Hayırlı eş için birlikte dua edelim

ben artik katilmiyorum. kac gunden beri yaziyorum. ne ekleyen var ne yardim eden nede cevap veren. herkes icin hayirlisini diliyorum.

8.sıra boş mu kızlar bende alabilirim boş değilse benimki de 11 olsun bugün tulipa nın günüymüş sanırım akşam okuyacağm canım duanı

ben duamı ettım tulıpa ıcın soyledıklerımı okudum allah kabul etsın amin

kızlar bu da duam (sevgilim,sevdiğimle evlenip mutlu huzurlu bir yuvam olmasını istiyorum bunun için dua edeceğim )

Allah’ım, bütün hamdler Sanadır. Sen, yerin, göğün ve onlarda olanların nurusun. Hamd yine Sanadır. Çünkü Sen yerin göğün ve bunlarda olanın yegane idare edenisin. Ve gene bütün övgüler Sana aittir. Ki Sen, Hak’sın, va’din, sözün, Seninle karşılaşmak, cennet ve cehennem, peygamberlerin, Muhammed (sav)’in kıyamet saati, bütün bunlar haktır. Allah’ım, Sana teslim oldum, Sana inandım, Sana tevekkül ettim, Sana yöneldim. Allah'ım sevdiğimin hayırlısıyla eşim olmasını nasip eyle Yarabbim. Allah’ım! Ben arşındaki izzetli yerlerin,Kitab’ındaki sonsuz rahmetin,İsm-i A’zam’ın,yüce azametin ve mükemmel buyrukların hürmetine senden diliyorum. Amin Amin Amin.

Ben 4444 salat-i tefriciye okuyalım istiyorum sizde bana yardımcı olursanız sevinirim kızlar ne kadar çok okursanız bana o kadar yardımcı olmuş olursunuz yine de çok okuyamayanlar da 41 kere okusunlar. Ben şuan regl dönemimdeyim duasını yazanın duasını okuyacağım yine reglim bitince bu Kur'an dan dua isteyenler olurlarsa onları da reglim bitince okuyacağım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah Amin.

Son düzenleme:

Ayyy duygu ne datlusun böyle ya guldurdun yüzümü Allah da seni guldursun inş
valla bu kadar sevildigini bilse nolurdu bilmem ama tahminimce kiymet bilmezdi erkek milleti.
İnş kiymet bilenlerle karşılaşırız canim. Dualarin icim sag ol canim :116::116: ben de seni cook seviyorum
Akşama kadar oyun oynadim. Ödül verdim kendime

bu arada yarin da baslayamiycaz mi ne:26:

ben artik katilmiyorum. kac gunden beri yaziyorum. ne ekleyen var ne yardim eden nede cevap veren. herkes icin hayirlisini diliyorum.

Esilayagmur herkes aynı soruyu sordu defalarca. Biz de sayfada yazdik gözden kaçırmış olabilirsin.
Gunledir pek sessiz zaten topik ugrayamiyoruz cok.
Dilersen katil, seni aramizda görmek isteriz çünkü isteklisin belli ki.
yok istemiyorum dersen de kendin bilirsin..

Gene usulunce anlatmaya çalışayım. Her gun birimizin gunu oluyor. O gun icin kendi belirledigin sure/ayet/hatim vs. Sayisini belirleyip kişi için okuyorsun. Ayrica buraya da herkes nasil şekilde dua etmemizi istediğini yaziyor. Biz de o istenilen duayi okuyoruz günü olan kisi için.
en sonki biten listede, ek olarak listedekilerin de duasini okuyorduk herkesin duasini bi kere de olsa dile getirmiş bulunuyorduk.
durum bu Liste daha baslamadi. Hala kararını verebilirsin kendini de listedeki boş olan yere, bos olan sıraya ekleyebilirsin. Hoşçakal

Canlarım dün evde değildim telefonda da internet cekmiyodu giremedim, bugün evdeyim ama ben tam girmiştim ki internet gitti dün yaslikiz in dualarını okudum, Allah kabul etsin inşallah. Yeni listeye beni de ekler misiniz telefondan zor oluyor İnternet gelirse girip listeyi düzenlemeye calisirim, Esilayağmur kızma sen de eklesene kendini listeye, musait olsam cevap yazardım, kusura bakma Alınmaca yok, hepimiz dua kardeşiyiz burda, birbirimizi mazur gorelim.

