Hayırlı eş için birlikte dua edelim

+ 1000 okuyorum

Geriye kalan:500

+ 1000 okuyorum

Geriye kalan: 600

Toplamda surekli okuyan 6 kisiyiz, listedeki diger arkadaslara ben ozel msj da gonderdim, devam ediyoruz okumaya diye, cevap gelmedi, mazereti oldugu icin okuyamayanlar haric tabii, bir tek elanur84 var benim bildigim, o da gelicek, okumaya devam edicek,

Bastan boluselim, iki gunde bitirelim, 1500 gibi bir sayi duser herkese, cok degil, yolda, okula, ise giderken bile biter, daha seri oluruz insallah

Guncell

Yukarida iki msj yollamisim, karisiklik olmasin, duzeltiyorum,

son olarak kalan sayi: 500

Canım o zaman sımdı elanura okuyalım mu yoksa atlayalım mı onu

canlar salavatı fatih adında bir salavat var 1000 Ya Latif 100 salavatı Fatih perşembeyi cumaya baglayan gece yatsıdan sonra kısmet acmak için okunursa cok faydası var.
Fatih zaten acıcı demek tim kapalı işler için okunur ablam 5 seneden sonra hamile kaldı yiğenimz oldu hep okuduk..paylaşıyım istedim ben de daha kısmet için okuyamadım

Yeni 10.000 ihlas listemiz için 550 ihlas okudum

Son düzenleme:

bu arada beni de aranıza alın ben de okuyum inşallah :) namazlardan sonra edilen dualar kabul olurmuş size ediyim dua siz de bana edin kısmet için :)

Hoşgeldin canım , maşallah ablana Allah uzun hayırlı ömür versin inş.. Haftaya perşembe inşallah tekrar kararlaştırırız o zaman salavatı fatihi ben de duymuştum..
Şu anda ihlas okuyoruz canım ama ayetel kürsi de başlatalım diyorum ben listemize katılabilirsin, kızlar da baksın da

Tamam canım o zaman kimleri listeden çıkarıtoruz sen listeyi yap istersen özel mesajlara göre

Hosbuldum canım Allah razı olsun :) ayetel kürsi, ihlas, fatiha, salavat hepsine katılırım ben kime kac tane okunacak ise okurum inşallah. dünya dua üstüne kurulu

Tamam canım o zaman kimleri listeden çıkarıtoruz sen listeyi yap istersen özel mesajlara göre

suleeem ve yavruceylan'a özel msj attım, cevap gelmedi onlardan, elanur84 mazeretli idi, bu topikte de yazmıştı, pazar gününden itibaren devam edicem diye, özel msj ile teyit ettim.

ben baştan peşin peşin 1500 alıyorum, yarın akşama kadar bitiricem inşallah, herkes böyle alırsa daha seri oluruz, yeni listeye başlarız haftabaşında,

o zaman yeni listeye başlayalım besmele ile:

elanur84 için okuyoruz:

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak = 550
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=1500
7.namaria=

OKUNAN=2050
KALAN=7950

Evet camım doğru elanur haftasonu okuyabilecekti.. fazla fazla okuyalım haklısın

elanur84 için okuyoruz:

1. Esrazambak = 550
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=1500
7.namaria=

OKUNAN=2050
KALAN=7950

ben 100 tane okudum şimdi
akşamla yarın da 900 tane okurum inşallah hafta içi çalışıyorum çünkü..haftaiçi de akşamları okuyabildiğim kadarını yazarım inş.

elanur84 için okuyoruz:

1. Esrazambak = 550
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=1500
7.namaria=100
OKUNAN=2150
KALAN=7850

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…