Hayırlı eş için birlikte dua edelim

2)Prenses1006Ece)

Rabbim;
Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,Ece'nin gönlüne göre,
hayırlı,doğru insanın tez zamanda hayatına girmesini nasip eyle...
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,aynı zamanda ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kurmayı nasip eyle..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
sen ol dersen olur,Ece için de ol de oluversin Ya Rabbim..AMİN..

Aminnn her kim içinse Allahım ona hayırlısını gönlüne göre nasip etsinnnn :)

Canlar nasılsınız? Yarın yeni listemize başlıyoruz inşallah, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizin üzerinden, listeyi düzenleyip duasını ekleyenlerin duasını falan ekliycektim, net aşırı yavaş bi türlü beceremedim, yarın düzenlerim inşallah. Bu arada size 1 ay sonra biriyle görüşmeyi düşünüyorum demiştim bi kaç hafta önce, faceden falan konuştuk, çok düzgün bi insan tanıdığım kadarıyla, dini açıdan da istediğim gibi birine benziyor. İnşallah birbirimiz için hayırlı oluruz, 1 hafta sonra falan yüz yüze görüşmeyi düşünüyoruz, dualarınızı eksik etmeyin, Allahım nasip etmiyeceği bişeyin peşine düşürmesin hiçbirimizi, Allah yar ve yardımcımız olsun, her türlü kötülükten, musibetten uzak tutsun hepimizi.

YENİ LİSTEMİZ
1)julia__20 ocak
2)prenses1006 (Ece)-21 ocak
3)ddilsah-22 ocak
4)yildizindenizi-23 ocak
5)Aybirgen-24 ocak
6)LadyMarmelad-25 ocak
7)00Turkuaz-26 ocak
8)Nazliesma-27 ocak
9)Touch-28 ocak
10)Sevgilim06-29 ocak
11)Yaslikiz - 30 ocak
12)minigmanig-31 ocak
13)whiteprenses- 1 Şubat

2)Prenses1006Ece)
Rabbim;
Ece'nin evleneceği,seveceği,sevileceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,sadık,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,Ece'nin gönlüne göre,
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,aynı zamanda ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kurmayı nasip eyle..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;

5)Aybirgen: Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

6)LadyMarmelad: Ya Erhamerrahim sen arşı yaratansın sen kullarını duyup tevbeleriyle onu affedensen sen burdaki güzel kullarını ve beni de affeyle yarabbim.Yarabbim sen bu kulunun sevdiğini ona hayırlı kıl ona nasip eyle Allahım.Gelecekte yuvasında hiçbi sorun olmasın inşallahh.Ailesiyle sorunları da halledilsin.Yaa rahmannn ya rahiimm ya celali cellü Allahümme salli ala seyidina. Sen lady kulunun dualarını kabul eyle yarabbim.Evimde bereket huzur mutluluk eksik olmasın inşallahhh.

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır"(Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

ayyy aybirgen cok sevindim:81::79: insallah hersey gönlünce olurrrrr insallah.hakkında hayırlısı olsun canım.tüm dualarına amin Allah işini rast getirsin insallah topikteki herkesin karsısına hayırlıları cıksın sevenlerde kavussun insallah

hepimiz böyle olalım :127::123:insallah

16)Ahsennisa:Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Rabbim ahsennisa rumuzlu ve diğer arkadaşların gönlünden geçenleri sen hayırlı kıl, Ahsennisa arkadaşımızın karşısına temiz kalpli, iki cihanda da eşi olacak, hayırlı bir yuva kurabileceği bir insan çıkar,Ahsennisa ve diğer arkadaşlarımızn dualarını sen kabul eyle Ya Rabbim, Hayırlı bir yuva, hayırlı evlatlar nasip et, Rabbim seni bilen kendini bilen Peygamber Efendimizi bilen, seni ve Peygamber Efendimizi seven, senin emir ve yasaklarına uyan vicdanlı, merhameti sahibi, güzel ahlak sahibi, ailesi ahsennisanın ailesine uygun çok iyi anlaşabilecekleri, cömert, alçak gönüllü, hoşgörülü, edepli, saygılı, ailesi ahsennisayı çok sevecek ahsennisanın ailesi de onu çok sevecek,ahsennisanın cennete giden yolu olacak bu dünyasını cennete çevirecek, iyi aile babası, ahsennisayı çok sevecek saygı duyacak ahsennisanın da çok sevebileceği saygı duyacağı,hayırlı bir eş nasip et tez zamanda mutlu bir yuva kurmasını sen nasip et Allah'ım.Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

Son kalan arkadaşımızında duaısnı yaptım ve yeni listeye hazırım :)

İnş. hakkında hayırlı biridir iyi olur arkadaşım. Allah gönlüne göre versin.

aybirgencim ne güzel haber ...cok sevindim cnm.INS bu Sefer Hersey istedigin gibi olur.Rabbim hayırlı son nasip etsin cnm.. Allah hepimizi yanlış kisilerden korusun...Hepimiz muradımıza ereriz ins hayirlisiyla..

