Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Yeni Listemiz!!

1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
5)Tanemmmmm
6)Yaslikiz

Bende ekledim kendimi sizlerden ayrı kalınca işleirm ters gidiyor yahu :) Duanın gücü adına!

Yeni Listemiz!!

1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
5)Tanemmmmm
6)Yaslikiz
7)00Turkuaz

Bende ekledim kendimi

1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
5)Tanemmmmm
6)Yaslikiz
7)00Turkuaz
8) julia__

bgun julia için cua suresı selati tefriciye amenenresulu inşirak suresi okudum o ve tabıkı hepımiz için... Rabbım kabul etsin...tez zamanda dualarımızı kabul etsın ınsallahhhh canlar..

hosbulduk aybirgenim bende sizlerin güzel haberlerinizi duymak burda sevinmek istiyorum:38::49::55: hepinizin bu hallerini görürüm insallah:21:insallah topiğimiz canlanacak güzel günler gelecek insallah 2014de bol gelinli bebekli olsun insallah topiğimiz..allahın yardımıyla insallah gülüm:29:2014 ugur getirsin bu topiğe :16::16::16:ben gitmiyomda kuzu gönderiyolar insallah yine göndermezler :21:
Göndermeyin duyguyuuuu, biz onu çok seviyoruz, bizi ondan mahrum etmeyin:29: Duygucum seni de ekliyorum, listemiz sensiz olmaz biliyosun:13:

1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
5)Tanemmmmm
6)Yaslikiz
7)00Turkuaz
8) julia__
9)suskun_sultan
10)dilsah
11)nazlıesma
12)minigmanig (duygu)

Nerde bizim diğer dua kardeşlerimiz, rainbyte nerelerdesin, ne alemdesin, sen de gelll

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende sizleri cok özledim hemde cok:43:ama eski üyeliğime giremiyorum kapalı o,aktif etmiyolar onu.yeni üyelik acıyorum üyeliğimi kapatıyolar.foruma giremiyorum kızlar girmem engelleniyor.anlayacagınız istenmiyorum artık burada:14:bunuda kapatacaklar büyük ihtimal.bende sizleri cok seviyorum sizi asla bırakmam ama kapatılıyor üyeliğim.burda müjdelerimi hüzünlerimi paylastım.kardes gibi olduk.cok alısmısım size:14::29:insallah hep sizle olurum.olamazsamda hepinize yeni yıl mutluluk huzur saglık hayırlı es ve yuva nasip etsin insallah.ben dualarımı tamamladım kızlar bu arada.Allah hepinizin yardımcısı olsun.cansum insallah hamilesindir inan kardesim hamileymiş gibi sevinicem o müjdeni görünce insallah:49:hepiniz dualarımdasınız hepinizin en güzel yuvalara eslere layıksınız insallah Allah hayırlı mutlu yuva nasip etsin hepinize amin:5:

hosbulduk tweetim.insallah canım bende özledim:17:.güzel haberlerini bekliyorum.inanıyorum bu ay müjde vereceksin bize:16:insallah kapatmazlar.kapatırlarsada hakkınızı helal edin

bende seni seviyorum bacısının gülü:54:6 ocak insallah en güzel günün olsun 2014 cocuk isteyenlere bebek getirsin insallah bekarlara hayırlı es(topikteki tüm arkadaslarıma:21:) sevenleride kavustursun insallah(tanem :38:rainbytem).yeni yılın kutlu olsun simdiden canım hayırlı ugurlu olsun insallah amin

amaaannn Allahimmm.
duyguum hosgeldin caniimmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32:
cok ozledim seni ya cidden her gun profiline bakiyorum UI olan.
hep gece giriyordun hic gelmiycen sanmistim.
mesaj kutum doldu cebine msj da atamadim numara silindi :14::14:
neyse ki geldin, hos geldin canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :8::8::8::8:
sen bdv de konu acma banlanma yeter :D gel burda bize anlat derdini.

Göndermeyin duyguyuuuu, biz onu çok seviyoruz, bizi ondan mahrum etmeyin:29: Duygucum seni de ekliyorum, listemiz sensiz olmaz biliyosun:13:

1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
5)Tanemmmmm
6)Yaslikiz
7)00Turkuaz
8) julia__
9)suskun_sultan
10)dilsah
11)nazlıesma
12)minigmanig (duygu)

Nerde bizim diğer dua kardeşlerimiz, rainbyte nerelerdesin, ne alemdesin, sen de gelll

ben hic iyi degilim aybirgen. katilmayi dusunmuyorum :14::14::14::14::14:
kendime hayrim yok kimseye de dokunmaz. hala boyle dusunuyorum.

