- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.121
valla cuma gununun feyzini bile yasayamıyorum.
hani okul bitse her sey cok mu güzel olacak? bu sefer de is telası, yas geciyor valla.
ben ne zaman hayata atılıcam da evlenicem de ooooo
mal mal bilgisayardaki pdf den kitap okumaya calısıyorum ingilizce.
kafam patladı
ha bire sikayet ediyorum da bıktım bea.
dua edin nolur ya. kısmetı falan gectim de bu okul beni saglıgımdan etti, etmeye devam ediyor.
ey ex, seni su mubarek gunde yeniden anıyorum. her gozyasımın ve sebep oldugun her acı icin Rabbim versin cezanı,belanı..
Canım demek hukuk okuyosun ne güzelll, daha yaşın kaç ki be canım, hemen yaşın geçmez merak etme :)valla cuma gununun feyzini bile yasayamıyorum.
hani okul bitse her sey cok mu güzel olacak? bu sefer de is telası, yas geciyor valla.
kafam patladı
dua edin nolur ya. kısmetı falan gectim de bu okul beni saglıgımdan etti, etmeye devam ediyor.
ey ex, seni su mubarek gunde yeniden anıyorum. her gozyasımın ve sebep oldugun her acı icin Rabbim versin cezanı,belanı..
valla cuma gununun feyzini bile yasayamıyorum.
kafam patladı
sultanim ben avukat olmiycam ki hahahaolucak tabi rain. iş telaşını düşünme işsiz avukat görmedim. sen sadece hedeflerini koy. benim hayalim o. bir ev bir araba. ben ne zaman evleneceğim dediğin an zaten olacağı varsa da olmuyor. benim genç evlenen pişmanlığı söylemeslerde yüzlerinden okunan çok arkadaşım var. yapmak istediğin ne var. can attığın öğrenmel istediğin . onları yap. inan sen beklemediğin zaman hayat sana daha güzelini veriyor. bende şu an kanun -yönetmelik çalışıyorum çok sıkıcı çok zor belki ama. o seneye kadar okudun yüzdün yüzdün kuyrupğuna geldin. geçeceksin. ama şu an çok yorulmuşsun başka şeyler yap kafanı dinlendir.
yok canim hukuk okumuyorum benCanım demek hukuk okuyosun ne güzelll, daha yaşın kaç ki be canım, hemen yaşın geçmez merak etme :)
kesinlikle insanin kendi parasini yemesi mukemmel bir sey canim.inan okul bitince hersey daha güzel oluyor en azından sınav stresi yok.daha rahatsın.iş hayatıda cok güzel.kendi paranı kazanmak cok güzel.inan degecek bu sıkıntılarına.ve is hayatına girince kısmette artıyorAllah herkese nasip etsin o duyguyu amin
:d benim aklımda öyle kalmış rain :)
sultanim ben avukat olmiycam ki hahaha
evlenmeyi dusunmuyorum da hemen, su okul gozumde cok buyuyor. cunku bu sene mezun degilim.
ve dilerim alttan dersim kalmaz cunku perperisan olacagimi biliyorum.
baska bisi yapamiyorum kuzum cok yogun programim alttan cok dersim var. ogrenmek okumak guzel de,
insanin emeklerini alamiyor olmasi dayanilmaz bir sey,..
yok canim hukuk okumuyorum ben
kesinlikle insanin kendi parasini yemesi mukemmel bir sey canim.
cok calistim yazlari ve de okul zamani part time seklinde.
hele meslege gecmesi daha guzeldir eminim.
Allah herkese nasip etsin amin
nolur dualarinizi eksik etmeyin hep soyluyorum bunu, o yuzden kusuruma da bakmayin
Hayırlısı böylesidir canım, inşallah seni çok sevecek ve senin çok seveceğin birisi çıkar karşına en hayırlı tez zamanda. Biz dua ettikçe bikaçımız ayrıldık, muhakkak hayırlısı böyledir.Kızlar bır kac gundur gıremıuyordum,yannız bu ara okuyamıyorum ,yenı lıste yaparsanız benıde ekleyın yınebızımkı bı gıttıyse tam gıttı ne msj ne arama hıc bıse yok,ben bu kadarmı adam olmayan brını secmısım kendıme kızıyorum ,allaha sukur rabbım gosterdı dualar netıcesınde
Canım çook geçmiş olsun Allahım tez zamanda şifa verir inşallahkızlar dua eden herkese teşekkür ederim var. sağlık sorunlarım var. hastanelerdeyim. tomografi ultrason mr kan testleri vs vs .. şüphe ettikleri hastalık pek iç açıcı değil. bir müddet topiğe katılamayacağım ancak aklıma geldikçe size dua ederim. sizde dualarınızı eksik etmeyin.
YENİ LİSTEMİZ
1)Gabiya-10 Aralık salı
2)Redroseee-11Aralık çarşamba
3)Tanemmmmm-12 Aralık perşembe
4)Aybirgen-13 Aralık cuma
Ben söyleyenleri ekledim, eklemek isteyenler kendini ekleyebilir canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?