- 22 Kasım 2014
- 757
- 701
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #7.881
Tesekkurler canim...kızlar 1 kez hacet namazı kılıyoruz ve tüm listemiz adına dua ediyoruz..
İkinci olarak kişi sayısına 4444 tane salatı tefriciyye böldük. Herkese 1111 tane düşüyor...
Yarın başlayalım diyorsanız başlayalım
..............
YENİ LİSTEMİZ
kızlaarr
Vazgeçmek yokkk, umutluyuzz
1)umutsuzcuk
2)huyluduygu
3)esrazambak
4)ahsennisa
Ben kılarımm seninkiniKizlarrr bir sorun var ben namaz kilamam benim yerime kilabilecek var mi..?
Bide kizlar yarin baslayinca cumartesi aksamina kadar ne kadar okursunuz onu yazin kalanini ben tek okuyayim...
Canimm allah razi olsun Rabbim gonlune gore versin...Ben kılarımm seninkini
Hepimizin inşallah...Canimm allah razi olsun Rabbim gonlune gore versin...
Allah razı olsun gülüm yaptıgın hersey için yuvanda musmutlu huzurlu ol esinle cocuklarınla insallah hem dertlestiğimiz hem dua ettiğimiz bir sayfa oldu bizde seniseviyoruz girmiycekmisin kk ya canım artıkdua eden tüm arkadaslardanda Allah razı olsun belki içimizden birinin duası vesile oldu.insallah herkes mutlu yuvasına kavusur en yakın zamanda hayat arkadasınızı en yakın zamanda Allah karsınıza cıkarsın Allah büyük...
Allah razı olsun canım senden de, hep dualarimdasin benim, eskisi kadar sık olmasa da girmeye devam edicem inşallah, dua kardeslerimin hayatı nasıl gidiyo merak ederim, güzel güzel haberler almaya devam ederiz inşallahAllah razı olsun gülüm yaptıgın hersey için yuvanda musmutlu huzurlu ol esinle cocuklarınla insallah hem dertlestiğimiz hem dua ettiğimiz bir sayfa oldu bizde seniseviyoruz girmiycekmisin kk ya canım artıkdua eden tüm arkadaslardanda Allah razı olsun belki içimizden birinin duası vesile oldu.insallah herkes mutlu yuvasına kavusur en yakın zamanda hayat arkadasınızı en yakın zamanda Allah karsınıza cıkarsın Allah büyük...
MavilimYesilim Ben size ihlas okuyum....100 tane okurumkızlar 1 kez hacet namazı kılıyoruz ve tüm listemiz adına dua ediyoruz..
İkinci olarak herkes okuyabileceği kadar tefriciyeyi belirtip okuyor.
Allahümme salli salaten kamilaten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükda bihil’havaicü ve tünalü bihir’regaibü ve hüsnül’havatimi ve yüstesgal’ğamamü bivechihil’kerimi ve ala alihi ve sahbihi fı külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli ma’lümin lek
..............
YENİ LİSTEMİZ
kızlaarr
Vazgeçmek yokkk, umutluyuzz
1)umutsuzcuk 2444
2)huyluduygu 500
3)esrazambak
4)ahsennisa
canım tefriciye okuyoruz..Allah razı olsun.MavilimYesilim Ben size ihlas okuyum....100 tane okurum
Ben ihlasla rahatlıyorum da :) siz beni katmayın... Bu gün hepimiz için okuyacağım.canım tefriciye okuyoruz..Allah razı olsun.
saol canım Allah razı olsun...Ben ihlasla rahatlıyorum da :) siz beni katmayın... Bu gün hepimiz için okuyacağım.
Kendim ve sizin için. AMa devamlı okuyamam. :)
Ben 2444 okuyayim kalanini siz paylasin cumartesi aksam bitmis olsun olur mu
400 tane okudum
Kızlar harikasınız ben bu akşam başlıyorum daha , 2444+500+400 okunmuş500 tane de benden
Canim ben 2444 aldim bunun icinden 400ü okudum diye yazdim öyle yani ben 2444 aldim huyluduygu 500 aldi o kadarKızlar harikasınız ben bu akşam başlıyorum daha , 2444+500+400 okunmuş
KALAN=1100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?