- Konu Sahibi huzurolsun
- #5.241
canım napmayı düsünüyosun konussan hani belki düzelme sansı olmazmı ??? Allah yardımcın olsun
inşallah düzelir canım tek temennim hayırlısıyla kavuşmak dualarınızı bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım napmayı düsünüyosun konussan hani belki düzelme sansı olmazmı ??? Allah yardımcın olsun
inşallah düzelir canım tek temennim hayırlısıyla kavuşmak dualarınızı bekliyorum.
Kızlar size birinden bahsetmiştim 1 ay sonra falan görüşücem diye, 15 gündür falan internet üzerinden çok nadir de olsa telefondan konuşuyoduk, bugün ilk defa yüz yüze görüştük, tanıdığım kadarıyla çok düzgün, hassas, insanları kırmaktan korkan, iyi niyetli ve merhametli bi insan, eğer olursa beni üzmeyeceğini düşünüyorum, şu an 5 vakit namazını da kılıyo (düzenli kılmaya benle başladı), o görmeden de benden etkilendi hatta aşık oldu diyebilirim, daha önce hiç kız arkadaşı olmamış (28 yaşında), biraz da çekingen, bugün de çok heyecanlı olduğunu hissettim ben, sorun şu ki; ben kendine güveninin az olduğunu da hissettim bugün, bi de ben erkeğin kadından daha zeki olmasının daha güzel olacağını düşünüyorum ama bunu da hissedemedimBelki bunlar bugünkü heyecanından kaynaklandı ama ben bugün pek etkilenemedim, görüşmeden önce daha çok etkilenmiştim sanki. Ama dediğim gibi eğer olursa beni çok seveceğini, kıymetimi bileceğini düşünüyorum, sizce zamanla daha çok etkilenebilir miyim? Sizce nasıl bi yol izlemeliyim? Ne olur bana dua edin, bu iş hayırlısı neyse o şekilde sonuçlanabilsin.
Kızlar size birinden bahsetmiştim 1 ay sonra falan görüşücem diye, 15 gündür falan internet üzerinden çok nadir de olsa telefondan konuşuyoduk, bugün ilk defa yüz yüze görüştük, tanıdığım kadarıyla çok düzgün, hassas, insanları kırmaktan korkan, iyi niyetli ve merhametli bi insan, eğer olursa beni üzmeyeceğini düşünüyorum, şu an 5 vakit namazını da kılıyo (düzenli kılmaya benle başladı), o görmeden de benden etkilendi hatta aşık oldu diyebilirim, daha önce hiç kız arkadaşı olmamış (28 yaşında), biraz da çekingen, bugün de çok heyecanlı olduğunu hissettim ben, sorun şu ki; ben kendine güveninin az olduğunu da hissettim bugün, bi de ben erkeğin kadından daha zeki olmasının daha güzel olacağını düşünüyorum ama bunu da hissedemedimBelki bunlar bugünkü heyecanından kaynaklandı ama ben bugün pek etkilenemedim, görüşmeden önce daha çok etkilenmiştim sanki. Ama dediğim gibi eğer olursa beni çok seveceğini, kıymetimi bileceğini düşünüyorum, sizce zamanla daha çok etkilenebilir miyim? Sizce nasıl bi yol izlemeliyim? Ne olur bana dua edin, bu iş hayırlısı neyse o şekilde sonuçlanabilsin.
Allah yardımcın olsun canım insallah kavusursun![]()
minigmanig canımm selamün aleyküm... fotoğrafından görüyorum hayırlı olsun Rabbim inşallah çooooooooook mutlu etsin seni.. inşallah beni unutmamışsındır... .çok vefasız çıktım biliyorum malesef... beni sorarsan nişan yada evlilik yok canım hayırlısı olsun... ama senin adına çok çokk sevindim ve heyecanlandım... düğün oldu mu canım bebek fotoğrafı var? yada düğünün ne zaman![]()
Canım teşekkür ederim yorumun için, aslında meslek olarak denk sayılırız ama dün bana biraz saf gibi geldi, belki de heyecandandır bilemiyorum amaCnm hakkinda hayirlisi olsun.Rabbim yardimcin olsun.INS en dogru karari verirsin.Seni cok iyi anladim..
Cnm Bence bir kac kez daha yuz yuze gorus..Eger iyi biriyse sana denkse degerlendir..Erkegin zekisi de bazen seni cok kotu eziyor.Bu devirde Hersey cok deisti..Erkeklerin zekileri de cok havali oluyor.. kendileri gibi birini istiyor..doktorsa doktor gibi...Belki ilk gunun heyacani biraz kendine guveni azdi..Belki bir kackez daha gorusunce duzelir..Asiri pisirik deilse caliskan ve becerikliyse olabilir gibi...
Fiziksel olarak begendiysen degerlendir mutlaka..Iyi yanlari fazlaysa en az 2-3 ay gorusmeden taniyamayabilirsin cnm..Ailesi ailene uygun mu bunlarda onemli cnm..Rabbim hakkinda en hayirli sekilde sonuclanmasini nasip eder INS cnm..
