- 17 Ağustos 2013
- 1.203
- 75
- 83
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.961
Allahim hepimize varlığına sukredecek eşler nasip etsin.
Sevmek sevilmek ne ozel duygular ya. Insanlar cift çift mutlu gezerken ben sadece geçmişte yasadiklarima uzuluyorum.
diliyorum gecmisinde aci cekenlerin tum yaralari tez zamanda kapanir. Amin amin amin.
Ben inanıyorum canımÖylemidir acep Aybirgen özlemlerin sonu vuslat hüzünlerin sonu tebessümmüdür ?
Ümitsizliğe kapılmayalım canım, Allah ın izniyle inşallah her şey çok güzel olur hepimiz için, biz de seni seviyoruz canım, Allah ım kabul etsin dualarımızı, üzerimizden ümitsizliği, sıkıntıları, mutsuzlukları alsın inşallah.Iyi geceler dua kardeslerim! Isimle ilgili olumlu gelismeler var elhamdulullah icim rahatladi Rabbim daha da guzellestirsin ins. Evlilikle ilgili ise beklemeye devam... Yoruluyorum ve hic istemesemde umitsizlige kapildigimi farkediyorum. Bu listeye katilamadim ama daha sonraki listeye katilirim ins. Bugun bir tanidigimizin nisanlandigini ogrendim gercekten kendisine dua ettigim birisiydi Onun adina cok sevindim ama icim de bir burkuldu kendimi bir garip hissettim. Neden karnimda bir agri ve hep ayni duygulari yasayacakmisim hissine kapiliyorum... Allahim yureklerimize ferahlik versin. Hepinizi seviyorum dualariniz kabul olsun...
Iyi geceler dua kardeslerim! Isimle ilgili olumlu gelismeler var elhamdulullah icim rahatladi Rabbim daha da guzellestirsin ins. Evlilikle ilgili ise beklemeye devam... Yoruluyorum ve hic istemesemde umitsizlige kapildigimi farkediyorum. Bu listeye katilamadim ama daha sonraki listeye katilirim ins. Bugun bir tanidigimizin nisanlandigini ogrendim gercekten kendisine dua ettigim birisiydi Onun adina cok sevindim ama icim de bir burkuldu kendimi bir garip hissettim. Neden karnimda bir agri ve hep ayni duygulari yasayacakmisim hissine kapiliyorum... Allahim yureklerimize ferahlik versin. Hepinizi seviyorum dualariniz kabul olsun...
ya bendede ne gelınlık hayalı ne ceyız hayalı hıc bıse yok ya olcakmıs hayalıde yok otmuyum neyım anlamadımkı((
Amaan yoruldum kızlar sevda peşinde koşmaktan artık. Yaş 26 27 olacak aha 2013 te bitiyor. Koş koş nereye kadar bazen diyorum evlenmicem zaten alıştım yalnızlığa. Bilmiyorum bu aralar çok yorgunum. Zaten okulda istediğim gibi gitmiyor uzamadan biteydi iyiydi.
Bu arada dün hepinize dua ettim Allah kabul etsin
Iyi geceler dua kardeslerim! Isimle ilgili olumlu gelismeler var elhamdulullah icim rahatladi Rabbim daha da guzellestirsin ins. Evlilikle ilgili ise beklemeye devam... Yoruluyorum ve hic istemesemde umitsizlige kapildigimi farkediyorum. Bu listeye katilamadim ama daha sonraki listeye katilirim ins. Bugun bir tanidigimizin nisanlandigini ogrendim gercekten kendisine dua ettigim birisiydi Onun adina cok sevindim ama icim de bir burkuldu kendimi bir garip hissettim. Neden karnimda bir agri ve hep ayni duygulari yasayacakmisim hissine kapiliyorum... Allahim yureklerimize ferahlik versin. Hepinizi seviyorum dualariniz kabul olsun...
7)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Canım dualarını okudum, Allah ım kabul etsin inşallah. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?