Hayırlı eş için birlikte dua edelim

14)emine_1991:hayırlı bir eş canım :) birde ailem huzurlu mutlu olsun. Rabbimde cennetine nasip etsin hepimizi yeter :) Dualarınız ve dualarım kabul olur inşallah.
Allah herkese yıllar sonra bile yüzlerine bakıpta iyiki varsın iyi ki sevmişim seni diyebileceğim eşler nasip etsin ,,,

Rabbim sen hayırlı dileklerimizi duyan ve bizi en güzel şekilde cevaplayansın sen bizim dualarımıza en kısa zamanda hayırlı bi şekilde cevap ver... AMİN

16)Buuju:Bismillahirrahmanirrahim ey yüce Rabbim beni benden çok sevecek ,kadir kıymet bilen,kendi ekmegini kazanan ,seni bilen senden korkan merhametli yüzü güzel gönlü güzel bana deger verecek, saygı duyacak ,sadık bir insanla tez zamanda herkesin imrencegi mutlu ve hayırlı yuvamı kurmayı nasip et.Güzel Allahım senki annenin kalbine evlat sevgisi verensin merhamet verensin o sevgi hürmetine annelerin içi titrer yavrusuna o sevgiyi banada tattır YARABBİM buraya evlendigimi anne oldugumuda yazmayı hayırlısıyla nasip et kimin agzından duayı kabul edersen onun agzından olsun duam ,kimin yüzü suyu hürmetine kabul edilirse duam onun için kabul olsun tez zamanda inşallah hz Alinin hz Fatımaya duydugu sevgi ve baglıkla sevsin eşin benide aşk dolu yuvam olsun dünyamı ahiretimi güzelleştircek insanı karşıma çıkar Allahım amin.

17)Erenay:Güzel Allahım senin sevdiğin bir kulunu onunla benide sevebileceğin Peygamber efendimize birlikte Ümmet olabileceğimiz doğruluktan, azimden, vefadan, sadakatten, tatlı dilden, birde benden vazgeçmeyen hem bu dünyada hem ahiretimizde birlikte olabileceğimiz, hayırlı çocuklar yetiştirebileceğimiz aile kurmama yardım eyle... birtek senden isteyebilirim, sana yalvarabilirim...
ailesi aileme uygun ve anlaşabilen, helalinden bol para kazanan ve hayırlı yerlere kullanan, yakışıklı, beni seven ve benimde onu sevebileceğim, örnek aile, çift olabileceğimiz 'kumrular gibi, Peygamberimizin(S.a.v) kördüğüm gibi sevdiği Hz Aişe gibi... huzurlu ve senin yolundan giden bir yuvam olsun istiyorum . Rabbim bilirim kulun İnşallah derse sen 'inşa' edersin . yanlış kişilerin arkasından gitmeden hayırlısıyla en yakın zamanda onu karşıma çıkar ve güzel başlangıçlara hayırla adım atalım..

Narçiçeğin duası nerde ki_?Sewoş un duası da yok...Alllah onların da duasını kabul etsin.Hayırlı evlilik versin...Bu arkadaşların duasını yarın okuyacağım....Evlilik duası ve Furkan 74 ayet okuyacağım...

Beni de yeni listeye alın arkadaşlar..Aynı duamı...Ekleyecem..

Son düzenleme:
yeni liste için duam:

18-tulipa:Yüce Rabbim....Ol deyince olduran Rabbim...Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....

Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....

Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...

İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....

Sevilen şimdiki durumundan hayırlı olacaksa eğer tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceği ,güzel geçecek hayırlı bir evilik ve ilgili ,vefalı,seven bir eş nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..Amin..

Arkadaşlar için okuyacağım duam:Nihat Hatipoğlu evlilik duası ve Furkan 74.ayet 41 er defa

Son düzenleme:

Sen o cümleyi kurduktan önce yazmıştım onu ben. Tarihe bak görürsün.
Sen sinirlendirmiyorsun bade kusura bakmalik bir durum yok ki.:26:
söz benim asabimi bozuyor bi de insanlarin buna çok inanmasina şaşırıyorum.
Kac yıldır ne cektigimi bi ben bilirim. Bi çıkamadım aydınlığa.
ii niyetle yazdigindan hic şüphem yok. ALLAH razı olsun canım.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canim iyisindir umarim?

Canım ilk is günün nasil gecti. ? Merak ettim. Yeni yerin hayırlı olsun kuzum. Memur musun?
Bu arada evliliğe cok az kaldı
her şey süper olacak, cocuk da yaparsın yemek de kariyer de
ins eniste de yardim eder tutar işlerin ucundan
bi de bebek hemen mi istiyorsunuz ihihi merak ettim
seni seviyorum canım. İnş cok güzel olacak evliliğin. Sana dua edicem

