Hayırlı eş için birlikte dua edelim

redrose canım dualarını okudum Allah gönlünden gecenleri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah amin amin amin

[/QUOTE]

Redrosee için duaları okudum ve listeyede kendi duamı ekledim..Allah kabul etsin..

Yalnızlık, kimsenin anlamamasi ve okul-mezuniyet. Genel skntim bu.
teşekkür ederim badecim.amin
bu arada imzani cok beğendim.

İmzam sadece bir imza değil, hayat tecrübemdir :))

Her ne kadar zor olsada en iyisi yalnız kalmak. Tabii seninle olmak isteyenler dışında..
Her şey zamanla hallolur
Hangi gecenin sonunda güneş doğmamış ki ?

:) Akşam bende dua ettim. ne uzun bir dua oldu ama birde evde net yok. cepten bakıp okuyorum Herkese 1 fatiha okudum. Bade bende sana katılıyorum :))

Her insan önce kendi kendine de mutlu olmayı da bilmeli. Hayat yolunda seni mutlu etmek için çıkanlar ile yola devam edebilirsin. Yanlız yaşanmaz mutlak evlilik sünnet en güzel duygu tabiki ama yinede Allah en doğrusunu bilir. Alnımıza evlilik yazıldıysa nasip olur. Evlilik yazılmadı ise olmaz. O yüzden ben hep kaderime razı oldum. Hep öyle dua ediyorum. Seneler boyunca okuruz belki allahım inşallah biizi uzun süre bekarlıkla imtihan etmez. Gerçekten hazırsak Alalh katında en güzel şekilde olsun.

ilk olarak hoşgeldin, ve ne güzel bi dua etmişsin rabbim kabul olunan dualardan eyler inşallah.

2)redroseee:Görustugum bırısı var hakkımda hayırlısıysa tez zamanda olmasını annemın kalbının yumusamasını ,hakkımda hayırlı deyılse tez zamanda uzaklasmasını ıstıyorum inş.HAKKIMDA HAYIRLISI KIMSE TEZ ZAMANDA KARSIMA CIKMASINI VE HAYIRLISIYLA EVLENMEMI NASIP ET ALLAHIM AMİN

canim senin icin duami yaptim Rabbim kabul etsin insAllah

tanemm senin için hepsinden 10ar tane Ayetel kursi, fatiha ve inşirah suresi okudum, Rabbim tez vakitte hayırlı eş nasip etsin. Amin Amin Amin...

tanemmm canim senin dualarinida yaptim Rabbim gönlüne göre hayirli bir es nasip etsin insAllah

Bende hayırlı bir yuva kurmak istiyorum ikinci cihanda da eşim olabilecek bir insan bekliyorum benim içinde dua edermisiniz bende sizlerin dualarına katılmak istiyorum bana nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Bugunun duasini da yaptim ve kendi dua mi da ekledim...

1 Yasin, 1 Amenerrasulu, 3 Ayetel kursi , 3 ihlas, 1fatiha, 1 felak, 1 nas okudum Allah tüm dualarini hayırlısıyla kabul etsin. Amin.

Dua kardeslerim bu gece cuma gecesi, eksik etmeyelim birbirimizi dualarimizdan, ben birazdan yasin okuyup dua edicem hepimiz için

Canim dualarini okudum. Allah kabul etsin inşallah hayırlı haberlerini alırız. Amim

ALLAH VEKİL’İN OLSUN ve O’NA İSİMLERİ İLE YAKLAŞ

Korku, bela, müsibet… Başına her ne gelirse gelsin; Vekili (yardımcısı) Allah olanın derdi Felah ( huzur) bulur. Vekil’in Allah olduktan sonra mutsuzluk kölen olur. Sen yeter ki O’ndan istemesini bil;

Ashabdan Enes bin malik (r.d ) anlatıyor:

Hz peygamber'in (s.a.v) ashabı içinde Ebu Ma'lek diye birisi vardı. Bu zat, Şam ile Medine arasında tüccarlık yapardı.

