- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.941
Canım Allah kalbine ferahlık, huzur versin, inşallah sıkıntıların gider ve hayırlı tez zamanda gönlüne göre biriyle dünya evine girersin hayırlısıyla. Aminnn.
Aminn canım Allah razı olsun, senin de bütün dualarını kabul olur inşallah hayırlısıyla, listeye ekliycem duanı şimdi
Tekrardan namaza başlamana çok sevindim canım, Allahım daim eder inşallah, namazdaki huzur hiçbişeyde yok
Canım hoşgeldinnnEkliyorum seni de listemize, günü geçen 5 kişinin de dualarını okursan iyi olur canım, biz günü olana gönlümüzden geçen duaları okuyoruz, herkes kendi istediği duaları okuyor yani, önemli olan içten bi şekilde okuyabilmek dualarımızı, samimi okunduğunda belki de bir ihlas bir hatime bedeldir, sen de günü gelene gönlünden geçen duaları okursun canım, tüm listemizi de eksik etme dualarından, sen de dualarımızdasın
Canlarim isimlrinizi sayarak hepimiz icin 1000 ya mucib c.c cektim
Suan yolculuktayim Allah dualarimizi en yakin zamanda ol emri ile hayirlisi ile habibinin hurmetine oldursun insallah amin
Allah kabul etsın canım,amin ınsallah
Canım önceki 5 kişinin dualarını da okuyabilirsen bu listemize katıllCanlarım yeni listeye başlamışsınız sanırım Bu listeden sonrakine katılırım ben artık. Önceki listede bir kişi kalmıştı onun duasını ettim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin isteklerini versin inş.
Allah razi olsun canim. Amin insAllah Rabbim hepimize haylirli, mutlu evlilikler nasip etsin insAllah...
Listeye katilalidan beri kendimi daha huzurlu hissediyorum cünkü listeyle beraber tekrar namazima basladim bi 3 ay birakmistim
amin insAllah canim..evet tadi bir baska o huzurun
hayirli yolculuklar canim Allah razi olsun kabul etsin insaAllah
amin insAllah
Namaza baslamana cok sevindim cnm.Allah kabul etsin.Rabbim herkese nasip etsin ins.Listemiz dualarımız için şükürler olsun.Böyle dua etmek nasip oldu bizlere...
Namaza baslamana cok sevindim pamuk helvam Allah kabul etsin.cok sagol canim benim:-*:-*:-*
7)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
8)elmascan:kızlar bu da duam (sevgilim,sevdiğimle evlenip mutlu huzurlu bir yuvam olmasını istiyorum bunun için dua edeceğim )
Allahım, bütün hamdler Sanadır. Sen, yerin, göğün ve onlarda olanların nurusun. Hamd yine Sanadır. Çünkü Sen yerin göğün ve bunlarda olanın yegane idare edenisin. Ve gene bütün övgüler Sana aittir. Ki Sen, Haksın, vadin, sözün, Seninle karşılaşmak, cennet ve cehennem, peygamberlerin, Muhammed (sav)in kıyamet saati, bütün bunlar haktır. Allahım, Sana teslim oldum, Sana inandım, Sana tevekkül ettim, Sana yöneldim. Allah'ım sevdiğimin hayırlısıyla eşim olmasını nasip eyle Yarabbim. Allahım! Ben arşındaki izzetli yerlerin,Kitabındaki sonsuz rahmetin,İsm-i Azamın,yüce azametin ve mükemmel buyrukların hürmetine senden diliyorum. Amin Amin Amin.
Dualarınızı yaptım canlarımRabbim dualarınızı kabul etsin.Hayırlı bir kişiyle gönlünüze düşecek biriyle yuvanızı kurarsınız inşallah tez vakitte
Kızlar yarın sabah 7de uçağım var. Burası çok karlı. Dua edin sağ salim Türkiye'ye geleyim. Sevgiliyi evliliği geçtim. Akrabalar sık boğaz ediyor bu ara benii. Onlarsız bir dünya yok mu yaaBişi dicem şimdi ayıp olacak. Kutuplara gitmek istiyorum valla amaozanlara insan eli değimemiş yerlere.. gidiyim kimse bulamasın benii. Ben kendimle mutluyum hepiniz için dün gece 1000 ya vedüd okudum. Rabbim dualarınızı yaşamayı nasip etsin.. Listeyi daha sonra tamamlayacağım inşallah.
Allah razi olsun canim Rabbim kabul etsin.
Hayirli yolculuklar. Takma kafana diycem ama insanin yinede cani s1k1liyor bu duruma. Bendede var biraz o ki ben insanlarin hakkimda ne düsündüklerine pek takan biri olmama ragmen bu konuda acayip moralim bozuluyor acinca. Yasadiklarimi bilmeden konusmalir can s1k1ci belkide yasadigim hayal kirikligi bu konuda "baski" yapilmasina moralimi bozuyo
kuzum yaa ben yurt dışındayım diye ipini koparan dünyaya açılmaya başladı. her haftaa biri arıyor bilet aldık geliyoruz. iyi b.k yiyorsunuz diyesim var. yıllarca mahallelerinden dışarı çıkmayan insanlar bunlar. önce kendi memleketini gez! Ayy neyse çok asabım bozuldu.. Şu dünyada insan oğluna bir rahat huzur yok. Ahirette ne olcaz bilmem. o da muamma. zaten isyan doluyum bu ara. Zor tutuyorum kendimi ağzımdan yanlış bişi çıkmasın günaha girmiyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?