- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.281
Amin.Bacim benim seni cok iyi anliyorum.herseyimiz ayni gercekten.ilk basta yuzumuz gulmedi insallah bu kez yuzumuz guler.canim benim insallah bizde siz gibi mutlu oluruz.Allah daim etsin mutlulugunuzu ve nazardan korusun sizleri Allah.artik kardes olduk zaten kucuk bacim beniminsallah bebek mujdesi verirsin en yakin zamanda sen verince bende umitlenicem.Allaha sukur suanda anlayisli bacim insallah boyle devam eder.nikahimiz oldu Allaha sukur canim.dugunde subatta insallah.hep duamdasin bacim insallah bebislerle yuvaniz senlenir mujdelerle gel insallah en yakin zamanda.hamile kalip sevincten aglayasin insallah amin.duygusun kucuk bacisi :-*optum
Allah yardimcin olsun.neyi dusunuyosun canim ne oldu.hayirli olsun insallah yuzun gulsun amin
Guzel dileklerin icin sagol canim benim
Hic keyfim yok, yasama sevincimi kaybettim. Hayata dair umudum ve ümidim yok artik. Kendimi mutsuz hissediyorum hicbir sey yapmak istemiyorum. Anneannem geldi bugun yaninda oturmak istemiyorum, agzimi acmak istemiyorum. Ayip oluyor biliyorum ama keyfim yok iste. Hep aglamak istiyorum. Halime sukretsemde yasadiklarima artik sabredemiyorum galiba. Rabbimin imtihanini kaybetmekten korkuyorum. Yalnizlik bir yandan, isyerimdeki sorun bir yandan. Hakliyken haksiz duruma dusmek cok agirmis. Kaldiramiyorum. Ben cok mu kotuyum Rabbimin katinda?? Kendim icin yaptigim dualar kabul olmuyor heralde, dualarinizi bekliyorum...
Sorun nedir bilmiyorum, ama lütfen umutsuz olma. Annanenin duasını al, inşallah her şey düzelir senin için.
4)Aybirgen:Allah'ım Aybirgen ve sözlüsünü birbirine hayırlı eyle, birbirlerini daha da sevdir, birlikte senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabillsinler, Sana yaklaşmakta birbirlerine vesile olabilsinler, onların günahlarını bağışla, onları sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, birbirlerine her yönden yakışan, uyumlu bir çift olsunlar, sıkıntılarını gider, evlilik yolunda kolaylıklar içerisinde ilerleyebilmelerini, hayırlı bir evlilik yapıp hayırlı evlatlar sahibi olabilmelerini nasip eyle. Onlara bu dünyada da iyilik vegüzellik ver ahirette de iyilik ve güzellik ver. Allah'ım Aybirgenin sözlüsüne de namaz kılabilmeyi nasip et, burdaki tüm kardeşlerimin de gönüllerindekini hayırlısıyla nasip eyle, sıkıntılarını gider, hepimizi nazarlardan, kazalardan, belalardan koru. Ol de olsun Allah'ım Amin amin amin.
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları ve bir ömür birbirlerini ve ailelerini sevip sayıp cok mutlu olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı Bir Yuva nasip et ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım Onları nazarlardan bütün kem gözlerden belalardan koru,hiçbir sorun olmadan kolaylıkla evlilik yolunda ilerleyip düğünlerini yapıp mutlu hayırlı yuvalarına kavusmayı nasip et Allahım..Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .dua listesindeki herkesin mutlu hayırlı çocuklu yuvasına en yakın zamanda kavusmayı nasip et Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin
Canlarım sizlere İsmi Azam ve 10 tefriciye okudum.Allah kabul etsin.
Aybirgencim, allah yolunu açık etsin canım hakkında hayırlıysa o kişi sana bağışlasın değilse uzak etsin..
Duygucum sende yuvanda mutlu sağlıklı bereketli şekilde yaşarsın inşallah uzun ömürlü evliliğin olsun
Bir iş aldım da canım, onun hayırlı olması için çok dua ettim. Bugün başladım, güzel geçti Allah'a şükür :)
Bu arada aybirgen'cim, senin için 70 İnşirah suresi okudum, gönlün ferahlasın inşallah.