rainbytem cok sagol kuzum valla ilk iş günüm nasıl desem sıkıcıydı ve ısınamadım.bide hepsi cok uyanık ben yapı olarakta biraz saftiriğim ne yalan diyim öyleyim ben onların içinde ezilmekten korkuyorum:18:öyle cok ortamlara giren biri diilim.kendi halinde içine kapanık biriyim utangac.insallah rainbytem cocuk hemen istiyorum canım benim pcosum var vakit kaybetmek istemiyorum doktor en yakın zamanda yap dediondanda korkuyom ya bebegim olmazsaBENDE SENİ SEVİYORUMinsallah bu kez yüzüm gülsü gercekten bu kez kaldıramam bi üzüntüyüinsallah hepinizde yüzünüzü güldürecek insanlarla hayatınızı birlestirirsiniz en yakın zamanda.evlenip pişman olanlarda var en güzeli seni sevenle olmak sana deger verenleyoksa eve geldiğinde yüzüne bakmayan bir insan dertlesmeyen odun gibi yemek sonra uyku.Allah böylelerinden uzak tutsun sizi ve el üstünde tutacak cıksın karsınıza amin.insallah gülüm sende hep dualarımdasın senin sınavlar nasıl gidiyor:26:insallah güzel haberlerle gelirsin bizeee

Ay canim benim AMİN
Ben de durumlar ayni devam ediyor.uyku duzenim yok sabah ezanindan önce uyuyamiyorum. Eve de gelince 8den sonra uykum geliyor akşam.
Sınavlar var haftaya 2 tane.sonraki hafta 2 tane.sonra finaller ve dönemi kapaticam inş:18::18:
Tatilde ablamla enistemin yanina gitmeyi düşünüyorum bakalım inş nasip olur.
Bebis de olur inş canim. Burdan sonra artik evlat topiğine gidersin. Cok çektin, dilerim bu kez hep gülsün yüzün.
Bu arada geçmiş olsun canım. Allah buyuk, tip ilerledi anne de olacaksın bak gör. Hatta kızın olacak gibi geldi ilk
iş konusunu da büyütme bu kadar. Hem belki onlar sayesinde artik daha saf dusunmemeyi öğrenebilirsin canim.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin insana en buyuk kotuluk gene insandan geliyor
ben şimdi ödev yapacagim kuzum. Iyi geceler sana. Optummm

Duyguu işe mi başladın,,hayırlı olsun canımmm:)

ne güzel ne mantıklı ve rahatlatıcı seyler yazmıssın ve bi okadarda dogru.insallah canım insallah hepimizin bebekleri olsun kimsenin kucagı bos kalmasın.kızda cok severim insallah hayırlısıyla olsun.canım benim hepimiz cektik bu topikte zaten dertsiz insan yok dertsiz olsak zaten burda dualarda bulusamazdık bende burdaki kızları cok seviyorum cünkü sımarık degiller ve derdi olan yanlız derdi olan anlarmıs ya burda herkes aynı derdi cekiyo ondan kalplerimiz ısınıyor.ve yakın görüyoruz birbirimizi.bu vesileyle tanısdık.insallah hepimizin yüzü güler hepimizin bebekleri olsun insallah.sende sınavlarının hepsini ver gel insallah yüksek puanlarlaaaa aminnnn.Allah yardımcın olsun gülümmmmtatlı uykular canım bende yatyom öptum seni.

Rainbyte ve Bizimdebebisimizolsun arkadaslarm ; sizler için dua ettim.
Rainbyte ; inş. Sinavlarni cok güzel bi şekilde verirsin ve gönlündeki hakkında hayırlı olur inş. Eger gönlünde biri yoksa inş hakknda hayirli kimse tez zamanda karşılaşırsın Rabbim yaninda olsun :)))

Bizimdebebisimizolsun ; cnım dgunune cok az kaldi Rabbim icine sindirsin utandirmasin inş. Yeni işine inş. Alisirsn ve inş. Hemen bebegn olur bu mübarek aksamda kimin ne duası varsa Rabbim kabul etsin inş.

cok sagol canım yok calısıyodumda baska yerdeydi simdi baska yere gectim.Allah razı olsun gülüm sen nasılsın

iyiyim canım bende aynı evden okula okuldan eve gidip geliyorum,,öğrenciler bu ara fazla yoruyorlar:))

Rainbyte sende inşallah bir an önce bitirirde inşallah hayırlısıyla iş hayatına başlarsın..:)

kızlar sizinle biraz dertleşmek istedim. türkiye'ye geldiğimden beri hastanelerdeyim. lenf bezelerim şişmiş. kanser şüphesiyle bir ton tahlil analiz vs yapıldı. şükür sonuçlar temiz çıktı ancak sevinemedim çünkü vucudümda bir virus var. daha teşhis edilemedi ve o virüs beni yiyip bitiriyor. 46kilo oldum. çoğunlukla yataktayım zaten. halim yok hiç. yurtdışına çıkmamda yasak. virüsü teşhis etmk için kan tahlili yapıldı. nasıl bir analizse artık 10 günde ancak çıkarmış sonucu. beklemedeyim. teşhiş tam konulsa da tedavi kısmına geçilse artık.. dua edin bana. şuan tam teşhis konulamadığı için ilaç almamda yasak. müthiş unutkanlığım var. dalağım şiş. kan değerlerim düşük.. gerginim, mutsuzum. ben bu yılı böyle hayal etmemiştim Allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…