı şekilde benim için de duâ eder misiniz? Lütfen
yorumlariyla ve dualarıyla yanımda olan tüm dua kardeslerimden allah razı olsun, bu zorlu süreçte dualarınızı eksik etmeyin
Canım nasıl oluyum bitti ama sandığımdan çok daha huzurluyum ve sandığımdan çok daha güçlüyüm, kimbilir belki de dualarınız sayesindedir, devam etme ihtimali yüzde bir ama kalbim kırıldı bi kere, çok incindim çok üzüldüm, kaç gündür doğru dürüst hiç bişey yemedim ama ben sonuç ne olursa olsun Allah ın beni hakkımda hayırlı olana ulaştıracağına inanıyorum, sizi çok seviyorum dua kardeşlerim, gönül dostlarım, dert ortaklarımcanım nasıl oldun insallah hersey yoluna girmiştir bizi habersiz koyma allah sizi nazrdan beladan kem gözlerden korusun
canım nasıl oluyum bitti ama sandığımdan çok daha huzurluyum ve sandığımdan çok daha güçlüyüm, kimbilir belki de dualarınız sayesindedir, devam etme ihtimali yüzde bir ama kalbim kırıldı bi kere, çok incindim çok üzüldüm, kaç gündür doğru dürüst hiç bişey yemedim ama ben sonuç ne olursa olsun allah ın beni hakkımda hayırlı olana ulaştıracağına inanıyorum, sizi çok seviyorum dua kardeşlerim, gönül dostlarım, dert ortaklarımbana bu olayın hakkımda hayırlı olan neyse o şekilde sonuçlanabilmesi ve sonuç ne olursa olsun en az hasarla kurtulabilmem için dua edin nolur, nebiliyim belki benim de sınavım böyledir, hakkımızda hayırlı olanı da biz bilemeyiz allah bilir, allah ım hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin veya gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin
Canım nasıl oluyum bitti ama sandığımdan çok daha huzurluyum ve sandığımdan çok daha güçlüyüm, kimbilir belki de dualarınız sayesindedir, devam etme ihtimali yüzde bir ama kalbim kırıldı bi kere, çok incindim çok üzüldüm, kaç gündür doğru dürüst hiç bişey yemedim ama ben sonuç ne olursa olsun Allah ın beni hakkımda hayırlı olana ulaştıracağına inanıyorum, sizi çok seviyorum dua kardeşlerim, gönül dostlarım, dert ortaklarımBana bu olayın hakkımda hayırlı olan neyse o şekilde sonuçlanabilmesi ve sonuç ne olursa olsun en az hasarla kurtulabilmem için dua edin nolur, nebiliyim belki benim de sınavım böyledir, hakkımızda hayırlı olanı da biz bilemeyiz Allah bilir, Allah ım hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin veya gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin
BizimdeBebisimizOlsun
Elhamdülillah çok iyi.. Şükürler olsun Rabb'ime her şey yolunda canım.. Rabb'im bütün hasta olup şifa bekleyen kardeşlerimize ''ya Şafi'' isminin tecellisiyle hayırlı, kalıcı, acil şifalar versin.. hastalığından en ufak iz bile bırakmasın inşaallah..
Sağol güzel temennilerin için canım..
tabiki ederiz canım.insallah sevdigine kavusursun ve bir ömür mutlu olursunuz.allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin insallah amin
beni de ekleyin lütfen.hangi dualar okunuyor ,kim seçiyor?
Bana da iyi olanlardan seçer misiniz?
Duamı verereyim mi?liste başladı mı?birisi 21 inde demiş ,birisi yeni listemiz demiş?
allah razı olsun canımmm nasıl sevindirdin beni anlatamaaaamOnu o kadar çok seviyorum ki. ılgisini hissediyorum ama bir adım atsa bana ah bi atsa
tmm ben arapça okunabilecek dualardan araştırayım.istediklerimi de türkçe dua şeklinde hazırlayayım o güne kadar
nezaman bildirelim?o güne yakın mı?
Ben arkadaşların dualarına da katılırım uygun bir ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?