Ben de duamı yazayım

Pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu aralık ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum

1.tulipa-Nihat Hatiboğlu Hoca.evlilik.duası.2.redroseee-3.mine_d-4. Rainbyte -5. Sevgilim06 -6. Pupilla34 -7. pamuk_helva (Neslihan)8.nazliesma -9.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)
10.aybirgen
11.elmascan

Aybirgen hoşgeldin. Sensiz baslayamiyoruz birakma bizi
ii olmana sevindim canim.

Son düzenleme:
Selam kizlar, umarim iyisinizdir.

Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

bu da benim duam..

Yarin basliyoruz demi?

Kizlaaaaaaar beni de ekler misiniz

Benim gonlumde birisi var, onunla evlenmeyi cok istiyorum. Allah onu bana hayirli nasip kismet kilsin istiyorum, bunu boyle aklinizdan gecirseniz yeter. Allah'im bu kuluna kalbindeki erkegi tez zamanda hayirli nasip kismet eyle Yarabbi..deseniz olur sanirsam

Ustune gonlunuzden gecen bir dua, Yasin veya Furkan suresi 74. ayet okuyabilirsiniz, gonlunuzden gecen bir dua yeterli olur.

Kızlar, bugün benim günümdü. Unuttunuz mu,
Ben hala özel günümdeyim, bitince inşallah listeyi tamamlayacağım.
Başım öyle şiddetle ağrıyor ki, duaya çok ihtiyacım var. ((

canım hergün yazdım hangi duaları okuyacagınızı ve dileğinizi yani size nasıl dua edilmesini istediğinizi yazın diye.yeni listeyi kızlar yazmıs bende kendimi ekledim hepbirlikte bişiler yapmaya calısıyoruz canım herkez listeyi düzenliyor ekliyor kendini.gecmişe bakarsan görürsün canım yeni listeye kızlarda bende girmek isteyenler kendini eklesin diye yazmıstık canım.ben listeyi aybirgen gelsin öyle baslayalım diye düsündüm ondan bekledim acıkcası arkadasımız girmemezlik yapmazdı bende merak ettim ama gelmişşş simdi gördümmmm:26:hosgeldin aybirgencim merak ettik seniiiiiii

küsmece yok canım rainbytem acıklamıs zaten...

Son düzenleme:
Kızlar, bugün benim günümdü. Unuttunuz mu,
Ben hala özel günümdeyim, bitince inşallah listeyi tamamlayacağım.
Başım öyle şiddetle ağrıyor ki, duaya çok ihtiyacım var. ((

cok gecmiş olsun asinazım evet senin günün canım listeyi tamamladı sanırım cogu arkadas canım okumayanlarda okur insallah canım.cok gecmiş olsun canım acil sifalar

canım sana okunmasını istediğini degil senin hangi duaları okuyacagını yazıyorsun herkesokuyabilecegi duayı okuyor herkeze.bide dileğini yazarmısın sana nasıl due edilmesini istediğini canım

insallah canım insallah hep böyle gül arada kendimizi sevindirmemiz gerek ben canım sıkılınca kendime kıyafet alyom bu arada burda dertlesmekte cok iyi geliyor.eger sevdiğin hayırlıysa senin için kavusun insallahdaha iyisi karsına cıkacaksada insallah en yakın zamandacıksın karsına asık olup sevecegin sevilecein yarin insallah amin sen daha datlısın

canım sana okunmasını istediğini degil senin hangi duaları okuyacagını yazıyorsun herkesokuyabilecegi duayı okuyor herkeze.bide dileğini yazarmısın sana nasıl due edilmesini istediğini canım

Eyvaaaaaah yanlis anlamisim

Aksam namazinda Yasin , Meryem ve Furkan suresi okumak istiyorum herkes icin, yeterli olur mu? Cekebildigim kadar esma cekecegim herkes icin.

Dilegim de soyle, bana dua edenler rica etsem:

Allahim, bu kuluna kalbindeki erkegi hayirli nasip, kismet eyle yarabbi! Bu kulunun onunla evlenmesine yardim et, gonlunun muradini ver.

Benim icin bu kadari yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…