- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.461
Gene mal bi yanıt alırsam bu defa zorlamam biliyorum.
ama uzuldugum ve rezilligim keseme kar kalir.
icimde kalmaz bi arkadaşlık teklifi yapayim dedim. Valla kaldi içimde.
Şimdi gene içimde kalmasın diye msj atsam icinde kalmanin b.kunu çıkarmış olurum.
en sonunda yüzüğü kapip gidicem içimde kalmasın diye
Aynen canm bak ben de aynı durumdayım ama ne arıyorm ne soruyorum sildim her yerden de ... isteyen arar istemeyen de zaten bugun gıtmısse yarın yıne gıder o yuzden hakim olalım nefsimize ve aramayalım. Seytana uymayalım :)
Gayet net bi yanit verdi zamaninda ama. Ne bileyim ben onu istiyorum yine de hayırlısıyla
sabir sabir sabir inş
rainbytem bence ilk önce direkt cıkma olayına girme bence önce arkadaslık kur arkadaslık gönder nasılsın de hal hatır sor.benimkide ilk önce beni istemedi yani olmaz dedi kac defa hatta 3 ay bekledim arkadas kaldık 3 ay olmaz dedi yani seviyodum ama arkadasıydım bu durum bana baya acı cektirdi ama sabrettim.sonra bulustuk bulusunca cıkmaya basladık fikirleri degişti tanıdıkca.sende normal arkadas olmaya calıs önce olmazsa rainbytem direkt hoslanyom etyom deme ama kendinide unutturma:26:
Zamanında birini çok sevdim. Bir insanı sevebileceğim en temiz, en büyük sevgimle..
O zaman diyordum ki, ne olursa olsun o olsun onunla köye bile razıyım
Şimdi o başkasıyla evli
Bazı gerçekleri daha net görüyorum, iyi ki olmamış diyorum
Şuan duygularını çok iyi anlıyorum
Eğer seni mutlu edecekse olsun inşallah
Ama olmuyorsa inan daha sonra göreceksin hayır olanı.
Zamanında birini çok sevdim. Bir insanı sevebileceğim en temiz, en büyük sevgimle..
O zaman diyordum ki, ne olursa olsun o olsun onunla köye bile razıyım
Şimdi o başkasıyla evli
Bazı gerçekleri daha net görüyorum, iyi ki olmamış diyorum
Şuan duygularını çok iyi anlıyorum
Eğer seni mutlu edecekse olsun inşallah
Ama olmuyorsa inan daha sonra göreceksin hayır olanı.
boyle dusunmek en guzeli herhalde...vardır Allahın bir bildiği ya daha iyisini verecektir ya da kötüden koruyordur...
İnş canim.
ben de zamaninda ne kadar cok aci cektim ki hala tam olarak iyilesemedim. Izi derin bende.
sevgiliydik ve yasanmisliklarin olumsuzluguyla olmadığına sukrediyorum şu an elbette.
yav 1 kahve içmek istedim, belki hic bana gore biri değildir, cimridir, ya da capkindir belki.
bilmiyorum ki. Hayırlısı olsun ben gene sabredeyim buna mecburum
belki hayal ettiğin gibi değildir. belki ayakları kokuyordur belki çok kıllıdır belki patavatsızın tekidir :))
mesela ben sonra farketmiştim burnunu karıştırıyordu ulu orta
şimdi tek duamız hayırlı bırı olsun.... ben unuttum mu hayır tabıkı hayır daha 1 ay oldu ama AllAH a ınancım sonsuz Allahı kişilestirmek gibi olmasın tövbe ama bakıp gülüyordur... bugun bunu aldım senden ama yarın daha ıyısı olacak ..ne tür bir beladan seni korudum suan bılmıyorsun gibilerindennn... sabredelım sabredelım
Ayyyy
naptin bacim ya. Ben yikarim mis gibi olur
kıllı değildi özellikle döşü ve yüzü
unutmayi nasip etsin Rabbim madem öyle ya. Illa olsun diye israr edemem ki
Aciziz napalım. Gaybi bilen de yalniz O.
İnş güzel bi yazı ve kişi yazmıştır hepimize. Sabredicez mecburen.
olmamasına razi geliyorum da unutamayip aci çekmeye isyanim var.
sag olun kizlar.ben çıkıyorum artık uyuyunca iyi olurum inş.
Ben de zaten oyle demistim bundan 3.5 ay önce.
O da görüşmek istemediğini söyledi
şimdi gene mi arkadaş ayağına yatayimyazarken bile ruhum skldi vallahi.
Kizim sen laftan anlamiyon mu dicek en sonundabunun imasi bile üzer ki beni ben zaten kırılgan bi insanim
İnş canim.
ben de zamaninda ne kadar cok aci cektim ki hala tam olarak iyilesemedim. Izi derin bende.
sevgiliydik ve yasanmisliklarin olumsuzluguyla olmadığına sukrediyorum şu an elbette.
yav 1 kahve içmek istedim, belki hic bana gore biri değildir, cimridir, ya da capkindir belki.
bilmiyorum ki. Hayırlısı olsun ben gene sabredeyim buna mecburum
belki hayal ettiğin gibi değildir. belki ayakları kokuyordur belki çok kıllıdır belki patavatsızın tekidir :))
mesela ben sonra farketmiştim burnunu karıştırıyordu ulu orta
Kıızz Allah seni ne yapmasın..ııyyyy...iğreennçççç
Aynen canm bak ben de aynı durumdayım ama ne arıyorm ne soruyorum sildim her yerden de ... isteyen arar istemeyen de zaten bugun gıtmısse yarın yıne gıder o yuzden hakim olalım nefsimize ve aramayalım. Seytana uymayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?