Duygucum senin için 7 salati tefriciye ve Esmaul Husna okudum inşallah bundan sonra hem bu dünyada hem ahirette hep mutlu olursun
canımsın ya hayırlıolsun sen hep mutlu ol sevdiğinin soyadı sana uğurlu gelir inş kuzum bende bugün klomene başladım canım 6 gün sonra takibe gideceğim inş yumoşlar büyür çatlar çok havesliyim inş hevesim kursağmda kalmaz ayrıca incir kürünede başladım inş müjde veririm gelecek ay sana gerçekten hamile oldugumu öğrendiğim an katıla katıla ağlayacağım sanırım düşününce bile gözyaşları istemsiz akıyor gözlerimden geçenlerde eşimle tv izlerken çok tatlı bir bebek vardı eşimde bende ay maşallh dedik eltim vardı inş sizinde olur dedi eşimde eltime gerçekten çok merak ediyorum babalık duygusunu inş bizimde canımzdan can olur dedi sanki eşimn sözleri içime oturdu ya hiç olmazsa dedim içimden çok üzüldüm mutfakta gizlice ağladım allahım kimsenn istediğini gözünde koymasın heranlamda sende sevdiğine kavuşuyorsun inş bebeklerinde olur çift çift sağlıklı sıhhatli canım ablacığım benim öptüm tatlı yanaklardan sende evlenince hemen ilk aydan başla tedaviye kuzum vakit kaybetme ben çok vakit kaybettim doktorlar yüzünden ilkdefa doğru düzgün bu ay tedaviye başlıyacğm inş olumlu sonuçlanır
Hic keyfim yok, yasama sevincimi kaybettim. Hayata dair umudum ve ümidim yok artik. Kendimi mutsuz hissediyorum hicbir sey yapmak istemiyorum. Anneannem geldi bugun yaninda oturmak istemiyorum, agzimi acmak istemiyorum. Ayip oluyor biliyorum ama keyfim yok iste. Hep aglmak istiyorum. Halime sukretsemde yasadiklarima artik sabredemiyorum galiba. Rabbimin imtihanini kaybetmekten korkuyorum. Yalnizlik bir yandan, isyerimdeki sorun bir yandan. Hakliyken haksiz duruma dusmek cok agirmis. Kaldiramiyorum. Ben cok mu kotuyum Rabbimin katinda?? Kendim icin yaptigim dualar kabul olmuyor heralde, dualarinizi bekliyorum...
Canim cevabin icimi rahatlatti, tesekkur ederim. Kafama takmamayi bir becerebilsem cok iyi olacak ama dondum kaldim resmen, hazmedemiyorum arkadasimin yaptiklarini. Beni de rahatlatan tek sey forumdaki guzel yorumlari okumak. Rabbim hayirlisiyla dualarimizi kabul etsin, beyaz atli prenslerimizi karsimiza cikarsin.Anliyorum seni canim.ama bak kendine ediyosun belki is arkadaslarin sen kadar takmiyor bile.sen yolunu ciz kuzum seni bilen bilir bilmeyenede yapacak bisi yok.yazik degilmi sana.sen parani helalinden kazanmaya bak canim gerisi teferruat.baska seylerle ugras kuzum ben burda forumlara bakip okuyorum yaziyorum kafam dagiliyo rahatliyorum.Allah yardimcin olsun canim.insallah hayirli esin en yakin zamanda karsina cikar.burada cogumuzun yasi o civar canim sen dualarini et hayirlisiyla mutlu yuvana kavusursun insallah onun icin dua ediyoruz dadlim
İcimden gecen butun dualari dilekleri yapmissin canim bende sen gibi guzel bir yuva ve saglikli tatli bebisler istiyorum.Allah insallah anne olmayi hepimize en yakin zamanda nasip eder insallah.cok sevindim doktor bulmana canim insallah yumoslarin buyur ve bebislerin olur canim.bende okurken duygulandim seviyosun ve insan esini mutlu etmek istiyor.insallah esin naba srn anne olursun kuzum.Allah kimsenin kucagini bos koymadin canim.bende onumuzdeki ay doktora gidicem canim.sen mujdeler verince banada moral olacaksin insallah.ben hamis olacagina inaniyorum Allahin yardimiyla.guzel dileklerin icin sagol kuzum insallah hayirli olur hersey guzel olur.Allah yardimcimiz olsun guzel bacim amin
sağol kuzum ya allh razı olsun inş dualarımız kabulolur şeker perşembe doktora gidecem seni haberdar ederm canım doktor bana günde 2 tane dedi klomene bende garanti olsun diye dün 3 tane içtim zararı olursa diye korkuyorum şimdide
acaba bugün 2 tanemi içsem dün gözlerim ağrıdı kızardı sulandı hemen prospektüsüne baktım yanetkisi varmış gözlere napsam bilemedim yumurtam gelişmez diye 3 tane içtim bugün 2 mi içsem 2.5 mu yoksa 3mü offfff kafam karıştı
Canım bence dr.tavsiyesine uy.2 dediyse 2 iç.gözlerinde kızarmış dokundu demekki
Canlarım dua edenlerden Allah 1000 defa razı olsun, sizin de bütün dualarınız kabul olsun inşallah ama beni çok zor ve sıkıntılı bir dönem bekliyor galibaAllah hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin ama inşallah bu süreci kolay ve çok fazla yara almadan atlatırım, daha önce aynı şeyleri başka birisiyle de yaşamıştım, ortada görünen hiçbi sorun yokken 1-2 gün içinde herşey tepetaklak olabiliyor ama belki de Allah ım beni birilerinden koruyodur bilemiyorum ki, bi de böyle her şey olacak gibiyken bi anda herşey tersine dönünce annem hocaya gitmiş ve hoca kızında büyü var demiş, tam olacak gibi olur ama iş bozulur demiş, daha önce başka bi hoca da üzerimde büyü olduğunu söylemişti ama ben inanmamıştım, devamlı nas felak ayetel kürsi okurdum ben ama belki de bazı büyüleri açmaya bizim gücümüz yetmiyodur, hocaya gitmeyi düşünüyorum böyle bi ihtimal varsa diye korktum Canlarım dualarınıza muhtacım ne olur hakkımda hayırlısı için dua edin siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?