Hayırlı eş için birlikte dua edelim

huyluduygu için okuyoruz

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak = 2.500
2.redvelvetcake = 100
3.huyluduygu=800
4. elanur84=
5.suleeeem=
6.yavruceylan=
7.evinamin=1.000
8.frikadelle: 1.500

+100 umutsuzcuk okudu

OKUNAN=6.000
KALAN=4.000

.............................................................
2000tane okudum

huyluduygu için okuyoruz

1. Esrazambak = 4.500
2.redvelvetcake = 100
3.huyluduygu=800
4. elanur84=
5.suleeeem=
6.yavruceylan=
7.evinamin=1.000

+100 umutsuzcuk okudu

OKUNAN=8.000
KALAN=2.000

Olur canım devam o zaman , dağıtmayınca uzadı sanki okumalarımız ondan dedim taze kan mı yapsak diye
Listede olup sık foruma giremeyen arkadaşlar var galiba.
Evet sanırım o her topicte oluyor o yüzden artık ben dıger listelerde kısı alırken cok dıkkat edıyorum bır kere aksatanı bır daha almıyorum

Evet sanırım o her topicte oluyor o yüzden artık ben dıger listelerde kısı alırken cok dıkkat edıyorum bır kere aksatanı bır daha almıyorum
Sabıka kaydına mı bakıyorsun iyiymiş canımsürekli zikirmatikle dolaşıyorum bitirelim inş.
Arada taha suresi gibi etkinlikler de iyi oluyor

Sabıka kaydına mı bakıyorsun iyiymiş canımsürekli zikirmatikle dolaşıyorum bitirelim inş.
Arada taha suresi gibi etkinlikler de iyi oluyor
Yakında gbt kontrolü yapacagım Benım de elımde tesbıh ama gece 12 den sonra falan okuyorum ben hep cunku aşağıda otursam annemlerın yanında zor ancak odama çıkınca okuyorum bır ıkı saat gündüz hıc vaktım olmuyor

Gecelerin yargıcı gibiyiz canım baksana bu saatlerde, dualarım sizinle ve bdv topiklerindeyim ben de sürekli, elimde zikrmatik gözlerimize zarar aslında.

Gecelerin yargıcı gibiyiz canım baksana bu saatlerde, dualarım sizinle ve bdv topiklerindeyim ben de sürekli, elimde zikrmatik gözlerimize zarar aslında.
Ben saat bese kadar oturduğum zamanları biliyorum valla bence de cok zararlı ama gece gec saatte bir bakayım dıye açıp oturdukca uykum kaçıyor uykum kaçtıkca da oturmaya devam edıyorum

Ben saat bese kadar oturduğum zamanları biliyorum valla bence de cok zararlı ama gece gec saatte bir bakayım dıye açıp oturdukca uykum kaçıyor uykum kaçtıkca da oturmaya devam edıyorum
Aynen ayneen canım, ne dertleri var kızların Allah herkesin yardımcısı olsun ya destek olmak için en azından yazıyorum ama akıp gidiyo zaman da öyle sayfalar arasında. İyi geceler şimdilik canım dualarda buluşuruz yine sana dua edip yatıcam bugün

Valla canım aynen oyle ben de bu aralar arkadaslarımdan dertlıyım oyle ıcımı döküyorum ara sıra Allah razı olsun canım dışım agrıyor dişçiye gitmeye de korkuyorum dua et de dişçiye gitmeme gerek kalmadan gecsın ben de sana edecegım canım yuregıne saglık ıyı geceler

huyluduygu için okuyoruz

1. Esrazambak = 2.500
2.redvelvetcake = 600
3.huyluduygu=800
4. elanur84=
5.suleeeem=
6.yavruceylan=
7.evinamin=1.000

+100 umutsuzcuk okudu

OKUNAN=6.500
KALAN=3.500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…