- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.141
Aminnn her kim içinse Allahım ona hayırlısını gönlüne göre nasip etsinnnn :)2)Prenses1006Ece)
Rabbim;
Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,Ece'nin gönlüne göre,
hayırlı,doğru insanın tez zamanda hayatına girmesini nasip eyle...
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,aynı zamanda ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kurmayı nasip eyle..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN..
Kızlar beni de ekler misiniz,zaten bol bol okuyorum bari birbirimize yardım edelim
Amin cnm.Allah razi olsun dua eden herkesten.Rabbim Kabul etsin INS..Hosgeldin aramıza:)
Aminnn her kim içinse Allahım ona hayırlısını gönlüne göre nasip etsinnnn :)
Benim için canım,,çok teşekkürler Amin diyen duan için
Canlar nasılsınız? Yarın yeni listemize başlıyoruz inşallah, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizin üzerinden, listeyi düzenleyip duasını ekleyenlerin duasını falan ekliycektim, net aşırı yavaş bi türlü beceremedim, yarın düzenlerim inşallah. Bu arada size 1 ay sonra biriyle görüşmeyi düşünüyorum demiştim bi kaç hafta önce, faceden falan konuştuk, çok düzgün bi insan tanıdığım kadarıyla, dini açıdan da istediğim gibi birine benziyor. İnşallah birbirimiz için hayırlı oluruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze görüşmeyi düşünüyoruz, dualarınızı eksik etmeyin, Allahım nasip etmiyeceği bişeyin peşine düşürmesin hiçbirimizi, Allah yar ve yardımcımız olsun, her türlü kötülükten, musibetten uzak tutsun hepimizi.
Canlar nasılsınız? Yarın yeni listemize başlıyoruz inşallah, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizin üzerinden, listeyi düzenleyip duasını ekleyenlerin duasını falan ekliycektim, net aşırı yavaş bi türlü beceremedim, yarın düzenlerim inşallah. Bu arada size 1 ay sonra biriyle görüşmeyi düşünüyorum demiştim bi kaç hafta önce, faceden falan konuştuk, çok düzgün bi insan tanıdığım kadarıyla, dini açıdan da istediğim gibi birine benziyor. İnşallah birbirimiz için hayırlı oluruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze görüşmeyi düşünüyoruz, dualarınızı eksik etmeyin, Allahım nasip etmiyeceği bişeyin peşine düşürmesin hiçbirimizi, Allah yar ve yardımcımız olsun, her türlü kötülükten, musibetten uzak tutsun hepimizi.
İçin mi daralıyor? O biliyor.
♦ Ya Fettâh! de.
Huzursuz mu oluyorsun? O görüyor.
♦ Ya Selâm! de.
Canın mı yanıyor? O'na sığın.
♦ Ya Habîr, Ya Hakîm, Ya Hasîb! de.
Gönlün mü kırık? O'na dayan.
♦ Ya Cebbâr, Ya Veliyy! de.
Günahların mı var? O'na yönel.
♦ Ya Tevvâb, Ya Ğaffâr, Ya Afüvv! de.
Şükretmek mi istiyorsun? O'na secde et.
♦ Ya Bedî! de.
Kimse seni anlamıyor değil mi? O seni bekliyor.
♦ Ya Semi, Ya Mucîb! de.
Ve seni yaratan RABBİNE;
♦ Ya Vedûd..! Sen'i seviyorum. de.
cok duygulandım..... Allahım işimizi gucumuzu rastgeirsin... cok sagol canım benım bu guzel paylaşımın ıcın
İçin mi daralıyor? O biliyor.
♦ Ya Fettâh! de.
Huzursuz mu oluyorsun? O görüyor.
♦ Ya Selâm! de.
Canın mı yanıyor? O'na sığın.
♦ Ya Habîr, Ya Hakîm, Ya Hasîb! de.
Gönlün mü kırık? O'na dayan.
♦ Ya Cebbâr, Ya Veliyy! de.
Günahların mı var? O'na yönel.
♦ Ya Tevvâb, Ya Ğaffâr, Ya Afüvv! de.
Şükretmek mi istiyorsun? O'na secde et.
♦ Ya Bedî! de.
Kimse seni anlamıyor değil mi? O seni bekliyor.
♦ Ya Semi, Ya Mucîb! de.
Ve seni yaratan RABBİNE;
♦ Ya Vedûd..! Sen'i seviyorum. de.
Estağfirullah el azim.. Estağfirullah el azim.. Estağfirullah el azim.. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Rabbim senden gelecek her türlü hayra muhtacız. Yalnızlığımızdan sana sığındık. Şüphesiz ki senden başka sığınacak kimsemiz yok. Dilsah kulunun gönlündekini hayır eyle Ya Cami' ve onu yakın zamanda muradına kavuştur. Sürümcemede kalmış işlerini hayırlısıyla tamamına erdir Ya Hakim! Dualarını kabul ve makbul eyle Ya Mucib Ya Vehhab! Ona dini dünyası ve ahireti için hayır olacak, onu sana yakınlaştıracak ve doğru yola teşvik edecek merhametli ve sevgi dolu bir eş nasip eyle Ya Fettah. Onlara birlikte iki cihan saadetine ulaşmalarını lutfeyle ve onlardan doğacak evlatları sana kulluk eden sırat-ı müstakime ulaşan kullardan eyle.. Velhamdulillahi Rabbil Alemin AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?