Kendisi Allah Teala’ya tevekkül ederek bir kafileye katılmaz kendisi, yalnız gidip gelirdi. Bir defasında Şam'dan Medine’ye doğru gelirken önüne at üzerinde bir hırsız çıktı.

Dur dur! " diye bağırdı. Tüccar durdu ve hırsıza,

"İşte malım, al senin olsun; beni bırak dedi. Hırsız,

"Ben malı istemiyorum, seni öldürmek istiyorum" dedi.

Tüccar,

Beni öldürüp eline ne geçecek? İşte malım, senin işine yarar, al da beni bırak!" dedi. Hırsız aynı sözleri tekrar etti, onu öldüreceğini söyledi. Tüccar,

"Öyleyse bana biraz müsade et de bir abdest alıp namaz kılayım, yüce Rabbime dua edeyim" dedi Hırsız, "İstediğini yap " dedi.

Ebu Ma'lek, abdest aldı, sonra namaz kıldı; namazdan sonra ellerini açtı ve şöyle dua etti:

"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vesiat külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."

Manası:

"Ey yüce dost, ey yüce arşın sahibi! Ey yoktan var eden, var ettiğini yok eden Rabbim! Ey her istediğini yapan Allah’ım! Arşın her yanını dolduran Zatının nuru hürmetine, Bütün mahlukata hükmettiğin kudretinin azametine, Her şeyi kuşatan rahmetinin bereketine, Senden istiyorum. Senden başka ilah yoktur. Ey çaresizlerin yardımına yetişen Allah'ım, bana yardım et".

Bu duayı üç kez tekrarladı.

Duasını bitirir bitirmez boz renkli, yeşil elbiseli bir atlı belirdi. Elinde nurdan bir mızrak vardı. Hırsız kendisine yaklaşınca atlı ona hücum edip mızrağı öyle bir vurdu ki, hırsız atından yuvarlandı. Sonra tüccara dönerek,

"kalk onu öldür" dedi. Tüccar,

" Sen kimsin? Ben bu zamana kadar hiç kimseyi öldürmedim. Onu öldürmek hoşuma gitmez" dedi. O zaman atlı gidip hırsızı öldürdü, sonra tüccarın yanına geldi ve ona şöyle dedi:

"Ben üçüncü kat gökte bulunan bir meleğim. Sen ilk dua ettiğin zaman göğün kapılarının gıcırdayıp ses verdiğini işittik ve, "Yeni bir olay oluyor !" dedik. Sen ikinci kez dua yapınca göğün kapıları açıldı. Sonra üçüncü kez dua edince, Cebrail gelerek,

" Şu anda darda kalmış kula kim yardım eder? dedi. Ben yüce Allah'dan o hırsızı öldürme işini bana vermesini istedim, izin verildi ve sana yardıma geldim.

Ey Allah'ın kulu, Şunu Bil, "KİM BAŞINA GELEN HER TÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTE SENİN YAPTIĞIN DUA" ile dua yaparsa, Allah Teala onun sıkıntısını giderir, kendisine yardım eder!".

Arkadaşlar bir kitapta okudum. Bu dua üç kez okunduğunda Allah geri çevirmezmiş.... Allahım dualarımızı kabul etsin...

Son düzenleme:
Tanemm başta olmak üzere hepimiz için dua ettim, bildiğim duaları okudum ve Ya Kadir esmasını okudum.
Allah kabul eder inşallah.

Bu ara da yazmak istediğim bir şey var.

Rainbyte, günlüğe yazdığın mesajının son cümlelerinde.
Karanlığın aydınlığa çıkması gibi sözleri okuyunca sinirleniyormuşsun
Benim sana cümleyi söylerken içimden herhangi bir kötülük geçmedi
Kendime yakın hissederek yazmıştım.
Sinirlendirmişim kusura bakma lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…