- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.581
dua edenlerden ALLAH razı olsun agzınıza saglık
buarada kızlar bizim sınıfta biri var benle ugraşıyor böle ilgili çocuk gibi defterimi karalar kendi defterine adımı yazar kalemimi saklar silgi atar laf çarpar saçımı çeker uyuz eder beni acaba bendenmi hoşlanıyor yoksa gıcık etmek dalga geçmek amaçlımı yapıyor bilmiyorum yaşı 30 ama çocuk gibi işin kötüsü ben ondan etkilenmeye başladım sizden istedigim dua eger hakkımda hayırlısıyla benden hoşlanıyorsa bunu bana söylemesi için dua istiyorum yok bişi hissetmiyor hayırsızsada RABBİM onu sevmeme mani ismiyle engel olsun böle dua edermisiniz
Amiiin canım amiin inşallahhh
Kızlar ben bu listeye katılamıcam hasta falan olucam inşallah bi dahakine
bi de bu aralar çok sık girmiyorum
O zaman bir esma belirleyelim kaç adet okunacak, kim ne kadar okuyabilir yazsın bir gün belirleyelim ve o güne kadar kim ne kadar okuması gerekiyorsa okusun daha sonra sırayla diğer arkadaşlarınkinide okuruz tek kişinin okumasından daha iyi olur diye düşünüyorum. yanlız hangi esmayı, ne kadar ve kim için okuyacağız bunları ilk önce belirlersek bu konuda yardım edermisiniz?
Ladym Cnm vaktin olunca yine gel.Kendini fazla ozletme Seni seviyoruz Kendine iyi bak ..Allah'a emanet ol cnm opuyorum
Eline sağlık canım çok iyi yapmışsın, benim de internete girme imkanım olmamıştı, dün akşam girince listeyi düzenlemek için alıntı yapa yapa gidiyodum, sonra böyle güzel, hazır bir liste görünce mutlu oldumcok saol cnm:)) senin sayende cnm liste hazirlamayi ogrendim galibaacemilik devrim bitmis demekki liste hazirlayabiliyorum artik :)) baktim herkes duasini yazmis ...Ben de hazir Laptoptan girmistim ..hazirlayip .bir an once baslayalim diye dusundum cnm
1) buujuu: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ALLAHIM yüce RABBİM Burcu kulunun sen günahlarını bagısla onu vesveselerinden kurtar huzurlu mutlu saglıklı uzun hayırlı ömrü nasip et.kalpleri birbirine ısındıran sensin sevdigi insanla birbirine kalplerini ısındır hayırlısıyla biraraya gelsinler cami isminle onları kavuştur aşk dolu yuvalarını kursunlar.bir ömür mutlu olsunlar .anne olmayı nasip et eli ayagı düzgün hayırlı saglıklı evlatları olsun .iyiki evlenmişim demeyi burcu arkadaşımıza nasip et .Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .el fatiha
2)00Turkuaz: Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidinamuhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın ve tüm müslümanların günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, kötü olan herşeyden koru.Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.Sıkıntılarında yar ve yardımcısı ol.Dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hayırlı eş nasip et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.
Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.
Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.Amin Amin Amin
KIZLAR DUALARINIZI OKUDUM... RABBİM EN KISA ZAMANDA HAYIRLISINI VERSİN SİZE VE HEPİMİZE EN KISA ZAMANDA HAYIRLI NİKAH YAPMAYI NASİP ETSİN AMİN AMİN AMİN
Eline sağlık canım çok iyi yapmışsın, benim de internete girme imkanım olmamıştı, dün akşam girince listeyi düzenlemek için alıntı yapa yapa gidiyodum, sonra böyle güzel, hazır bir liste görünce mutlu oldumAllah razı olsun, inşallah listede yazan bütün dualarımız kabul olur. Allahım senin de gönlüne göre versin canım benim.
Amin cnm benim inş çok saolRabbim kabul eder inş hepimizin dualarımızı hayırlısıyla Dualarımıza devam... inş hepimizin hakkında herşeyin en hayırlısı olur
Ladym Dualarımızdasın cnm benim .16: Dua ederken diyorum hep Yarabbi burada dua eden bütün herkesin duasını hayırlısıyla kabul et herkesin gönlüne göre ver ... sen de bizi dualarından eksik etme cnm kendine iyi bak
)00Turkuaz: Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidinamuhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın ve tüm müslümanların günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, kötü olan herşeyden koru.Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.Sıkıntılarında yar ve yardımcısı ol.Dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hayırlı eş nasip et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.
Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.Amin Amin Amin
canım duanı okudum ..gece cuma suresı ıle dua edecegım sana ve tum kızlara..ee tabı kendıme de :) Rabbım hakkımızdan hayırlı olan insanlarla karsılastrsın ınsallah
)00Turkuaz: Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidinamuhammed.
muhammed.Amin Amin Amin
canım duanı okudum ..gece cuma suresı ıle dua edecegım sana ve tum kızlara..ee tabı kendıme de :) Rabbım hakkımızdan hayırlı olan insanlarla karsılastrsın ınsallah
Alla razı olsun cnm..Rabbim kabul etsin ins..
Cuma Suresini Gunde 3,5 veya 7 kez okursan kismetin açılırmış...
Biz de en az 3 kez okuyalim cnm INS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?