Hayırlı eş için birlikte dua edelim

8)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

9)3nokta;Bismillahirrahmanirrahim. Elhamdulillahi rabbil alemin vessalatu vesselamu ala rasulina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain. Allahim 3noktanin butun kusur ve gunahlarini bagisla. Ahlakini guzellestir. Eksiklerini ve butun ihtiyaclarini gider. Sev onu, sevdiklerine sevdir, sevdigin kullarinla karsilastir. Rabbim cok sevecegi, sevilecegi, aski doyasiya yasayacagi peygamber efendimizin (sav) ahlakiyla ahlaklanmis, peygamber efendimiz gibi yakisikli biriyle hayirli mutlu bir evlilik nasip et tez zamanda. Iki cihan saadeti yasat, hayirli saglikli guzel evlatlar nasip et. Yasadigi sikintilari bertaraf et. Hakkinda herseyin hayirlisini ver. Nasibini kismetini sansini bol eyle. Sihhat,saglik, afiyet, huzur ve yasama sevinci ver. Dile dokemedigi butun dualarini hayirlisiyla kabul et. Tum ummeti Muhammede sihhat, saglik ve afiyet ver. Allahumme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina Muhammed.

10)Jeddy

11)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Allahım sevgili peygamberin Hz.Muhammed Mustafa s.a.v hürmetine;duygunun gönlündekiyle hayırlı huzurlu bir ömür sürecek mutlu cocuklu bir yuvalarının olmasını nasip et ve onları birbirlerine hayırlı helal eyle Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin

12)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.

Canlarım dualarınızı okudum, Allahım hepinizin gönlüne göre versin, dualarınız hayırlısıyla tez zamanda kabul olsun, hepiniz çoook mutlu olun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım dualarınızı okudum Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah Allah kabul etsin dualarınızı ve hayırlı bir evliliğiniz olsun en yakın zamanda amin

Dua edenlerden Allah razi olsun.
Size veda etmeye geldim artik bu topikte yer almiycam.
bi süre kk ya da Girmiycem.
Hayatimla ilgili cok kotu bi gelişme oldu. Bitirme projesinden cikmak zorunda kaldım.
Okulum 1 sene uzadi. Buna sebep olan da proje arkadasim. En yakin arkadaşım.
Kalsam onun laflarini beni ezmelerini cekecektim. Hocaya karşı beni de doldurabilirdi.

ölmek istiyorum nefes alamıyorum aglıyorum sadece. Hayatim hep daha kotuye gidiyor içim kan revan gerçekten.

Son düzenleme:

rainbytem nasıl oldu bu anlamadım neden böyle bişi yaptı arkadasın.burdan gidince daha kötü olursun biz burda destek oluruz sana

2)Rainbyte- 21 aralik cumartesi

Rabbim gönlünde ne varsa dua niyetine kabul etsin inşallah
Duanı okudum , El- LÂTÎF esmasını çektim. Kabul olur inşallah

Canım benim ya... Her şey üst üste geliyor belli ki. Gitme istersen yalnız kalma

Aglaya aglaya yazıyorum.
Kendisi erkek. Bbi suredir kedi köpek gibi tartışıyoruz.
Projenin mekanik kismi icin bi erkek arkadaşını alip gidip ugrastilar.
ben de geleyim mi deyince sana gerek yok dedi her seferinde.
Artik samimiyeti kesme kararı aldim. Hastalikli bi iliski icin yipraniyorm resmen.
bugun içim bi hoş oldu ölümü geldi aklıma.
Konuşmak icin nete cagirdim yazistik.
artik proje icin ugrassan ii edersin yoksa gitmiycek böyle dedii.
ben de birlikte yapicaz ne yapacaksak dedim. O da şimdiye kadar ben yalniz yaptım, , sen yattin dedi.
Sen beni hiç istemedn ki dedim. O da şimdi boyle mi oldu rain hanim vs dedi.
alistim tabi falan diyo. Ben gelme demedin mi dedikçe bana saydirdi saydirdi.
sok oldum bi açıklama getiremiyorum çünkü aklimi kaybetmisim muamelesi gördüm.
arti hocayla da görüşcez çalış da gel yattin yattin apisip kalma dedi.
bundan sonra senin gibi bi insan icin kilimi kipirdatmam benle görüşmek istemeyen insana ne yaparim daha dedi.
Ben de projeden çıktığımi, bu yapilanlara ve onun sürekli yattin gibi laf kakmasina dayanamayacagim icin çıktım.
Bundan sonra kinimle sana neler edicem falan deyip duruyor
hocaya mail aticam ama elim varmiyor. Bu insanin donemi uzamiyo bu yaz mezun ve ben ta seneye ocak yerine
seneye yazin mezun olacağım. Herkes biliyor benim okulda ne sknti yasadigimi. Simdi 1 kredilik proje yuzunden tum senem gitti.
proje donemlik olmuyor iki donemlik. Gebericem resmen hangisine yanayim yediğim kazığa mi okula mi?

Son düzenleme:
Gitme yaaa daha yeni tanıdım sizi...
Hem seni üzen kimse dualarımızla sorunların üstesinden geleceğiz inşallah...

