- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.981
Allah kolaylik versin cnm.Rabbim gücünü kuvvetini artırsın..insallah hersey istediğin gibi hayırlı ve güzel olur cnm..Âmin
Bazı arkadaslar demiş ki karşıma cıkmıyo daha , ümitsizliğe kapılmayın bence.. Rabbim cok daha iyisini hazırlıyordur sizin için o yüzden bekliyorsunuzdur. Kısmetinizle tez zamanda karşılaşırsınız inşallah
Benim de yaş 35....6 yıl önce boşanma yaşadım..O günden bu yana iki kişiyle olsun istedim,evlilikten mütevazi beklentilerim vardı..Hatta çok beklentim yoktu artık..Ama çok istememe rağmen onlar olmadı..üstelilk yaşımı da göstermem,güzellik de iyidir..mesleğim,kamuda işim var..Ama talip yok..Şimdi araki bulasın...Yalnız yaşlanmak istemiyorum.Çocuğum olsun istiyorum..40 oldu mu çocuktan da ümidi keserim
Allah buradaki herkesin gönlündeki eşi bi an önce karşısına cıkarsın kalbinizden ne geciyorsa rabbim kat kat daha fazlasınıı versin inşallah. Aynı şekilde ben de bi yola cıktım ınsallah gönül rahatlıgıyla sonuclandırabılırım rabbım utandırmasın insallah
kızlar bu bana deyıl,tanısmak ısteyen olursa dıye yazdım ,oda evde kaldım dıyo buda erkek yanıkızlar yazsammı yazmasammı cok dusundum ama bı arkadas var bekar 32 falandır yası malımusavır suan vergı mufettıslık sınavıyla ugrasıyor karadenızlı ,ıstanbulda,ılgılenen olursa kapalı bırını arıyor tanısmak ısteyen olursa,burdan ne kadar saglıklı olur bılmem ama kısmet
inan hepimiz ayniyiz cnm.bazen umutlarimiz mı tükeniyor.evliliktende insanlardan da korkar olduk..Allah sonumuzu hayır etsin ins.Rabbim hepimize umutlarimiz tükenmeden evlenmeyi nasip eder ins cnm.Hakkimizda hayirli neyse o olur insallah...asla umutsuzluga kapilmamiz lazim.çünkü dua ediyoruz.Duamizi yasayacagimiza inanmamiz lazim...Ins guzel gunler goruruz hepimiz.Allah buyuktur.Kulum iste vereyim demis...
Bazı arkadaslar demiş ki karşıma cıkmıyo daha , ümitsizliğe kapılmayın bence.. Rabbim cok daha iyisini hazırlıyordur sizin için o yüzden bekliyorsunuzdur. Kısmetinizle tez zamanda karşılaşırsınız inşallah
Benim de yaş 35....6 yıl önce boşanma yaşadım..O günden bu yana iki kişiyle olsun istedim,evlilikten mütevazi beklentilerim vardı..Hatta çok beklentim yoktu artık..Ama çok istememe rağmen onlar olmadı..üstelilk yaşımı da göstermem,güzellik de iyidir..mesleğim,kamuda işim var..Ama talip yok..Şimdi araki bulasın...Yalnız yaşlanmak istemiyorum.Çocuğum olsun istiyorum..40 oldu mu çocuktan da ümidi keserim
ınsallah razı olur duam bu yonde ,yunus duasını okuyorum devamlı ,esmalı olanı bılmıyodum onu okurum ınsallah sagol canımCnm hepimizin bir imtihani var işte seninde imtihanın buymuş demekki.İns annenle uzlasirsiniz hayirlisyla.annen razı olur ins..
Cnm su dualari oku bence
Ya Hayyu Ya Kayyum Birshmetike estegisu 100 defa olursan iyi olur.internetten bak cnm anlamına....
Bir de
La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin, oku bolbol .Allah yardimciniz olsun hepimizin...
kızlar ben duaları malum sebepten okuyamıyorum.:26:
ama sizi takip ediyorum, gönlüm sizinle.
Ya Allah ya Fettah Ya Bais Ya Aziym
bu dört isim toplu olarak her gece 1000 defa zikretmek ve buna en az 21 gece devam etmek kaydıyla en kıza zamanda yardıma ihtiyacı olan herkes ''Maddi veya manevi'' mutlaka en güzel şekilde işlerinin halolduğunu görerek hayretler içinde kalır...Lakin bu 4 ismin okumasında her 100 seferde bir Nasr surei şerifesini 4 defa okumak muradın gerçekleşmesini dahada hızlandırır...
Özellikle ilim ve hadim işlerinde sıkça kullanılan isimlerdendir...
ALINTIDIR..
aynı zamanda hacet namazı var kıldınız mı hiç?
Evet canım ben kılmıştım hacet namazı, perşembeyi cumaya bağlayan gece, ayetel kürsi, nas, felak okunarak kılınıyor, Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?