Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah herkesin gönlünü göre versin.Allah eş diye yazmadığını aşk diye çıkarmasın karşımıza .

cnm sol alttaki yıldız işareti begen butonu oluyor. kızlar eski sevgilim arkadaşıma araya zaman girince eski samimiyet yakalanmıyor demiş benim için dua edermisiniz benim için üzülüyorum bu duruma

cnm sol alttaki yıldız işareti begen butonu oluyor. kızlar eski sevgilim arkadaşıma araya zaman girince eski samimiyet yakalanmıyor demiş benim için dua edermisiniz benim için üzülüyorum bu duruma

hiç üzülme canım. herşey olacağına varıyor. hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşlar çok fena hastayım ya 3 gündür aralıksı öksürüyorum, ateş, grip... dua edermisiniz. Doktora gittim dün ilaç aldım ama çok fayda etmiyor

3)Ddilsah:Estağfirullah el azim.. Estağfirullah el azim.. Estağfirullah el azim.. Allahümme salli ala seyyidina Muhammed. Rabbim senden gelecek her türlü hayra muhtacız. Yalnızlığımızdan sana sığındık. Şüphesiz ki senden başka sığınacak kimsemiz yok. Dilsah kulunun gönlündekini hayır eyle Ya Cami' ve onu yakın zamanda muradına kavuştur. Sürümcemede kalmış işlerini hayırlısıyla tamamına erdir Ya Hakim! Dualarını kabul ve makbul eyle Ya Mucib Ya Vehhab! Ona dini dünyası ve ahireti için hayır olacak, onu sana yakınlaştıracak ve doğru yola teşvik edecek merhametli ve sevgi dolu bir eş nasip eyle Ya Fettah. Onlara birlikte iki cihan saadetine ulaşmalarını lutfeyle ve onlardan doğacak evlatları sana kulluk eden sırat-ı müstakime ulaşan kullardan eyle.. Velhamdulillahi Rabbil Alemin AMİN

5)Aybirgen: Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Arkadaşlar ikiniz için birer Yasin ve dualarınızı yaptım. Allah en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inş.

Arkadaşlar çok fena hastayım ya 3 gündür aralıksı öksürüyorum, ateş, grip... dua edermisiniz. Doktora gittim dün ilaç aldım ama çok fayda etmiyor

Cnm cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin INS..Zor bir grip Ben de olmustum..

Tavuk suyu corba,Nane Limon iç..bir de bol sarmisakli yoğurt yersen çok faydası oluyor cnm...Bir de tüm yüzünü burnunu devamli e bol suyla yıka devamlı çok iyi geliyor..INS iyilesirsin cnm.Kendine iyi bak...

5)Aybirgen: Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Duanı okudum İnşaallah hepimiz hayırlı zamanda hayırlı kişiyle hayırlı bi yuva kurarız

canım duanı okudum Allah dualarını kabul eylesin yardımcın olsun tüm dualarını hayra cevirip kavustursun amin

Kızlar ayrı,ayrı dualarınızı ettim,,Rabbim kabede edilen dualardan eylesin,gönlünüze göre versin,
ettiğimiz duaları tez zamanda kabul buyursun inşallah..AMİN..

canım bu ne biçim bir şeymiş yaa,sanırım yorumuna katılarak sana begeni gönderdim:))

üzülme lütfen buujuu ne kadar üzülsek de hayata her şey nasip,bir şekilde olacağına varıyor,
sen gönlünü ferah tut,hayırlı ise hakkında zaten illa ki nasip olur sana eski sevgilin canım..

kızlar topiğe gelemedim ama dualarınızı ayrı ayrı ettm rabbim kabul etsn inş

yildizindenizi , aybirgen , ladymarmelad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…