Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Merhaba kızlar... Bugün günü olan arkadaş ve hepiniz için 400 ya vedud, 7 inşirah suresi okudum. Gece esmaları okumaya devam edicem Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

ALLAH kabul etsin canim. Gunu olan kişinin listedeki duasini okuyorsun di mi? Bugun 3noktanin gunu mesela.

13.ddilsah--04carsamba
14.emine_1991-gönlünden gecen dualar-05persembe
15.sewos-06cuma
16.buujuu-07cumartesi
17.erenay-08pazar
18. nar_cicekk-09pazartesi

eski listeden arkadaşlarım girip yazamamıştım .ablam doğum yaptı. birde cenazemiz oldu üstüne.
Haklarınızı helal edin kızlar biraz geç oldu ama tamamladım geçmiş listeyi Allah kabul etsin inşallah..

benimki de aynı canım, emin değilsen evlenme, biz seni evden mi atıyoruz sanki diyor. zaten ona kalsa evlensem damadı bile yanına alacak ehhe :)) tabii canım Allah başımızdan eksik etmesin, Allah uzun ömür versin annelerimize, onlar olmasa kime dert yanıcaz, bizim için gerçekten kim üzülür onlardan başka kim düşünür ...

)3nokta;Bismillahirrahmanirrahim. Elhamdulillahi rabbil alemin vessalatu vesselamu ala rasulina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Allahim 3noktanin butun kusur ve gunahlarini bagisla. Ahlakini guzellestir. Eksiklerini ve butun ihtiyaclarini gider. Sev onu, sevdiklerine sevdir, sevdigin kullarinla karsilastir. Rabbim cok sevecegi, sevilecegi, aski doyasiya yasayacagi peygamber efendimizin (sav) ahlakiyla ahlaklanmis, peygamber efendimiz gibi yakisikli biriyle hayirli mutlu bir evlilik nasip et tez zamanda. Iki cihan saadeti yasat, hayirli saglikli guzel evlatlar nasip et. Yasadigi sikintilari bertaraf et. Hakkinda herseyin hayirlisini ver. Nasibini kismetini sansini bol eyle. Sihhat, saglik, afiyet, huzur ve yasama sevinci ver. Dile dokemedigi butun dualarini hayirlisiyla kabul et. Tum ummeti Muhammede sihhat, saglik ve afiyet ver. Allahumme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed.

3 nokta ;senin için 7şer ayetel kursi, fatiha ve inşirah suresi okudum. Allah dualarını kabul etsin, senle beraber hepimizin dileklerinin kabulüne engel olan ne kadar günahımız varsa affetsin ve dileklerimizi kabul etsin inşallah, hepimize önce iyi insan olan bir eş nasip etsin! AMİN.

3 nokta akşam regl oldum. ama senin duanı okudum. Allah kabul etsin. Liste arkadaşlarım liste deyazdığınız duaları okuyacağım. Allah kabul etsin inşallah.

Duanı okuyayım dedim ama yazılmamış listeye .. Allah gönlünden geçirdiğin tüm güzeel duaları kabul etsin.

liste yarıya yaklaşmış ama yine de katılmak istiyorum kabul ediyosanız arkadaşlar en sona benide yazarmısınız.

10)Jeddy-19 Aralık perşembe

Jeddy esma-ül hüsna iile duanı yapacagım bir dua yazılmamıs adına ...nıyetın neyse rabbım gonlune gore versın....

4)Aybirgen-13 Aralık cuma
5)Nazliesma-14 Aralık cumartesi
6)Buuju-15 Aralık pazar
7)Suskun_sultan-16 Aralık pazartesi
8)pamuk_helva (Neslihan) -17 Aralık salı
9)3nokta-18 Aralık çarşamba
10)Jeddy-19 Aralık perşembe

Okuyamadığım arkadaşları ve jeddy arkadaşımızın dualarını okudum. Tüm topik adına El- CEBBÂR esmasını çektim
Dualarımızı kabul eyleyen yüce rabbimiz gönlümüzü esenlik ve afiyet versin inşallah

” Allah’ın güzel isimleri vardır,
Onunla kendisine dua ediniz.”
(Araf 173)

Rabbim hayirli ve istedigin gibi dualarindaki gibi bi evlilik yqpmayi nasip etsin sana.
dualarini yaptim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…