Seni çok merak ettik canım, sen ne yaptın en son isteme falan olacaktı, olumsuz sonuçlandı galiba, olsun hakkında hayırlı değilmiş demek ki. Bu arada senin de dediğin gibi kıymet bileceğini düşünüyorum ben de ama kalbim sever mi onu bilemiyorum, hayırlı olacaksa Allahım sevdirsin, hayırlı olmayacaksa uzaklaştırsın inşallah.aybirgencim Selamün aleyküm... ve tüm arkadaşlarımm.... affedin çok vefasız çıktım... inşallah evlenenlerimiz olmuştur aranızda...beni sorarsanız evlenmedim nişan söz de yok... hayırlısı inşallah hepimiz için.....
canım seni çok iyi anlıyorum erkeği daha tuttuğunu koparak biri istiyorsun.. biz kızlar öyleyiz genelde.. ama şuna da çok inanıyorum, böyle senin şuan görüştüğün gibi olanlar daha kıymet bilir gibi geliyor bana..
bence sabret ve görüşmeye devam et
Evet canım daha önce hiç kız arkadaşı olmamış, çok temiz bi insan aslında, dediğin gibi benim istediğim özellikler de var, yani mantıken bana uygun aslında ama bilemiyorum işte, sizin tavsiyelerinize de uyup tanımaya çalışıcam ama onu da üzmeyi istemiyorum, ümit verip de incitmek de istemem. Ben balığım o yengeç, aslında çok uyumlu iki burç. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Canım sen de çoook mutlu olursun inşallah, düğünün evliliğin hep istediğin gibi olur inşallah.aybirgenim ne güzel ya heyecanlanmıs bu devirde bunu görmek zor gülüm erkekler artık işin dansözü olmus söylemesi ayıp ne heyecan var ne baska bişi.senden etkilenmiş demekki.bende öyleyim cok cekingenim böyle ama o zamanla seni tanıdıkca acılır inan.o temizliğinden kaynaklanıyor bence.ne güzel senin istediğin özellikleride var.ben degerlendir derim canım hani ilerde pişman olma keske tanısaydım diye.ondan tanı iyce ondan sonra kararını ver.baktın olmuyo etkilenmiyosun yada mantıgına uymuyo hani gerekeni yaparsın canım.bende katılıyorum kızlara tanı derim. burcu balıkmı acaba bende öyleyimde sessiz cekingen anlattıgın gibiinsallah hakkında hayırlısı olsun canım bence tanı kestirip atma
![]()
Canım yüz yüze görüşmeden önce daha umutluydum aslında, birazcık hayal kırıklığı yaşadım sadece. Çok uzun bi zaman yüz yüze görüşme imkanımız yok, 2 hafta falan burda, inşallah hayırlısı olur canım, dualarınızı eksik etmeyin ne olur.İlk başta yüz yüze görüşmediğiniz için belki sen az etkilenmiş olabilirsin aybirgencim. Bana sorarsan, bundan sonra mümkün olduğunca yüz yüze devam edin. Zaten kalbine doğar, hissedersin birşeyleri. Allah hakkında en hayırlı sonucu versin inş. Normalde bende çekingenimdir kendimi gösteremem insanlara karşı ama aslında sevdiim kişi için kalbimde çok şey vardır. TAbi erkekte çekingenlik genelde istenmiyor. Biraz daha görüşüp karar ver acele etme istersen. İnsanları tanımak zaman isteyebiliyor.
7)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın ve tüm müslümanların günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, kötü
olan herşeyden koru.Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.Sıkıntılarında
yar ve yardımcısı ol.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.
Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.
Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.Amin Amin Amin
8)Nazlıesma:Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma arkadasimizin evlemesi hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi, hayirli iyi bir isi olan ,heryonden uyumlu olacagi, yanina yakisacak .nazliesmaya heryonden denk ,,tereddutsuz evet .diyebileceği,saygılı görgülu ,bilgili,hayirli,sadik ,durust,efendi,ailesi de iyi ve hayirli olan ,sevdigin razi oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et...Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et. Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma.Yarabbi hayirli ise Daha fazla üzülmeden , umutsuzluğa kapılmadan,hayal kırıklıklarına ugramadan hayırlı bir sekilde evlenmeyi nasip et.. .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha..
Kızlar ikinizin dualarını yaptım şu mübarek saatte inş. kabul olur. Yasinlerinizi okudum ölmüşlerinize bağışlayabilirsiniz ayrıca.
Bu arada nazliesma duanı paragraflara bölsen ne iyi olurdu :) zorlandım biraz okumakta canım.
8)Nazlıesma:Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma arkadasimizin evlemesi hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi, hayirli iyi bir isi olan ,heryonden uyumlu olacagi, yanina yakisacak .nazliesmaya heryonden denk ,,tereddutsuz evet .diyebileceği,saygılı görgülu ,bilgili,hayirli,sadik ,durust,efendi,ailesi de iyi ve hayirli olan ,sevdigin razi oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et...Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et. Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma.Yarabbi hayirli ise Daha fazla üzülmeden , umutsuzluğa kapılmadan,hayal kırıklıklarına ugramadan hayırlı bir sekilde evlenmeyi nasip et.. .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha..
canım duanı okudum bazı esmalarla