Hayırlı eş için birlikte dua edelim

20)Touch: Hayırlı bir eş, hayırlı bir kariyer ve de her şeyin hayırlısı, gönül ferahlığı için dua ederseniz yani listeye böyle eklerseniz çok sevineceğim.... Benim duam bu :) Allah dualarımızı kabul etsin

Duanı okudum hakkında hayırlısı olsun dualarımız kabul olur inşaallah

Agzınıza saglık kızlar.... Allah hepimizin duasını kabul etsın ınsallahhh...

Kızlar yeni listeye başlamadınız dimi? Yeni listeye benide eklermisiniz sırası önemli değil, herkese 41 salatı münciye okicamm dua olarak.

seni merak ediyorum cnm.INS hersey yolundadir.Rabbim isini rast getirsin.Bizi birakma.bize haber cnm.seni seviyoruz.

Canim noldu ne uyelik iptali. ?
naptin?
su an çevrimiçisin okursun inş.
Lütfen dön geri.

Duygucum nerelerdesin ben de merak ediyorum seni, yine ceza yedin galiba ama başka bi taneden giriyodun sen, bi gün gelmesen ozleriz, merakta birakma bizi

Duygu ceza yedi sanırım

kızlar bende sizleri cok özledim hemde cokama eski üyeliğime giremiyorum kapalı o,aktif etmiyolar onu.yeni üyelik acıyorum üyeliğimi kapatıyolar.foruma giremiyorum kızlar girmem engelleniyor.anlayacagınız istenmiyorum artık buradabunuda kapatacaklar büyük ihtimal.bende sizleri cok seviyorum sizi asla bırakmam ama kapatılıyor üyeliğim.burda müjdelerimi hüzünlerimi paylastım.kardes gibi olduk.cok alısmısım sizeinsallah hep sizle olurum.olamazsamda hepinize yeni yıl mutluluk huzur saglık hayırlı es ve yuva nasip etsin insallah.ben dualarımı tamamladım kızlar bu arada.Allah hepinizin yardımcısı olsun.cansum insallah hamilesindir inan kardesim hamileymiş gibi sevinicem o müjdeni görünce insallahhepiniz dualarımdasınız hepinizin en güzel yuvalara eslere layıksınız insallah Allah hayırlı mutlu yuva nasip etsin hepinize amin

kuzum benm hoşgeldn seni çok özledim merakettim ben muneye msj attım üyelik iptali için msj atmış dedi kuzum iyiki geldn sensz çekilmyr kk seni çok sevyrm canm neden kapatsınlar canım kapaztmazlar inş kuzum buay müjde verrm sana sağol canım benm inş buay ben sana müjde veririm sonrada sen bana inş

hosbulduk tweetim.insallah canım bende özledim.güzel haberlerini bekliyorum.inanıyorum bu ay müjde vereceksin bizeinsallah kapatmazlar.kapatırlarsada hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
hosbulduk tweetim.insallah canım bende özledim.güzel haberlerini bekliyorum.inanıyorum bu ay müjde vereceksin bizeinsallah kapatmazlar.kapatırlarsada hakkınızı helal edin

canım benm ya öyle deme sensiz olmaz kadınlar kulubü yemin ederm sen gittikten sonra kulube giresim bile gelmedi biliyormsn seni çok seviyorm ben canım bacım

canım benm ya öyle deme sensiz olmaz kadınlar kulubü yemin ederm sen gittikten sonra kulube giresim bile gelmedi biliyormsn seni çok seviyorm ben canım bacım

bende seni seviyorum bacısının gülü6 ocak insallah en güzel günün olsun 2014 cocuk isteyenlere bebek getirsin insallah bekarlara hayırlı es(topikteki tüm arkadaslarıma) sevenleride kavustursun insallah(tanem rainbytem).yeni yılın kutlu olsun simdiden canım hayırlı ugurlu olsun insallah amin

amin canım amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sana dua ettim ama duanı eklmemişsin, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah

allah razı olsun cnm

bnm duam sevdiğimle bir an evvel ufak anlaşmazlıklarımız cözülüp evlenmek cnm huzurlu mutlu bir yuva kurmak dua eden dualarını benden esirgemeyen herkese cok tesekkür ederim

Canımmm hoşgeldinnn yeniden Sakın bidaha gitme Biz senin düğün haberlerini, bebiş haberlerini hepsini öğrenmek istiyoruz inşallahhh:13:

16)Prenses1006-25 Aralık çarşamba
17)00Turkuaz-26 Aralık perşembe
18)_Bade_-27 Aralık cuma
19)Ahsennisa-28 Aralık cumartesi
20)Touch-29 Aralık pazar
21)Julia-30 Aralık pazartesi
22)tulipa-31 Aralık salı

Canlarım dualarınızı okudum, Allahım kabul ettiği dualardan eylesin, inşallah tez vakitte hayırlısıyla tüm dualarınız kabul olur.

16)Prenses1006:Rabbim;
Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,gönlüne göre doğru insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi,aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,artık Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN

17)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru, gönlündekini hakkında hayırlı eyle
hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı eyle, hayırlı insanlarla karşılaştır dualarını kabul et.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.AMİN

20)Touch: Hayırlı bir eş, hayırlı bir kariyer ve de her şeyin hayırlısı, gönül ferahlığı için dua ederseniz yani listeye böyle eklerseniz çok sevineceğim.... Benim duam bu :) Allah dualarımızı kabul etsin

22)Tulipa:Yüce Rabbim....Ol deyince olduran Rabbim...Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....

Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....

Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...

İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....

Sevilen şimdiki durumundan hayırlı olacaksa eğer tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceği ,güzel geçecek hayırlı bir evilik ve ilgili ,vefalı,seven bir eş nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..Amin..

YENİ LİSTEMİZ
1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)

Canlar isteyen kendisini ekleyebilir, yeni yılda da duaya devammmm

Canımmm hoşgeldinnn yeniden Sakın bidaha gitme Biz senin düğün haberlerini, bebiş haberlerini hepsini öğrenmek istiyoruz inşallahhh:13:

hosbulduk aybirgenim bende sizlerin güzel haberlerinizi duymak burda sevinmek istiyorum hepinizin bu hallerini görürüm insallahinsallah topiğimiz canlanacak güzel günler gelecek insallah 2014de bol gelinli bebekli olsun insallah topiğimiz..allahın yardımıyla insallah gülüm2014 ugur getirsin bu topiğe ben gitmiyomda kuzu gönderiyolar insallah yine göndermezler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…