- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.261
Nazliesma <3 :)))
Allah bin kere razi olsun cnm bna edilebilecek en güzel duayi ve en çok ihtiyacm olan duayı ettim.Rabbim önce senin kalbinde ne varsa hayırlı eylesin işlerini kolaylaştırsın ve buradaki herkese gönlüne göre hayırlı eş nasip etsin herkesin icine sindirsin inş Rabbim hepimizn dualarini kabul etsin :)
Dilsah seni cok mrk ettim..Nerdesin nasilsin ??ins çok iyi olursun cnm.,
hastalıklarla boğuşuyorum bitanemm.. bazen uykumdan öyle mutsuz uyanıyorum ki keşke diyorum kanser olsaydım. kısa sürede ölürdüm. biterdi tüm hayalkırıklıklarım mutsuzluklarım.. öyle tuhaf bir haldeyim işte.
Cnm öyle deme nolur.Rabbim şifa versin ins çok iyi olursun.Bu ay sefer ayı hepimizin icinde sıkıntı var..mutsuzluk var..INS atlatirsin cnm.nolur olumlu duşun.Turkiyedemisin cnm.,??
kızlar sizinle biraz dertleşmek istedim. türkiye'ye geldiğimden beri hastanelerdeyim. lenf bezelerim şişmiş. kanser şüphesiyle bir ton tahlil analiz vs yapıldı. şükür sonuçlar temiz çıktı ancak sevinemedimçünkü vucudümda bir virus var. daha teşhis edilemedi ve o virüs beni yiyip bitiriyor. 46kilo oldum. çoğunlukla yataktayım zaten. halim yok hiç. yurtdışına çıkmamda yasak. virüsü teşhis etmk için kan tahlili yapıldı. nasıl bir analizse artık 10 günde ancak çıkarmış sonucu. beklemedeyim. teşhiş tam konulsa da tedavi kısmına geçilse artık.. dua edin bana. şuan tam teşhis konulamadığı için ilaç almamda yasak. müthiş unutkanlığım var. dalağım şiş. kan değerlerim düşük.. gerginim, mutsuzum. ben bu yılı böyle hayal etmemiştim Allahım..
Cnm bu mesajini şimdi gördüm.ins kötü birsey çıkmaz.Bir an once iyilesirsin cnm.Beslenmene dikkat et cnm nolur kendini bırakma.Pekmez ye bol yeşillik ye.kendine iyi bak.INS dualarimizla cok iyi olursun .olumsuz dusunme .sana cok dua edicem cnm ins .Rabbim. Şifa versin.Bir an once iyilesirsin INS.Sonuclarin guzel cikar INS cnm..Amin.,Allah'a emanet ol.Hep aklimdasin dualarimdasin..
Amin canım benim. iyikii varsın(ız).
Ayy tam da istediğim şeyler.Rainbyte ve Bizimdebebisimizolsun arkadaslarm ; sizler için dua ettim.
Rainbyte ; inş. Sinavlarni cok güzel bi şekilde verirsin ve gönlündeki hakkında hayırlı olur inş. Eger gönlünde biri yoksa inş hakknda hayirli kimse tez zamanda karşılaşırsın Rabbim yaninda olsun :)))
Bizimdebebisimizolsun ; cnım dgunune cok az kaldi Rabbim icine sindirsin utandirmasin inş. Yeni işine inş. Alisirsn ve inş. Hemen bebegn olur bu mübarek aksamda kimin ne duası varsa Rabbim kabul etsin inş.
teskkurler ogretmenimiyiyim canım bende aynı evden okula okuldan eve gidip geliyorum,,öğrenciler bu ara fazla yoruyorlar:))
Rainbyte sende inşallah bir an önce bitirirde inşallah hayırlısıyla iş hayatına başlarsın..:)
okuyunca gözlerim doldukızlar sizinle biraz dertleşmek istedim. türkiye'ye geldiğimden beri hastanelerdeyim. lenf bezelerim şişmiş. kanser şüphesiyle bir ton tahlil analiz vs yapıldı. şükür sonuçlar temiz çıktı ancak sevinemedimçünkü vucudümda bir virus var. daha teşhis edilemedi ve o virüs beni yiyip bitiriyor. 46kilo oldum. çoğunlukla yataktayım zaten. halim yok hiç. yurtdışına çıkmamda yasak. virüsü teşhis etmk için kan tahlili yapıldı. nasıl bir analizse artık 10 günde ancak çıkarmış sonucu. beklemedeyim. teşhiş tam konulsa da tedavi kısmına geçilse artık.. dua edin bana. şuan tam teşhis konulamadığı için ilaç almamda yasak. müthiş unutkanlığım var. dalağım şiş. kan değerlerim düşük.. gerginim, mutsuzum. ben bu yılı böyle hayal etmemiştim Allahım..
