- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.581
Canlarim ben size hayatin tadini cikarin.Kafanizi dagitin .Komik film izleyin..Sinemaya gidin diyordum,Siz aglamissiniz.((((((( kizlar yapmayin boyle uzulmeyin. caniniza yazik..belki daha kotu seyler yasayacaktiniz ... dua ediyoruz ins hayirlisi neyse olsun..kendinizi uzmeyin yeter artik......
bende cok acı cektim cok üzüldüm keske tek ben üzülsem annem üzüntüden hasta oldu felc gecirdi simdi iyi sükür,neydi o günler,koluna kocasını takıp bana hava atanlarmı desem bayramlarda dısarı cıkmıyodum kimse beni görmesin die,ah ahhh.anne babama kendine uygunu bulur diyenlermi anladınız siz beni küçümseyenler.ama sükür mutluluga ulastım Allaha sükür Elhamdülillah ,kolay olmadı ama sükür onca seyden sonra sevdiğime kavustum.asla duadan vazgecmeyin.ben ne duadan vazgectim ne sevdigimden.Herseyden büyük Allahımız var.sizde asla vazgecmeyin canlarım.insallah hepimiz mutlu oluruz sizler bütün bu acıları unutturacak hayırlı sevip sevileceginiz esinize kavusursunuz bende sevdigimle bir ömür mutlu olurum...Allah yardımcımız olsun.iyiki varsınız.hep mutlu olun hiç üzülmeyen aglarsanızda sevinçten olsun amin
sagol nazlıcım sende mutlulugu hak ediyosun insallah sende cok mutlu olursun cok iyi niyetlisin.
canımm yaa inan insanı yaşadığı acı kadar etraftakii kendini bilmezlerde üzüyor. ne zor şeyler yaşamışsın. ama şimdi mutlusun. mutluluğun daim olsun inşallah
Merhaba kızlar..
bende dualarınıza katılmak istiyorum..
Bende çok acılar çektim. İlk erkek arkadaşımla 4 yıllık bir ilişkimiz nişanlanma noktasını geldiği zaman aldatıldığımı öğrendim (rabbim beni korudu ondan şükürler olsun) çok acıda olsa bitti 1 yıl olacak unuttum çok zordu.. Şimdi ise birileri oluyor çevremde ama kimseye güvenemiyorum tam olur mu diye düşünüyorum görüşmeyi kabul ediyorum 24 saat dolmadan bitiyor.. yani ben kabul edene kadar peşimdeler tam olur diyorum ben kabul edince bahanelerle olmaz diyorlar.. güvenim kırıldı çok artık mutluluk çok uzak gibi hissediyorum çok üzülüyorum yalnız hissediyorum kendimi..
Dualar hakkında nasıl yapıyoruz yada hangi duaları okuyoruz bilgilendirirseniz çok sevinirim..
hosgeldiniz canlarım Allah yardımcınz olsun zor zamanlar gecirmissinz biz zaten hepimiz acı cekip dua arayıp birbirimizi burda bulduk.sizde katılın aramıza Allahın yardımıyla insallah dualarımız kabul olur hosgeldinz.yeni liste 21 de baslıyor sanırım canım ona katılırsınz kuzumkızlar nasıl dua ediyorsunuz birbirniz için. birbrinizin yazdığı dualrımı tekrarlıyorsunuz bana da anlatın bendde katılayım
canım de diyecegimi bilemedim acaba barıstırmak için mi istek yolladı erkekmi bayanmı bu kişi.farklı bir amacı yokturdur demi yani asılma amaclı degildir demi....bence ekleme canım sonucta msjta atabilir sana.hani erkekse maksat farklıysa ekleme,bayansa ekle.bi ne diycek bak helecanımm yaa inan insanı yaşadığı acı kadar etraftakii kendini bilmezlerde üzüyor. ne zor şeyler yaşamışsın. ama şimdi mutlusun. mutluluğun daim olsun inşallah
hosgeldin canım Allah yardımcın olsun zor zamanlar gecirmissin biz zaten hepimiz acı cekip dua arayıp birbirimizi burda bulduk.sende katıl aramıza Allahın yardımıyla insallah dualarımız kabul olur hosgeldin.yeni liste 21 de baslıyor sanırımcanım ona katılırsın kuzum
hosgeldiniz canlarım Allah yardımcınz olsun zor zamanlar gecirmissinz biz zaten hepimiz acı cekip dua arayıp birbirimizi burda bulduk.sizde katılın aramıza Allahın yardımıyla insallah dualarımız kabul olur hosgeldinz.yeni liste 21 de baslıyor sanırım canım ona katılırsınz kuzum
4gün oldu ayrıldığım esmaa izin ver acımı yaşıyım
Hem ben o kadar kötü değilim. Hatta gayet keyifliyim
Analar evlatlarını kaybediyor ben bir adam kaybetmişim çok mu peh
bende cok acı cektim cok üzüldüm keske tek ben üzülsem annem üzüntüden hasta oldu felc gecirdi simdi iyi sükür,neydi o günler,koluna kocasını takıp bana hava atanlarmı desem bayramlarda dısarı cıkmıyodum kimse beni görmesin die,ah ahhh.anne babama kendine uygunu bulur diyenlermi anladınız siz beni küçümseyenler.ama sükür mutluluga ulastım Allaha sükür Elhamdülillah ,kolay olmadı ama sükür onca seyden sonra sevdiğime kavustum.asla duadan vazgecmeyin.ben ne duadan vazgectim ne sevdigimden.Herseyden büyük Allahımız var.sizde asla vazgecmeyin canlarım.insallah hepimiz mutlu oluruz sizler bütün bu acıları unutturacak hayırlı sevip sevileceginiz esinize kavusursunuz bende sevdigimle bir ömür mutlu olurum...Allah yardımcımız olsun.iyiki varsınız.hep mutlu olun hiç üzülmeyen aglarsanızda sevinçten olsun amin
sagol nazlıcım sende mutlulugu hak ediyosun insallah sende cok mutlu olursun cok iyi niyetlisin.
Pamuk_helva ve diger kizlar: bana da boyle guzel icinden gecen dualar eder misin ve yazar misin?
kızlar regl dönemine girdim bu hafta dua okuyamayacğım sanırım
aynen bende iyiki son kalan dualari bitirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?