- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #5.821
1)Bujuu
2)Evev
3)esrazambak
Dualarinizi okudum.Rabbim Kabul etsin INS.Rabbim hayirli mutlu evlilikler yapmayi nasip eder INS.Amin
Esrazambak okudum canim duani dilerim allahtan hayirlisiyla bir an once mutlu yuvalarimiz olur..
Merhabaa. Rabbim hepinize içinize sinerek tez zamanda evlenmeyi nasip etsinn
3)Esrazambak : Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
canım duanı okudum Allah dualarını kabul etsin insallah hayırlı yuvan olsun en yakın zamanda dileklerini hayırlı kılsın amin
Esrazambak : Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Esrazambak cığım duanı okudum canım Rabbim inşallah kabul etsin dualarımızı......
1)Bujuu
2)Evev
3)esrazambak
Dualarinizi okudum.Rabbim Kabul etsin INS.Rabbim hayirli mutlu evlilikler yapmayi nasip eder INS.Amin
Esrazambak canim duani okudum ALLAH Kabul etsin, hersey gönlünce olsun :)
dua eden kardeşlerimden ALLAH razı olsun ben sevdigim insanın gerçek yüzünü gördüm beni sevmiyormuş ki sevgiliside varmış ögrenmiş bulundum RABBİM bidaha olmazın peşine düşürmesin karşıma hayırlı birini çıkarsın inşallah henüz duamı okumayan varsa diye degişicem duamı o insan için asla dua etmek yada ettirmek istemiyorum .
buujuu: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ALLAHIM yüce RABBİM Burcu kulunun sen günahlarını bagısla onu vesveselerinden kurtar huzurlu mutlu saglıklı uzun hayırlı ömrü nasip et.Karşısına yakışıklı kendi ekmegini kazanan inançlı vicdanlı merhametli burcu arkadaşımızı karşılıklı aşkla sevecek bir ömür boyu sadakatla baglı olacak imrenilesi yuvasını kurabilcegi insanı çıkar RABBİM anne olmayı nasip et eli ayagı düzgün hayırlı saglıklı evlatları olsun .iyiki evlenmişim demeyi burcu arkadaşımıza nasip et .Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .el fatiha
Bu topiğe yazanlar için 41 tane tefriciye 7 ayetel kürsi okudum. Rabbim hepimize hayırlı eş nasip etsin
canım Allah razı olsun kabul etsin okuduğun dualarını ve sana da gönlündeki nden daha da hayirlisini versin RabbimBu topiğe yazanlar için 41 tane tefriciye 7 ayetel kürsi okudum. Rabbim hepimize hayırlı eş nasip etsin
dua eden kardeşlerimden ALLAH razı olsun ben sevdigim insanın gerçek yüzünü gördüm beni sevmiyormuş ki sevgiliside varmış ögrenmiş bulundum RABBİM bidaha olmazın peşine düşürmesin karşıma hayırlı birini çıkarsın inşallah henüz duamı okumayan varsa diye degişicem duamı o insan için asla dua etmek yada ettirmek istemiyorum .
buujuu: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ALLAHIM yüce RABBİM Burcu kulunun sen günahlarını bagısla onu vesveselerinden kurtar huzurlu mutlu saglıklı uzun hayırlı ömrü nasip et.Karşısına yakışıklı kendi ekmegini kazanan inançlı vicdanlı merhametli burcu arkadaşımızı karşılıklı aşkla sevecek bir ömür boyu sadakatla baglı olacak imrenilesi yuvasını kurabilcegi insanı çıkar RABBİM anne olmayı nasip et eli ayagı düzgün hayırlı saglıklı evlatları olsun .iyiki evlenmişim demeyi burcu arkadaşımıza nasip et .Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .el fatiha
arkadaslar benim bi arkadasa bahsettim buradan. Cok hosuna gitti ve o da katilmak istiyor kabul ederseniz
bugün baslamak istiyor
gecen 2 kisi icin de duami ederim dedi
Kabul ederseniz duasi söyle
Lütfiye:
Bilmillahir ramanirrahim. Allahım sen herseyden önce Lütfiye kulunun günahlarını bağışla ve onu senin doğru yolundan ayırma. Ahirette cehennem yüzü görmeden cennete girenlerden eyle. Rabbim Lütfiye kuluna gönlünce bir eş nasip eyle. Onu çok çok seven ve onun da çok seveceği hayırlı bir eş. En kısa zamanda kaderindeki adamla tanışıp aşık olmayı nasip et. Sayısız kapın var onlara onlar için en Hayırlısıni aç. Mutlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver. Bu dünyada da ahirette de Lütfiye kulunun üzerinden merhametini yardımını esirgene Rabbim. Onun için en hayırlısı kim ve neredeyse onu onunla karşılaştır mutlu bir ömür nasip eyle. Amin!! El Fatiha
300 defa "Allahumme Salli Alá Seyyidina Muhammed"
30 Ihlas
10 Fatiha
okuyacak herkes icin insaallah
3)Esrazambak : Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım esrazambak rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarını bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım esrazambakın karşısına çıkan kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini ömür boyu çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan ve şeytanın vesveselerinden uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. En kısa zamanda mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Esrazambak için hangisi en hayırlı ise onunla en kısa zamanda sorunsuz bir nikahla ömür boyu sürecek bir evlilik nasip et. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
4)Sevgilim06:
Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim06 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır sağlık ve huzur ver.Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin...
KIZLAR DUALARINIZI YAPTIM ..ALLAH KABUL ETSIN...
3)esrazambak-13 mart perş
4)Sevgilim06-14 mart cuma
Dualarimizi okudum canım.Allah gonlumuze göre verir inşallah tez vakitteOlmazin peşine düşürmesin Rabbim
Allah razı olsun hepinizden Canlarim Ağzınıza sağlıkDualarınız kabul olsun
Buuju
Evev
Esrazambak
Sevgilim06
Dualarınızı okudum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?