- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.141
Aaaa yeni liste baslamis. Beni de ekleyin beni de...YENİ LİSTEMİZ
1)Gabiya-10 Aralık salı
2)Redroseee-11Aralık çarşamba
3)Tanemmmmm-12 Aralık perşembe
4)Aybirgen-13 Aralık cuma
5)Nazliesma-14 Aralık cumartesi
6)Buuju-15 Aralık pazar
7)Suskun_sultan-16 Aralık pazartesi
YENİ LİSTEMİZ
1)Gabiya-10 Aralık salı
6)Buuju-15 Aralık pazar
8)pamuk_helva (Neslihan) -17 Aralık salı
9)3nokta-18 Aralık çarşamba
YENİ LİSTEMİZ
1)Gabiya-10 Aralık salı
6)Buuju-15 Aralık pazar
8)pamuk_helva (Neslihan) -17 Aralık salı
9)3nokta-18 Aralık çarşamba
10)Jeddy-19 Aralık perşembe
11)BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-20 Aralık cuma
benim icin dua edildikce ex geliyor
bu nasil bir hayat, nasil bir sinavim var su adamla. anlayamiyorum sadece geriliyorum.
acilarim depresiyor, kanatiyor ve gidiyor.
dua edin ya dun geceden beri darmadagin oldum yine.
hayatima duzgun tek bir adam girmedi. tek kisi girdi iste hala onda takili kaliyoruz.
ah be sevdigim adam gelmedi ki, o gelseydi keske
aynen ya yemin ediyorum delircemhiç aklımdan çıkmıyor dua ettikçe dahada baglanıyorum resmen umutsuz vakayım ya
benim bu adamdan neler cektigimi bir ben bilirim.
hastalikli bir sevgisi var, sevdigine inaniyorum ama bu adam sadik kalabilen bir insan degil, kadin varligina asik adam ya
dilerim Rabbim ceker onun acisini ustumden, rutine bagladi donup donup bana askini, acisini anlatiyor. sonra ucaar gider insafsiz
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin. bir soz gordum paylasayim sizle.
Şeytan insandaki Aşkı; Kıskandığı için, Onunla uğraşır.
Ve AŞK;Bir sınavdır..
Onu içinde büyütmeyi başarabilene, ALLAH kendi aşkını lütfeder. .
çok güzel sözmüş o canım. ALLAH hakkımızda hayırlısını versin büyük aşk ve pişmanlıkla dönsünler hayırlısı ile inşALLAH.
canım benim hakkında hayırlısı olsun neden böyle yapıyor pişmanmı acaba.eger karı kız pesindeyse dediğin gibi uzak dur canım.seni üzmesinede izin verme
17)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım..
Canım dualarını okudum, Allahım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah.
benim bu adamdan neler cektigimi bir ben bilirim.
hastalikli bir sevgisi var, sevdigine inaniyorum ama bu adam sadik kalabilen bir insan degil, kadin varligina asik adam ya
dilerim Rabbim ceker onun acisini ustumden, rutine bagladi donup donup bana askini, acisini anlatiyor. sonra ucaar gider insafsiz
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin. bir soz gordum paylasayim sizle.
Şeytan insandaki Aşkı; Kıskandığı için, Onunla uğraşır.
Ve AŞK;Bir sınavdır..
Onu içinde büyütmeyi başarabilene, ALLAH kendi aşkını lütfeder. .
Bana dönmesin canım benn istemiyorum onu. Ama kurtulacak gibi de durmuyorum çünkü tekrar ulaşacak bi kac ay sonra biliyorum.
Ne istiyorum ne umuyorum cidden artık kafayı siyirabilirim. Uyku bile uyuyamiyorum iki gündür çünkü acayip can skici bi konuşma yaptık.
Çok vicdansiz herif. Cok bencil. Bu kızı üzüyor muyum? Yetmez mi ettiğim diye düşünmez hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?