Sizleri mrk etmistim canlarim..Ben de kendi derdime Dustum.Anca toparlanıyorum.dualari okuyabildim..
Duygu yeni isin hayirli olsun.İns olumlu duşun hersey güzel olur.
Rainbyte Allah yardimcin olsun cnm.INS bu zor sinav donemini basariyla atlatirsin..,
Dilsah seni cok mrk ettim..Nerdesin nasilsin ??ins çok iyi olursun cnm.,
Kizlar Ben bu duayi yazdim,,Herkes Dilsah'a icinden geldigi gibi dua eder mutlaka.benim bu yazdigim duayi da okuyalim INS .daha iyi olur.. listeye .Gabiya Dan once 0 numara olarak eklenebilir..çok dua edelim INS hepimiz..Rabbim şifa versin ins..
Dilsah icin: Yarabbi dilsah arkadasımızın hayirlisiyla kan sonuclarının temiz çıkmasını nasip et Allah'im dilsah'a şifa ver.gucunu kuvvetini artır.Bir an önce iyilesip eski saglıgına kavusmasina yardım et.Rabbim Ya Safi isminle dilsah'a ve tum hastalara sifa ver.Dilsah'a sabir ve dayanma gucu ver..Yarabbi Dilsah'in yardımcısı ol.Onu çaresiz durumda bırakma ağrılarını geçir..İns mutlu ve huzurlu olmasını nasip et..Allah'im burada ettigimiz dualarla dilsah arkadasımızın tez zamanda iyilesip eski saglıgına kavuşmasını nasip et.Dualarımızı kabul et.Gunahlarimizi bagisla Yarabbi Amin.,
kızlar sizinle biraz dertleşmek istedim. türkiye'ye geldiğimden beri hastanelerdeyim. lenf bezelerim şişmiş. kanser şüphesiyle bir ton tahlil analiz vs yapıldı. şükür sonuçlar temiz çıktı ancak sevinemedimçünkü vucudümda bir virus var. daha teşhis edilemedi ve o virüs beni yiyip bitiriyor. 46kilo oldum. çoğunlukla yataktayım zaten. halim yok hiç. yurtdışına çıkmamda yasak. virüsü teşhis etmk için kan tahlili yapıldı. nasıl bir analizse artık 10 günde ancak çıkarmış sonucu. beklemedeyim. teşhiş tam konulsa da tedavi kısmına geçilse artık.. dua edin bana. şuan tam teşhis konulamadığı için ilaç almamda yasak. müthiş unutkanlığım var. dalağım şiş. kan değerlerim düşük.. gerginim, mutsuzum. ben bu yılı böyle hayal etmemiştim Allahım..
Ayy tam da istediğim şeyler.sevdiğim biri var canim.imkansiz gibi ama umut işte. Dualarin için sag ol.
inşallah sen de bölüm degistirrsin ve de hayırlısıyla sevdiğine kavuşursun canim benim.
teskkurler ogretmenimAllah razi olsun. Yormasin bebeler seni inş bu arada var mi gelişme bizim hekimle?
canım çok geçmiş olsun ,,inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun..
Rainbyte doktor beyden ses yok,, en son sizlerle paylaştığım mesajı attı bir de ondan iki gece önce annem gelicek kalıcak biraz demişti..Yani bir haftadır hiç görmedim..Çevrimiçi bile değil..Ben de hiç mesaj falan atmadım..
Ayy tam da istediğim şeyler.sevdiğim biri var canim.imkansiz gibi ama umut işte. Dualarin için sag ol.
inşallah sen de bölüm degistirrsin ve de hayırlısıyla sevdiğine kavuşursun canim benim.
teskkurler ogretmenimAllah razi olsun. Yormasin bebeler seni inş bu arada var mi gelişme bizim hekimle?
canım çok geçmiş olsun ,,inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun..
Rainbyte doktor beyden ses yok,, en son sizlerle paylaştığım mesajı attı bir de ondan iki gece önce annem gelicek kalıcak biraz demişti..Yani bir haftadır hiç görmedim..Çevrimiçi bile değil..Ben de hiç mesaj falan atmadım..
Anladım canım. Bekleyelim bakalım. Adam zaten söylemiş annemm geliyor diye.
sen bir şeyler hissediyor musun peki ona karşı. ? Bu da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?