- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.001
Canım dilek tesbihi nasıl oluyor ilk defa duydum?550 ihlas okudum kızlar.ayrıca bu akşam dilek teshibi yapacağım ben inşallah dualarımız kabul olursa isteyene de gönderirim dilek tesbihlerinden
Canım dilek tesbihi nasıl oluyor ilk defa duydum?
Canım benim hiç bu şekilde dua ettin mi? Yani etkili mi?canım uygulamasını kopyalayayım netten.
Tesbih Duası - Dilek Duası
Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamber Efendimiz (S.A.V.) için, 2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz. Sonra oturduğunuz yerden kalkmadan, her bir tesbihe 3 ihlas 1 fatiha okuyorsunuz. Okudunuz 99 oldu. Birde imamesine okuyun 100 adet olacak. Sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz. Dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz. Camiye de verebilirsiniz. Dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz.
Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır. Umarım dilekleriniz kabul olur.
şu an bu yöntemle yapılmış ve dileği kabul olmuş birinin verdiği bir tesbih var ona yapacağım
Canım benim hiç bu şekilde dua ettin mi? Yani etkili mi?
çok güzelmiş gerçekten...Allah kabul etsin dualarını inşallahcanım uygulamasını kopyalayayım netten.
Tesbih Duası - Dilek Duası
Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamber Efendimiz (S.A.V.) için, 2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz. Sonra oturduğunuz yerden kalkmadan, her bir tesbihe 3 ihlas 1 fatiha okuyorsunuz. Okudunuz 99 oldu. Birde imamesine okuyun 100 adet olacak. Sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz. Dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz. Camiye de verebilirsiniz. Dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz.
Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır. Umarım dilekleriniz kabul olur.
şu an bu yöntemle yapılmış ve dileği kabul olmuş birinin verdiği bir tesbih var ona yapacağım
canım yapmadım ama dediğim gibi dileği kabul olan birinin dağıttığı tesbih geldi bana da.Canım benim hiç bu şekilde dua ettin mi? Yani etkili mi?
yapmayayım mı o zaman kızlar,korktum şimdi günaha girmektenDua elle tutulmayan bir şey, tespih asmak bana garip geliyor, şirk olabilir mi araştırmak lazım. duamız kabul olsun derken günaha girmeyelim kızlar
Günah olacağınıdüşünmüyorum ben sonuçta dua okunuyor, tespih de sadece sayıların belirlenmesinde bir araç. Sonuçta biz tespihe değil duaların gücüne inanıyoruz...yapmayayım mı o zaman kızlar,korktum şimdi günaha girmekten
Ekliyorum canım100 tane ihlas ve 30 tane ayetel kursi okudum kizlar
Canım ben de bilemiyorum. Ama bak duasını okuyabiliriz. Engellemek istemem. Tesbihi yükseğe asmak ilginç geliyor, ben daha önce de duymuştum. Ama yapa da bilir.Günah olacağınıdüşünmüyorum ben sonuçta dua okunuyor, tespih de sadece sayıların belirlenmesinde bir araç. Sonuçta biz tespihe değil duaların gücüne inanıyoruz...
Sen bilirsin canım ya günaha gireceğini sanmıyorum ama biraz bana putlastırmak gibi geldi. Ama sonucta dua okuyorsun günah olmaz kı. Istersen 313 ayetel kürsi formülünü uygulayabilirsin o cok etkiliymıs diye duydum ben formülü direkt uygulamadım ama gece yarısı niyet ettim namaz kılıp 313 ayetel kürsi okudum dua ettim uyudum istediğim sey ertesi gün gercek oldu bol bol da besmele cek salavat getirama vazgeçtim yaa ben.emin olamayınca
Evet evet bana da putlaştırmak gibi geldi. Haram vs diyemembilmiyorum, hani dua edip Allah a bırakmalıyız ya, burda dua edip tesbih asıyoruz yani şirke girmekten korktum..Sen bilirsin canım ya günaha gireceğini sanmıyorum ama biraz bana putlastırmak gibi geldi. Ama sonucta dua okuyorsun günah olmaz kı. Istersen 313 ayetel kürsi formülünü uygulayabilirsin o cok etkiliymıs diye duydum ben formülü direkt uygulamadım ama gece yarısı niyet ettim namaz kılıp 313 ayetel kürsi okudum dua ettim uyudum istediğim sey ertesi gün gercek oldu bol bol da besmele cek salavat getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?