- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.161
Eranay cnm duani okudum.Rabbim kabul etsin INS.Allah gonlune gore yuzunun gulecegi bir evlilik yapmayi nasip eder INS..
Nar cicek arkadasım senin icinde dua ettim.Allah ne duan varsa kabul etsin ins..Âmin
Bu ara benim de morelim bozuk..Rabbim bizlere hayırlı kapılar kurtuluş yolları acsın..İns korktuklarımız basımıza gelmez.Yuzumuzun gulecegi seyler olur.cok cok cook dua edelim .Rabbim bize dayanma gucu versin sabir versin INS.Sonumuz aydinlik olur INS.Rabbim bizler perisan etmesin caresiz durumda birakmasin.Amin..
Rabbin en yakın zamanda iç huzu versin inşallah arkadaşım hayırlı kapıları en yakında karşına çkıarıversin, ne güzel dualarla bekliyoruz bak bu ayrıcalık bence bizim için bazen bunun farkına varmadan şeytana uyuveriyoruz ama çok şükür ki tek dayanağımız bizi herkesten çok seven rabbimiz o yüzden ona emanetiz, bundan büyük özgüvenmi olur demi ama :) çok şükürrr
Çok saol cnm.Allah razı olsun senden de.çok güzel yazmissin..Rabbim bize güç ve sabır versin ins...Dua ettikçe kendime geliyorum..
Allah hepimize hayırlı kapılar açsın canım inşallah tez vakitte, benim de canım çok sıkkın, ümitsizliğe kapıldığım çok oluyor ama sabrediyorum elbet güzel günlerde gelecek ki şu halimize de çok şükür, sağlık olduktan sonra herşey olur:)
YENİ LİSTEMİZ
1)Gabiya-10 Aralık salı
2)Redroseee-11Aralık çarşamba
3)Tanemmmmm-12 Aralık perşembe
4)Aybirgen-13 Aralık cuma
5)Nazliesma-14 Aralık cumartesi
6)Buuju-15 Aralık pazar
7)Suskun_sultan-16 Aralık pazartesi
8)pamuk_helva (Neslihan) -17 Aralık salı
9)3nokta-18 Aralık çarşamba
10)Jeddy-19 Aralık perşembe
11)BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-20 Aralık cuma
12)Rainbyte- 21 aralik cumartesi
13)Zerenteacher (Aslı)- 22 Aralık pazar
14)Erenay-23 Aralık pazartesi
Şekerim beni de ekler misin? Bu gece moralim o kadar bozuk ki resmen darmadağınım, kim ne dua ederse çok ihtiyacım var.
Şekerim beni de ekler misin? Bu gece moralim o kadar bozuk ki resmen darmadağınım, kim ne dua ederse çok ihtiyacım var.
yaşasınnn :) yarın benim günüm olmuş :) benim dileğim ; bu sene içinde hayırlı bir insanla evlenmek, e çok bekledim napiyimhem kendisi hem ailesi beni çok sevsin sıcak davransın:) ben de onu çok seveyim, gönlüme göre olsun , vicdan sahibi, şefkatli, iyi niyetli bir insan:) hepimiz için inşallah öyle insanlar olsun hep, canımızı acıtan iyi sever görünüp te arkamızdan vuracak olanlardan Allah sakınsın bizi inşallah, sizi seviyorum ,Allah razı olsun ,ağzınıza yüreğinize sağlık kızlar :)
gabiya duani okudum canim. Senin icin 41 adet furkan suresi 74. ayeti ve 41 kere "Allahümme ya mufettiha'l-ebvab,iftah lena hayre'l-bab" 1 Fatiha 3 Ihlas okudum Rabbim kabul etsin insAllah gönlündeki duani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?