Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Cnm senin icin dua ettim.Rabbim kabul etsin ins.Allah huzurlu mutlu kolaylıklar icerisinde evlenmeni nasip eder ins.Âmin

Tüm listedeki herkesin duasını tek tek okudum.Yasin Suresi okudum Rabbim kabul etsin ins.Amin.

Nazliesma <3 :)))
Allah bin kere razi olsun cnm bna edilebilecek en güzel duayi ve en çok ihtiyacm olan duayı ettim.Rabbim önce senin kalbinde ne varsa hayırlı eylesin işlerini kolaylaştırsın ve buradaki herkese gönlüne göre hayırlı eş nasip etsin herkesin icine sindirsin inş Rabbim hepimizn dualarini kabul etsin :)

Sizleri mrk etmistim canlarim..Ben de kendi derdime Dustum.Anca toparlanıyorum.dualari okuyabildim..

Duygu yeni isin hayirli olsun.İns olumlu duşun hersey güzel olur.

Rainbyte Allah yardimcin olsun cnm.INS bu zor sinav donemini basariyla atlatirsin..,

Dilsah seni cok mrk ettim..Nerdesin nasilsin ??ins çok iyi olursun cnm.,

Senden de Allah razi olsun cnm.Sen de çok güzel dua etmissin .inan okadar ihtiyacım varki dualariniza.1haftadir hungur hungur agliyordum.Şimdi iyiyim çok şükür.. Rabbim kimseyi ağlatmasin.Hepimizin yuzunu güldürsün ins.Âmin..

Dilsah seni cok mrk ettim..Nerdesin nasilsin ??ins çok iyi olursun cnm.,

hastalıklarla boğuşuyorum bitanemm.. bazen uykumdan öyle mutsuz uyanıyorum ki keşke diyorum kanser olsaydım. kısa sürede ölürdüm. biterdi tüm hayalkırıklıklarım mutsuzluklarım.. öyle tuhaf bir haldeyim işte.

Cnm öyle deme nolur.Rabbim şifa versin ins çok iyi olursun.Bu ay sefer ayı hepimizin icinde sıkıntı var..mutsuzluk var..INS atlatirsin cnm.nolur olumlu duşun.Turkiyedemisin cnm.,??

Cnm öyle deme nolur.Rabbim şifa versin ins çok iyi olursun.Bu ay sefer ayı hepimizin icinde sıkıntı var..mutsuzluk var..INS atlatirsin cnm.nolur olumlu duşun.Turkiyedemisin cnm.,??

evet canım türkiyedeyim. biletimi filan iptal ettim. doktor gidemezsin dedi.

Cnm bu mesajini şimdi gördüm.ins kötü birsey çıkmaz.Bir an once iyilesirsin cnm.Beslenmene dikkat et cnm nolur kendini bırakma.Pekmez ye bol yeşillik ye.kendine iyi bak.INS dualarimizla cok iyi olursun .olumsuz dusunme .sana cok dua edicem cnm ins .Rabbim. Şifa versin.Bir an once iyilesirsin INS.Sonuclarin guzel cikar INS cnm..Amin.,Allah'a emanet ol.Hep aklimdasin dualarimdasin..

Amin canım benim. iyikii varsın(ız).

Dilsah, olumlu düşün lütfen. Hastalıklarda bizler için. İnşallah tez vakit kavuşursun sağlığına..

Kizlar Ben bu duayi yazdim,,Herkes Dilsah'a icinden geldigi gibi dua eder mutlaka.benim bu yazdigim duayi da okuyalim INS .daha iyi olur.. listeye .Gabiya Dan once 0 numara olarak eklenebilir..çok dua edelim INS hepimiz..Rabbim şifa versin ins..

Dilsah icin: Yarabbi dilsah arkadasımızın hayirlisiyla kan sonuclarının temiz çıkmasını nasip et Allah'im dilsah'a şifa ver.gucunu kuvvetini artır.Bir an önce iyilesip eski saglıgına kavusmasina yardım et.Rabbim Ya Safi isminle dilsah'a ve tum hastalara sifa ver.Dilsah'a sabir ve dayanma gucu ver..Yarabbi Dilsah'in yardımcısı ol.Onu çaresiz durumda bırakma ağrılarını geçir..İns mutlu ve huzurlu olmasını nasip et..Allah'im burada ettigimiz dualarla dilsah arkadasımızın tez zamanda iyilesip eski saglıgına kavuşmasını nasip et.Dualarımızı kabul et.Gunahlarimizi bagisla Yarabbi Amin.,

Ayy tam da istediğim şeyler. sevdiğim biri var canim.imkansiz gibi ama umut işte. Dualarin için sag ol.
inşallah sen de bölüm degistirrsin ve de hayırlısıyla sevdiğine kavuşursun canim benim.
iyiyim canım bende aynı evden okula okuldan eve gidip geliyorum,,öğrenciler bu ara fazla yoruyorlar:))

Rainbyte sende inşallah bir an önce bitirirde inşallah hayırlısıyla iş hayatına başlarsın..:)
teskkurler ogretmenim Allah razi olsun. Yormasin bebeler seni inş bu arada var mi gelişme bizim hekimle?

okuyunca gözlerim doldu cok üzüldüm ddilsahim. RABBIM yardimcin olsun. Sifani versin inş.
Kanser olmadığına neden sukretmiyorsun..kanser olsam ölsem demişsin. Nolur düşünme oyle şeyler.
İnş dualarimizla iyi olursun. Her şey ust uste geldi biliyorum. Gönül skntina da saglik sorununa da inş yeni yila girerken
cozum verir Rabbim. Aminn

Canim arkadaşım sag ol var ol.hepiniz var olun inş. Sen nasılsın iyisindir inşallah. Iyi degilim yazmissin
ins yeni yil guzellikler getirsin hepimize def edelimm şu ugursuz yılı. Nefret ettim 2013ten yaa
bu saate kadar odev yaptim off sabah erken kalkmam gerek ama sabah ezanina kadar uyku da girmez gözüme
stresten. Allahim yardim et bütün hepimize amin..

Cnm cok saol.Allah razi olsun.cok sukur kendine geldim.yasadigim olumsuzluklar ve hayalkirikliklari iste ortak derdimiz hepimizin.sabir etmmemiz gerek.. cnm bu yili atlatalim INS 2014 hepimize heryonden hayir mutluluk huzur getirir..Ben de uyuyamiyirum.Bu ay Sefer ayi ve sikintili gecermis cnm.INS Rabbim korusun bizi beladan musibetten.kendine iyi bak cnm.Rabbim kolaylik versin INS sana..

aminnnnnnnn aminnnnn aminnnnnn , allah razı olsun esma arkadaşım inşallah Allahın izniyle şifasını bulsun dilşah arkadaşımız...

arkadaşım öncelikle geçmiş bitmiş olsun en yakında inşallah.... rabbim diğer hastalarla birlikte senin ve aileninde yüzünü güldürsün cuma mübarek gün hissediyorum sağlığına kavuşacaksın. mutsuz hissetmen çok normal... anlayabiliyorum seni, hayatta bazı şeyler aniden oluyor ama güzel şeylerde buna dahil aniden olur, bizim tevekkülümüz için okadar güzel bi kelime var ki EYVALLAH.... Rabbim senden gelen herşeye EYVALLAH , ALLAH o kelimeyi hissettirip onun iç huzurunu versin inşallah. dualarımdasın arkadaşım. geçmiş olsun

merhaba kızlar . akşam siteye baktım baktım taneemmm duasını bulamadım. artık okudum duamaı ama :)

Herkes iyi mi?

Rain :) bu gün erkencisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…