Bu arada daha önce de yazdım ama gönderemedim sorun oldu

Son düzenleme:

canım inan bu benimde basıma geldi bu.sevmediğim insanlarla sırf okulu bitirmek için yüz yüze gelmek zorunda kaldım.konusmadıgım insanlarla.bence okulunu yakma gülüm.arkadasınla bidaha konusderim deki birbirimize kırgın olabiliriz sevmiyo olabiliriz ama benim okulum uzuyo de ne sen kötü ol ne ben de.sen elinden geleni yap canım.bana neler dedilerde ben mecburen onlarla olmak zorunda kaldım.baya sıkıntı cektim.ama kurtulacaksın.bunun sözleri cok agır ama hakkı yok.sende bu cocugun pislikleri yüzünden okulunu uzatma.bana 3 yasdında cocuk dediler,cirkin dediler facede resimlerin altında yazısmalarını okudum ama kendilerini küçülttüler gecmişimi dedikodu ettiler.simdi hepsi atanmadı ben atandım nispet yapmak olmasında.sen önüne bak

Son düzenleme:
offff offf şu arkadaş kazığını duydukça sinirlerime hakim olamıyorum aynısını yakın zamanda tattım çünkü
yazık ki kendi yaptığını sana koz olarak kullanıyor
sen hocanla konuş aranızın bozuk olduğunu sen görüşmeyi kestiğin için sana kin dolduğunu falan söyle ( tabi samimi isen)
belki telorans gösterir
ne diyeyim bilemedim Allah bildiği gibi yapsın bu dönekleri

Son düzenleme:
Hocaya mail atmak saçma olur, bu basit bi ben çıkıyorum olayi değil.
Mecbur yuzyuze goruscem aglayacagimdan eminim.
Nasil etsem bilmiyorum rezil olcam.
Bana diyor ki, gayet doğru yaptığımi düşünüyorum, bu projede sorumluluklarin oldugunu hatirlattim sana diyor.
ben de ona projenin onun oldugunu ve benim bu projeden cikmama sebebiyet verdiği için vicdaninin rahat olmamasi
gerektiğini söyledim. Ser...siz bana diyor ki "kendin çıktın ben git demedim"
Her gün olmektense 1 gün ölürüm onun icin ama proje içinher gün öleceğim.
Üstelik proje benim projemdi ben buldum.

Samimi degilim badecim hocayla. Cok otoriter bi insan ama vicdansiz değil.
Beni anlayışla karşılar ama tolerans göstermez aranizda halledin diyecektir.
Projede o çalıştı daha dogrusu parasini verdik parayla yaptirdik suanki onun sahiplendigi kısmı.
Bana da malzeme alinacak bisey yok hallederiz deyip hic katilma fırsatı vermedi.
Benim görüşmek istememe kararima sebep olan seylerden biri de zaten
surekli sorumsuz ve onu kullanıyor olmami ima etmesiydi. Allahim ya farkli dilden konuşuyoruz sanki.
anlatamadim cok üzdü beni

duygum sana da aybetmisler adiler. İnş o da geri kalır ben daha ii yerlerde olurum.
dunya gözüyle mahvolusunu görmek isterim. Benim her şeyimi bilen bu insani affedecegimi ve de
tukurdugumu yalayacagimi zannetmiyorum.beni bunaltacak, dediklerimi kabul ediyorsun demek ki dondugune gore diyecek.
Ve de beni yipratip aglatacak.ondan nefret ediyorum.

Incilay hoşgeldin. Yerimi sana birakiyorum arkadasim bi süre dua edebileceğimi zannetmiyorum.
kendi derdime yaniyorum ve bu hayati yaşamak istemiyorum.

Son düzenleme:

Canım acele karar verme nolur Önemli olan senin okulunun bitmesi, ya bu kişilerle bi şekilde anlaşmaya, orta yolu bulmaya çalış, ya da hocanla konuş o insaflı davranır belki, Allah yardımcın olsun canım, dualarımızdasın, sakın ola ki dualarımız kabul olmuyo diye düşünme, sabır lazım

Daha yeni gördüm ve cok üzüldmm.. Yaa lütfen acele karar verme. okul sonucta bu 1 yıl daha uzamasın Sakince düşünmeye calıs bazen sevmediğimiz insanlarla bir arada olmak zorunda olabiliyoruz

Acele karar değil canim.
surekli surekli proje de proje de.baska laf yok.
aramizdaki tek bag proje olunca onunla vuruyor beni.
cok ağır konuştu. Cok küstah davrandı. Beni mahveder bu cocuk bu donem ve 2.donem.
ve bu donemin soruna geldim finaller başlamak uzere.oldugum noktaya dayanamiyorum.
iğrenç bi insan . Inanci zayif zaten vicdan yapmaz ya da Allahtan kul hakkindan korkmaz.
Hem ne diye doneyim tekrar. Gurur değil de ondan igreniyorum.

sende haklısın rainbytem bende dayanamazdım.ama işte mecburen dayanıyo insan senin muattap oldugun bide erkek haklısın daha agır gelir.insallah hocan anlayıslı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…