Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1.tulipa-
2.redroseee-
3.mine_d-
4. Rainbyte -
5. Sevgilim06 -
6. Pupilla34 -
7. pamuk_helva (Neslihan)
8.
9.nazliesma -
10.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)-

tulipacım seni basa yazdım durumun acil diye canım herkes okuyacagı duayı kendi belirliyor hangi duayı kactane okuyacagını ve listedeki herkese aynı duayı okuyor.bide sana nasıl dua etmemizi istiyosan onuda yaz canım yani dileklerinin neler oldugunu yaz canım

aybirgenin işi var sanırım kızlar o girerdi mutlaka cünki:26:

Son düzenleme:
1.tulipa(Gülsen)-
2.redroseee-
3.mine_d-
4. Rainbyte -
5. Sevgilim06 -
6. Pupilla34 -
8.
9.nazliesma -
10.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)-

1.sıra Tulipa:

Arapça dilek duam:Nihat Hatiboğlu Hoca evlilik duası olarak belirtmiş..

Allahümme ya mufettihal ebvab iftah lena hayral bab..

Türkçe anlamı.''Ey kapıları açan Allah'ım .Bana hayırlı kapılar aç.''

Türkçe duam:

Yüce Rabbim....''Ol'' deyince olduran Rabbim..Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....

Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....
Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....

Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...

İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....

Sevilen; şimdiki durumundan hayırlı olacaksa ; tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer; sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceği ,güzel geçecek hayırlı,vefalı,sevgili,ilgili bir eş ; bir evilik nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..Amin..

Son düzenleme:
1.tulipa-Nihat Hatiboğlu Hoca evlilik duası
2.redroseee-
3.mine_d-
4. Rainbyte -
5. Sevgilim06 -
6. Pupilla34 -
8.nazliesma -
9.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)-

DUALARIMIZ

1)tulipa:Yüce Rabbim....Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....

Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....

Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...

İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....

Sevilen şimdiki durumundan hayırlı olacaksa eğer tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceği ,güzel geçecek hayırlı,vefalı bir evilik nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..Amin..

Son düzenleme:
ben tulipa arkadaşımızın duasını okudum hakkında hayırlısı olsun inşallah..

canım listemiz daha baslamadı herkes okuyacagı duayı ve dileklerini yazacak liste baslayınca okumaya baslıycaz.bide herkese hangi duaları okuyacagını ve dileğini yazarmısın canım

canım listemiz daha baslamadı herkes okuyacagı duayı ve dileklerini yazacak liste baslayınca okumaya baslıycaz.bide herkese hangi duaları okuyacagını ve dileğini yazarmısın canım
İsmim candan ,herkese okuyacaklarımı yazıyorum ek baska bıseylerde okurum ıns,
yunus a.s duasını gunde 41 defa
Ya fettah 489,ya latıf 129,ya vedud 20,ya vehhab 18 defa,
Bırde hızır a.s duası vardı tez zamanda olsun dıye onu dusunuyorum

Kızlar ben dıger msjda yazmıstım dılegımı

Bugun baslıyoruz sanırım

Allah'ım Mine'ye senin sevdiğin, Mine'nin de onu sevebileceği, Onunda Mine'yi sevebileceği bir eş nasip et.
Ya Rabbi! dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi, saygı, sadakat olan, Kavgasız ve huzur dolu bir yuva kurmayı nasip et.. Kurduğumuz yuvada Allah , din ve ibadet sevgisi eksik olmasın.
Mine'nin geçmişini verdiği mutlulukla unuttursun. Öyle çok sevsinler ki hiçbir kötülük bu sevgiye yaklaşamasın. Ömür boyu sürsün ve hiç pişman olmasınlar..
Ailelerin anlaşabildiği, ailesini sevebileceği , ailesinin de Mine'yi sevebileceği. Ailesine hayırlı damat olup karşılık birbirlerini sevebilecekleri bir eş nasip et..
Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, Maddi ve manevi evliliğe hazır. Yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et.
Allah'ım bizi bu dünyada günahlardan uzak tut. İbadet sevgisi ver. Günahlarımızı hatalarımızı bağışla. Evlenmek isteyen tüm kardeşlerimizi hayırlı eşler ver -Amin-

489 tane Ya Fettah Esması olarak belirledim arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim..

kızlar merhaba ne okuyosunuz ben en son sayfadan balıklama atladım hepsini okumadım konunun kusura bakmayın malum çok uzun olduğundan anlatır mısnız lütfen?

Misafirlerim gitmedi. Yazamıyorum. Öptüm çok. Adet üzeri gerginim birde.herşeyde üst üste geldi. Boguluyorum yaa sabır!

Duygu seni banlamasinlar artikk
bu arada hoşgeldin kuzum mm sensiz topik boş. Aybirgensiz de boş. Nerede acaba:44:
umarim her şey yolundadir.
bugünkü sınavim güzel geçti sukurler olsun. Oyle mükemmel değildi tabi ama şükür
benim duam ayni galiba şimdilik değiştirmeyi dusunmuyorum duygum.
bi de canim sınav yoğunluğu ii geldi gönül acima. Daha az düşünüyorum.
Bi kac gundur aglamiyorum da. Sanırım hayırlı degil ve gonlumdekini hakkimda hayirli eylemiycek Allahim.
Çünku daha az aklima geliyor. Hayirli değilse unutayim demiştim. Gene seviyorum cok özlüyorum ama eskisi gibi değil. Hayırlısı

oy fındıgım benim cok sevindim cok insallah sınavların hep böyle güzel gecer insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.insallah banlamazlar artık benicanım insallah bu günlere gülüp gececegin hayırlı kısmetin yarin kim ise o cıksın karsına hep sükredecegin sevdigin en yakın zamanda cıksın karsına Allahın yardımıyla insallah cıkacak hayırlın dualarımızla canım benim insallah hep dualarımdasın cok sevyom seni bitanemmmmm fındık kurdum kurban olsun sana o cocuk...emi binbişman olsun eger hayırlınsa sana dönsün aminnnnn

kızlar dualarınızı ve dileklerinizi yazın sizler simdi hepiniz ben listeye eklerim eklemediklerimi kızlar siz sadece hangi duaları okuyacagınızı ve size nasıl dua edilmesini istediğinizi yazın tamammı öpüyorum hepinizi
aybirgeni bende merak etyom insallah iyidir Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…