hosbulduk aybirgenim bende sizlerin güzel haberlerinizi duymak burda sevinmek istiyorum:38::49::55: hepinizin bu hallerini görürüm insallah:21:insallah topiğimiz canlanacak güzel günler gelecek insallah 2014de bol gelinli bebekli olsun insallah topiğimiz..allahın yardımıyla insallah gülüm:29:2014 ugur getirsin bu topiğe :16::16::16:ben gitmiyomda kuzu gönderiyolar insallah yine göndermezler :21:

cnm ins bir daha göndermezler .:((( bir daha giremezsen cok uzululuruz.Aramizda bag olustu artik.ins hersey isteğin gibi olur cnm.Kendine cok iyi bak.Allah'a emanet ol..

cnm ins bir daha göndermezler .:((( bir daha giremezsen cok uzululuruz.Aramizda bag olustu artik.ins hersey isteğin gibi olur cnm.Kendine cok iyi bak.Allah'a emanet ol..

Cnm sen niye bizi birakiyorsun??? Biz dua ediyoruz olmuyorsa boylesi hayirlidir cnm.Bizi birakma .gercekten cok uzuluyorum .olumlu dusun cnm.Rabbim baska dert vermesin.Herseyde bir hayir vardir.seni çok seviyoruz.Burayi birakma.Katil listeye ..Burayi kimse birakmasin nolur kızlar..hepinizi çok seviyorum...Hepinize çok alıştım:(((( Aglattiniz beni..

Besmele çekip sana niyet ettim..
Sen gelene kadar niyetimi bozmam bilesin..
Yüreğime bu sevgiyi bahşedene şükrettim.
Teşrif edene dua...
Ey dua ettiğim; Cennet helalim olur musun.?
"Seccaden hazır bey, sen namazı kıla dur, ben bir çay koyayım.." Diyenim olur musun?
Kıldığım Namazın duası olur musun?
Kirpiklerine kadar sevdiğim. Şüphesiz ki Allah herşeyi bilendir.
Seni nasıl sevdiğimi de...
Dedim ki Rabbim ben dünyaya gönderilmiş bir emanetim.
Emaneti zayi etmeyen kuluna gönder beni.
Duamı Kabul edip seni bana nasip eden Allaha hamd olsun.
Sen ki. Nurum, Ziynetim, Nimetim en güzel Emanetimsin.
Ezelden ecelim, Ecelden kabrim, Kabirden hazirim, Hazirden cennetimsin.
Ben kendimi bile sevmiyorum. Sırf sana ihanet olmasın diye.
Diyorum ya.
Ben aşkı Allah'ta, yansımasını ise sende gördüm.
Sen benim en güzel nasibimsin...
Ben seni Allah Rızası için sevdim..
Onun hoşnutluğunu, Onun rızasını gözetir gibi sevdim..
Ben seni Hep Hamd ederek sevdim..
Seni sol yanıma düşürene hamd ederek..
Ben seni hep şükür niyetine dilime dolayarak sevdim..
Şükrüm de ona Hamdû senalarım da ona..
Seni bana nasip ettiği için..
Bize nimet verdi, bizi var etti, Seni bana yar etti..
Seni sevmek, seninle olmak bir lütuf..
"Elhamdulillah, Seni yanımda var, Gönlümde yar edene

Cnm sen niye bizi birakiyorsun??? Biz dua ediyoruz olmuyorsa boylesi hayirlidir cnm.Bizi birakma .gercekten cok uzuluyorum .olumlu dusun cnm.Rabbim baska dert vermesin.Herseyde bir hayir vardir.seni çok seviyoruz.Burayi birakma.Katil listeye ..Burayi kimse birakmasin nolur kızlar..hepinizi çok seviyorum...Hepinize çok alıştım:(((( Aglattiniz beni..

ay kiyamam sana ya :38::38: aglama canim benim.
ben kendimde degilim valla. oyle sikintiliyim ki Allah dedikce gozyaslarim akiyor. :14:
dayanamiyorum yasadiklarima artik. :50:
hayir illa ki var var olmasina da, hic bi dilegimin istegimin olmamasini da hayirsizliga baglayamiyorum.:50:
ins sonraki listelere katilirim. icimden geldigi vakit. ben de seni seviyorum :16:

amaaannn Allahimmm.
duyguum hosgeldin caniimmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32:
cok ozledim seni ya cidden her gun profiline bakiyorum UI olan.
hep gece giriyordun hic gelmiycen sanmistim.
mesaj kutum doldu cebine msj da atamadim numara silindi :14::14:
neyse ki geldin, hos geldin canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :8::8::8::8:
sen bdv de konu acma banlanma yeter :D gel burda bize anlat derdini.

ben hic iyi degilim aybirgen. katilmayi dusunmuyorum :14::14::14::14::14:
kendime hayrim yok kimseye de dokunmaz. hala boyle dusunuyorum.

