- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.921
Sen kalbini O'na Açtin...
"Yalnizim"dedin."Ben varim"dedi...
"Canim aciyor"dedim."Bana guven"dedi...
"Sev beni"dedim."Sonsuza kadar"dedi....
"Dunya bana dar"dedim."Uzulmen beyhûde"dedi...
"RABBIM"dedim,"KULUM"dedi...
Eski erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım yok olmuyorsa olmuyordur önüme bakarım. Daha öncede yaptım bunu.
Bir erkek için günlerce yas tutacak yaşları geçtim ben. Sızlanmanın faydası yok biliyorum çünkü.
Hepimizin bildiği gibi işte nasipse dağdan geliyor değilse elden yel alıp götürüyor.
Genel olarak yalnızlık yordu beni.. 30 yıldır tek başıma mücadele edip duruyorum. Çok yorgunum gerçekten.
Teşekkür ederim duaların için.. Allah kabul etsin. Gönlündeki güzel dileklerinde biran önce gerçekleşsin inşallah.
Allah razı olsun nazlıesma arkadaşım yok bırakmıyorum emin ol, listede olan yada sadece okuyup acabende mi yapsam yada yapamazmıyım diye düşünen yada haberdar olmayan herkese dua ediyorum rabbim hepimizin gönlüne göre en yakın zamanda hayırlı olanı karşımıza çıkarsın inşallah....
Amin camim inş ama yanlislikla benim duami alintilamissin sevgilim06 icin :)))
yarin sinavim var dua et bana. Cikiyorum şimdi. Cook cook opuldunu
bu arada bana artik alinti bildirimi gelmiyorsize geliyor mu
cnm ya..bu mesajı yazarken netim gitti.başka mesajları da alıntılamıştım da böyle çıkmışsevgilim 06 arkdaşımızın duasını yaptım dün D senin duanı dün değil evvelsi gün yapmıştım .bugünde dua ettim.Allah sınavlarında kolaylık ve zihin açıklığı versin inş..
Eski erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım yok olmuyorsa olmuyordur önüme bakarım. Daha öncede yaptım bunu.
Bir erkek için günlerce yas tutacak yaşları geçtim ben. Sızlanmanın faydası yok biliyorum çünkü.
Hepimizin bildiği gibi işte nasipse dağdan geliyor değilse elden yel alıp götürüyor.
Genel olarak yalnızlık yordu beni.. 30 yıldır tek başıma mücadele edip duruyorum. Çok yorgunum gerçekten.
Teşekkür ederim duaların için.. Allah kabul etsin. Gönlündeki güzel dileklerinde biran önce gerçekleşsin inşallah.
7)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Cnm senin duanı okudum.Rabbim inş gönlüne göre hayırlı mutlu bir evlilik yapmayı nasip eder.tum liste için teke tek dua ettim.Allah kabul etsin inş..
Amin canım Allah razı olsunNasılım? Gerginim çok gerginim.. Yalnızlık yordu beni artık Duygucum.. Dün gece böğüre böğüre ağladım resmen. Adı sanı kimliği hiç önemli değil valla bir can, bir nefes, bir hayat arkadaşı, bir gönül yoldaşına çok çok çok ihtiyacım var. Dua bile edemez haldeyim. Yalnızlıkla başa çıkamıyorum artık. Eve kapadım kendimi. Kimseylede görüşmüyorum. Muhtemelen Türkiye'ye gidince kendime geleceğim. Yinede elhamdülillah her halime.. Geçecek inşallah
Aminn canım Allah razı olsun, senin de bütün dualarını kabul olur inşallah hayırlısıyla, listeye ekliycem duanı şimdiaybirgen arkadaşım Allah razı olsun benide eklemişsin , seninde inşallah hiç beklemedin bi anda hep böyle hayırlı haberler çıkıverir karşına...
benim de duam;
Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım..
Tekrardan namaza başlamana çok sevindim canım, Allahım daim eder inşallah, namazdaki huzur hiçbişeyde yokAllah razi olsun canim. Amin insAllah Rabbim hepimize haylirli, mutlu evlilikler nasip etsin insAllah...
Listeye katilalidan beri kendimi daha huzurlu hissediyorum cünkü listeyle beraber tekrar namazima basladim bi 3 ay birakmistim
arada görüyorum güzel yazılarını ve dualarınızı.ben de dua etmek isterim müsadenizle, her ne kadar sizin gibi beceremiyorsam da .
RABBİM ; el açıp hayırlı yuva kurmak isteyen, evlat sahibi olmak isteyen, gönlünden hayırlı bir eş geçiren tüm arkadaşlarımın
dualarını kabul etsin yüce makamında.Elbette ki her şeyin bir vakti zamanı var, O' nun bildiği, bizim bilmediğimiz ne sırlar var.
Bilmeden başımıza gelen dertleri, istemeden dertli dertli yad etmek yerine sabır ve dua ile karşılamayı bize nasip etsin.
hayırlı akşamlar hepinize.
Yağmur Gibi Yağarsa Başına bela, Bil ki Dua istiyor senden Mevla..."
Allah razi olsun canim. Amin insAllah Rabbim hepimize haylirli, mutlu evlilikler nasip etsin insAllah...
Listeye katilalidan beri kendimi daha huzurlu hissediyorum cünkü listeyle beraber tekrar namazima basladim bi 3 ay birakmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?