İçin mi daralıyor? O biliyor.
♦ Ya Fettâh! de.

Huzursuz mu oluyorsun? O görüyor.
♦ Ya Selâm! de.

Canın mı yanıyor? O'na sığın.
♦ Ya Habîr, Ya Hakîm, Ya Hasîb! de.

Gönlün mü kırık? O'na dayan.
♦ Ya Cebbâr, Ya Veliyy! de.

Günahların mı var? O'na yönel.
♦ Ya Tevvâb, Ya Ğaffâr, Ya Afüvv! de.

Şükretmek mi istiyorsun? O'na secde et.
♦ Ya Bedî! de.

Kimse seni anlamıyor değil mi? O seni bekliyor.
♦ Ya Semi, Ya Mucîb! de.

Ve seni yaratan RABBİNE;
♦ Ya Vedûd..! Sen'i seviyorum. de.

YENİ LİSTEMİZ
1)julia__20 ocak
2)prenses1006 (Ece)-21 ocak
3)ddilsah-22 ocak
4)yildizindenizi-23 ocak
5)Aybirgen-24 ocak
6)LadyMarmelad-25 ocak
7)00Turkuaz-26 ocak
8)Nazliesma-27 ocak
9)Touch-28 ocak
10)Sevgilim06-29 ocak
11)Yaslikiz - 30 ocak
12)minigmanig-31 ocak
13)whiteprenses- 1 Şubat

2)Prenses1006Ece)
Rabbim;

5)Aybirgen: Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

6)LadyMarmelad: Ya Erhamerrahim sen arşı yaratansın sen kullarını duyup tevbeleriyle onu affedensen sen burdaki güzel kullarını ve beni de affeyle yarabbim.Yarabbim sen bu kulunun sevdiğini ona hayırlı kıl ona nasip eyle Allahım.Gelecekte yuvasında hiçbi sorun olmasın inşallahh.Ailesiyle sorunları da halledilsin.Yaa rahmannn ya rahiimm ya celali cellü Allahümme salli ala seyidina. Sen lady kulunun dualarını kabul eyle yarabbim.Evimde bereket huzur mutluluk eksik olmasın inşallahhh.

12)minigmanig:Ya Fettah bu kardeşimin göğsünü gönlünü genişlet, Ya Şafi ona şifalar bahşet, Ya Latif lütuflarınla yüreğini sevindir onu dardan kurtar, tüm sıkıntılarını bunalımını gider, iç huzuru ver,maddi manevi hayır kapıları aç.Ya Cami Ya Vedud Gönlünün muradını hakkında hayırlı kılıp ona nasip et.Ya Mücib nişanlısını;onun için çok hayırlı mübarek olacak, mutluluk ve sevgi vesilesi olacak,kadir kıymetini bilecek hayır huzur muhabbet sağlık afiyet ibadet üzerine bir ömür islamî bir hayatı paylaşacağı Sana şükür vesilesi olacak eş ve evlatlar ihsan eyle Amin

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır"(Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

Son düzenleme:

cok duygulandım..... Allahım işimizi gucumuzu rastgeirsin... cok sagol canım benım bu guzel paylaşımın ıcın

1_)julia__ _Allahım sevdiğim adamla sorunsuz bir şekilde en kısa zamanda evlenmeyi nasip et yarabbimm ... huzur dolu bir yuvamız olsun , aile içinde hiç bir problem yasamadan yuvamı kurmayı nasip et yarabbim . aklımdakini kalbimdekini bana hayırlı eyle evine yuvasına sadık çocuklarına iyi bir baba olsun ya rabbim . evlilik işlerimizi kolaylaştır , babamla sevdiğimin arası düzelsin ya rabbim AMİN

buda bnm duam kızlar

Ne kadar doğru ...Cok begendim...Cnm çok güzel yazmissin.Ben de duygulandim.Allah razı olsun..

Bu da benim duam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…