Hayırlı eş için birlikte dua edelim

beni de listeye katın demiştim almamışsınız. ama dua yazmamıştım çünkü bilmiyordum.

yine de yazayım ayrıntılı duamı:

hakkımda afiyetle, hayırlı, daim olan, dünya ve ahirette eşim olacak ve el ele cennete girebileceğimiz, birbirimizden razı olacağımız, iyi anlaşabileceğimiz, alçak gönüllü, bana değer veren benim de ona değer verebileceğim, bencil ve egoist olmayan, sadık, iyi huylu, güzel ahlaklı, görüntü, huy, ahlak olarak içime sinecek, göz aydınlığı olacak, ailesi iyi ve dürüst, güvenilir, beni seven, sayan, benim ailemin de onun ailesini beğenip sevebileceği, mesleği bana uygun, birlikte göz süruru olacak hayırlı evlatlar yetiştirebileceğimiz, 2 cihan saadeti yaşayabileceğim bir eş diliyorum Rahman, Rahim, Rezzak, ve Fettah olan ALLAH tan...

Furkan suresi 74. ayetiyle dua ediyorum: وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).

(Ve o kullar): Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl! derler.

herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin rabbimm.

Gayet net bi yanit verdi zamaninda ama. Ne bileyim ben onu istiyorum yine de hayırlısıyla
sabir sabir sabir inş

sen istiyorsun da o istemiyo işte canım benim acı ama gerçek benim de başımda böyle bir sıkıntı var ben de cok aradım bittiğinde 2 gün ama sonra tamamen kestim... arayınca daha itici oluyor ve zaten bizi istemeyenle nasıl mutlu olabiliriz ki ? Allah tan daha hayırlısını ıstemekten baska elden birşey gelmez

almamissiniz derken? Liste başlayalı bayagi oluyor yalnız. Yeni ugradiysaniz yeni farketmeniz çok normal

Gayet net bi yanit verdi zamaninda ama. Ne bileyim ben onu istiyorum yine de hayırlısıyla
sabir sabir sabir inş

gülüm benim onamı msj atacaktın. üzülmeni istemiyorum kötü bişi yazarsa yada cevap vermezse daha cok üzülcen yada kötü olcan.ama suda var iyibir cevapta verebilir.eger seni sevindirecekse yarin olacaksa bir sekilde karsına cıksın yada o msj atsın yada sen at.nasibin olacaksa amin

Aynen öyle amin be canım. Dualarim hiç carpmiyor demek ki adama. Olumsuz yanitta bayağı üzülürüm galiba.
okuluma yansır diye yapmamam lazım. En ufak bi kapı biraksaydi denerdim şansımı kesin.
Beklemek zamanin bana yardım etmesini ummak zorundayım gene. Dua et bana:26:

Son düzenleme:
Bacım,benden de platonik hoşlanan bir çocuk vardı..ama ben ne konuşma tarzı,ne karakteri,ne aile yaşantısına istinaden
bana uygun olmadığını düşündüğüm için red ettim...fiziki anlamda da beğenmiyordum zaten,içimde ona karşı bir şey yoktu..
bunu kendisine de açıkça belirttim..
neyse bu 2 ay falan uğraştı..2-3 güne bir aramalar,arkadaşça sinemaya gidelim falan demeler..bende de acaba mı dememe,
çok kısa bir süre olsa da neden oldu..fakat yok yani olacak gibi biri değildi her yönden benim açımdan..ve kesip attım..
Şimdi biz kızlar olarak tabi ki böyle ısrarcı olamayız..bir kere gururumuza aykırı
Bu arkadaşın seni red etme sebebini bilemiyorum,fakat eminim ki hem çok güzel,hem de kültürlüsün zaten..
İnan senin onu düşündüğün gibi düşünmüyor o seni..fakat son bir kez ve içinde kalmama açısından iletişime geçebilirsin bence..
Böylelikle aslında içinde büyüttüğün gibi biri olmadığını görüp,sen vazgeçer ve unutursun belki ,
ya da o şahsiyet acaba mı der ve sonrasın da hoşlanmaya başlar belki senden ne dersin?

off offf ya vallahı iiçinde kalamsın dıye bır sey yaptysan daha once 2. sını yapma derım ama hıc bırsey yapmadıysan yap oyleyse... aradıkca daha cok gerı cekıyolar daha agırdan satıyolar ya ıste cok sınırlenıorm o yuzden aranılmaması taraftarıyım degmeyecek ınsanın

hep dualarımdasın rainbytem.senin üzülmeni gercekten hiç istemiyorum:26:haklısın insallah zaman senin için güzel seyler getirir ve cektiğin sıkıntılardan kurtulursun gülüm

Bacim gururdan ziyade, adam benle görüşmek istemediğini söyledi. Ben de başarılar diledim.
Bu cevap atmadi diye faceden silmistim zaten ergen modu yani
o da evet demez yani haliyle onu silen birine
erkeklerin israri bizi etkiliyor. Ben de etkilenebiliyorum ancak kiz yapınca itici görülebiliyor.
çocuk ketum gibi. Küçük de değil 25 yaşında. Daha önce sevgilisi olmamış.fazla kibar biri değil. Kirabilir.
Bir daha reddedilirsem elimi kesebilirim

bız kızlar rededderken bile aman kırılmasın uzulmesın derız ama onlar cok kırıcı ve acımasız.... Bilmiyolar kı kalp kırmak kabeyi yıkmakla es deger

haklısın prensesim belkide bidaha denemeli ve ona göre yolunu cizer rainbytem .

Gene mal bi yanıt alırsam bu defa zorlamam biliyorum.
ama uzuldugum ve rezilligim keseme kar kalir.
icimde kalmaz bi arkadaşlık teklifi yapayim dedim. Valla kaldi içimde.
Şimdi gene içimde kalmasın diye msj atsam icinde kalmanin b.kunu çıkarmış olurum.
en sonunda yüzüğü kapip gidicem içimde kalmasın diye

boswer canım boswerr bak sagsın saglıklısın... Allah daha ıyılerıyle karsılastırsın ... kör ölüyo badem gözlü oluyo inan bu kadar ayak sürümeseler bu kadar ustlerıne dusmeyecez belki.... degmez

bız kızlar rededderken bile aman kırılmasın uzulmesın derız ama onlar cok kırıcı ve acımasız.... Bilmiyolar kı kalp kırmak kabeyi yıkmakla es deger

Aynen öyle. O biraz da yontulmamis galiba taçcim ya.
bi de biz birbirimizi bi daha hiç gormeyiz ben mezun olduktan sonra orda işe baslamazsam.
Ki benim en cok çalışmak istediğim yerde çalışıyo.
zamana birak diyenler daha çoğunlukta. Doğrusu bu sanirim

Aynen canm bak ben de aynı durumdayım ama ne arıyorm ne soruyorum sildim her yerden de ... isteyen arar istemeyen de zaten bugun gıtmısse yarın yıne gıder o yuzden hakim olalım nefsimize ve aramayalım. Seytana uymayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…