- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #4.401
pamuk helva için kenzülarş, ismi azam ve esmaül hüsna dualarını okudum..Allah kabul etsin inşalllah
canlarım dualarınızı okudum Allah dualarınızı ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah amin
Arkadaşlarım ayrı,ayrı dualarınızı ettim,Rabbim tez zamanda kabul buyurduğu dualardan eylesin,
hepimiz içinde ettim,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Amin
8)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed.
canım duanı ettim, ayetel kursi, fatiha, inşirah, felak ,nas ,ihlas okudum senin için, inşallah Rabbim hepimize bizi mutlu edecek üzmeyecek insanlar nasip etsin... istemesi bizden ... Amin.
Duanı okudum inşaallah kabul olur dualarımız. Liste için esmaü'l hüsna okudum.
Nazlıesma bugün yazdıklarını okudum senin içinde dua ettim üzülmehayırlı bi zamanda hayırlı kişiyle hayırlı bi şekilde evlenirsin inşaallah Allah hepimizin dualarını kabul eder inşaallah.
Dualarını okudum pamuk_helva allah dualarimizi kabul etsin.
8)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
pamuk_helva ıcın esma ül hüsna ile duamı edecegım... Allah hepımızın gonlune gore versın topicdaşalrım :*
kızlar hepinizi cooooooook seviyorum
Bizde seni cok seviyoruz :) Bakiyorumda aska gelmissin
Dualarinizi tamamadim canlarim
sinavim da nasıl geçti hiç bilmiyorum. Başım kazan gibi.4te yattim 8e doğru kalktım gittim okula.
Şükürler olsun ki son 1 vize ve sonra final büt. Derkeen dönem inş biter.
İnş yükselir ortalamam finaller hepsinden önemli.
Allahim yardimcim olsun valla sinav anında midemde kasıklarımda savaş oluyor resmen ya hu
tirsiyorum da uzayacak aman kötü olacak diye:18:
dua edenlerden Allah razı olsun. Sizlere de boool başarı nasip etsin inş
Merhaba kızlar... Bugün günü olan arkadaş ve hepiniz için 400 ya vedud, 7 inşirah suresi okudum. Gece esmaları okumaya devam edicem Allah hepimizin gönlüne göre versin :)
kızlar hepinizi cooooooook seviyorum
Ben de seni sevgilimaşka gelmissin
arada benim ex de aşka gelirdi, "sag ol canim. Teşekkürler " falan derdim ya da tinlamiyormus gibi yapardım.
Sonra bozulurdu kırk saat ne taklalar atardiuyuz insan
hayvanlar gibi uyumuşum . Gece gene uykusuz saatler
kuzum bu arada konunu da okudum.insanin ortamını sevmemesi ne demek çok iyi bilirim.
Şu bölümden her manada kurtulmam lazim maddi manevi ne çektim 5 yildirdaha da sürüyor. Tek umudum bi gun
her şeyin düzelmesi.
Ilk başta kim olsa bi yabancilik çekecek. Biraz daha dayan. Eski isinle kıyaslama o başkaydı bu başka.
Şartlar buraya getirdi hem de güzel şartlar. Sabret bakalım az daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?