Duyguu sen geldin dimiii:21: :16:
Daha bugün geçtin aklımdann :31::29:

1)İncilayyy
2)Sevgilim06
3)Aybirgen
4)Touch
5)Tanemmmmm
6)Yaslikiz
7)00Turkuaz
8) julia__
9)suskun_sultan
10)dilsah
11)nazlıesma
12)minigmanig (duygu)

canlarım benide aglattınız ya cok duygulandım öyle böyle degil .sizi cok sevyom hosbulduk canlarım:43::25:duygunuz kurban olsun size:29::17::17::17::17::43::43::43::43:

rainbytem neden kötüsün neyin var inan bende hergün gelip üye olmasamda foruma baktım.bende cok özledim sizi:14:bidaha töbe rainbytem konu acmıycam son günlerde biraz stresliyim ister istemez bunu dısa vurdum tek buraya degil nişanlımada yansıdı bu yüzük attım sonra barıstık ciddi ciddi bitiyodu cok pisman oldum onu üzdüğüm için :14: hiç bi sucu yokken:30:belkide yardım almam gerek:31::31::17:haklısın en güzeli konu acmamak bi daha.bidaha burda paylasacagım.sen neden katılmıyon kuzu dualara katılmasanda burdan ayrılma rainbytem biz sana dua ederiz kuzum Allah yardımcın olsun gülüm:29:

nazlım derdim var bölümüne bir konu actım o yüzden böyle oldu ceza yedim:17::17::17:.yani ondan degil kuzum actıgım konudan oldu canım:29: nazlım msj hakkım yok 50 msj doldurmam lazım ondan msj atamadım canım.insallah nazlım msjın beni cok duygulandırdı bende özledim:26:ben senin gözyaslarına kurban olayım yanımda olsan kocaman sarılırdım:29:.sizi asla bırakmam siz gibi temiz kalpli insanları buldum bırakmam:14:dısardan takip ettim hep topiği:31:gercekten aramızda cok güzel bir bag olustu.ne güzel MASALLAH:nazar::nazar::nazar:

ben geldim tanemmm özledim sizi hemde cok :17:emanetiniz Allaha gülüm :21: sizde hep benim aklımdaydınız iste girip girip baktım foruma:17::17::17:
10) ddilsah geri döndüm sahalara:) NOT telefondan alıntıladım tüm listeyi almamış pardon kızlar
dilsah hosgeldin nasılsın saglıgın sıhatin nasıl canım tekrar hosgeldin:16::16::16:

aybirgenim bende sizi cok sevyom kalp kalbe karsıymıs iyiki varsınız iyi günümdede kötü günümdede yanımda oldunuz Allah razı olsun hepinizden tamam ekle gülüm :29::29::29:

yeni gelen arkadaslar hosgelmişler Allah dualarınızı kabul etsin :21::21::21:

ay kiyamam sana ya :38::38: aglama canim benim.
ben kendimde degilim valla. oyle sikintiliyim ki Allah dedikce gozyaslarim akiyor. :14:
dayanamiyorum yasadiklarima artik. :50:
hayir illa ki var var olmasina da, hic bi dilegimin istegimin olmamasini da hayirsizliga baglayamiyorum.:50:
ins sonraki listelere katilirim. icimden geldigi vakit. ben de seni seviyorum :16:

evet dremarla esra zambak gittiğinde cok kötü oldum insan baglanıyor gercekten.hep aklımdasın rainbytem üzülmeni hiç istemiyorum üzenlerede sinir oluyorum:47::17:buralardasın dimi gitmek yok nazlı haklı insan kötü olyo sanki bi parcan kopuyo:14: insallah o gözyasları mutluluk gözyasları olarak dönsün:29:degerlisin bunu unutma lütfen:29::29::29:

airada mutluymus cok sevindim görünce.insallah hep mutlu olsun kimsenin yuvası dagılmasın amin:21:

benide aglattınnn nazlım kız nolduk biz bugün böyle Allahım :14:kimse ayrılmasın gercekten :29: rainbytem bizi bırakmaz:29:

benide aglattınnn nazlım kız nolduk biz bugün böyle Allahım :14:kimse ayrılmasın gercekten :29: rainbytem bizi bırakmaz:29:

cnm
böyle vedalasir gibi yazmışsınız .cok kotu oldum. Benim bu hayattaki en iyi dostum oldunuz..dert ortağı olduk artık.birbirimizi teselli ettik.avunduk.Ben gecen yil burda yokken yazdiklarinizi okuyunca kendimi buldum mesajlarinizi da..araniza katildim .beni cok guzel karsiladiniz.Sizleri cok seviyorum.benim canım dua kardeslerim .Herzaman birlikte olalim INS..Bir daha ayrilmayalim INS ..

Back
X