Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ben hep dua ediyorum gelin görmeme gerek yok ki. Bu düğüne gitmesem, babamla kavga edicez gelmiyorsun diye halalarim kuzenlerim kıskandı gelmedi diyecekler. Düğüne gitsem bakışlar hep benim üstümde olacak belki laf sokacaklar .bide kalk hadi sende oyna kısmı var tabi oynasam kocaman kız kalktı oynadı diyolar oynamasam kıskandı diyolar :KK43: .İşallah bi sıkıntı olmadan atlatilir şu dugun
Allah yardımcın olsun canım , bakan baksın boşver, oynama kıskandı desin boşver, evlenmedi diye düşünenler kadere inanmıyor mu anlamıyorum ya hiç mi nasip duymadın. Ve bizi eleştiren çocuğundan çıkmasından da mı korkmuyor.. Kafanı rahat tut canım sen Allah sabredenlerle beraber..ayet var
''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir” (Bakara,153)

Ben de izne ayrıldım bugün☺️ fetih okuyamıcam şu durumda ya fettahlar bitti bir zikir daha okuyalım olmadı durmak yok yola devam ^_^

Birçok kişi seninle aynı kaderi yaşıyor yalnız değilsin. Düğünde yalnız olmadığını yanında olduğumuzu düşün. Ayrıca şöyle düşün benim evliligim geç olacak ama belki en mutlulari ben olacağım. Ha mutsuz da olabilirim Allah gostermesin amma Rabbimin yazdığına da boynum kildan ince. Rabbim ben sana sigindim bana çok güzel bir evlilik, hayırlı bir eş nasip et diye dua et. Unutma
Yağmurdan sonra buyurmus başak
Meyvalar sabırla olgunlasirmis.

Bi de şu söz var sanırım Mevlana hazretlerinindi:
Gecirdigimiz günler hep güneşli olsaydı ekinler yanar kavrulurdu.
Canım işallah en kısa zamanda hayırlısıyla evleniriz hepimiz tek olmadığımı, herşeyin kader olduğunu biliyorum ama gelde bunu çevremdeki lere anlat :( kızları evlendi diye üstüme üstüme geliyorlar işallah hiçbir sıkıntı olmadan bu düğün biter

Allah yardımcın olsun canım , bakan baksın boşver, oynama kıskandı desin boşver, evlenmedi diye düşünenler kadere inanmıyor mu anlamıyorum ya hiç mi nasip duymadın. Ve bizi eleştiren çocuğundan çıkmasından da mı korkmuyor.. Kafanı rahat tut canım sen Allah sabredenlerle beraber..ayet var
''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir” (Bakara,153)
Inşallah canım RABBIM sıkıntılarımızı selamete çıkarsın ama çok yoruldum bu durumdan :(

Canım işallah en kısa zamanda hayırlısıyla evleniriz hepimiz tek olmadığımı, herşeyin kader olduğunu biliyorum ama gelde bunu çevremdeki lere anlat :KK43: kızları evlendi diye üstüme üstüme geliyorlar işallah hiçbir sıkıntı olmadan bu düğün biter
canım ben de geçen haftasonu yaşadım benzer bir durumu.o kadar çok üstüme gelindi ki yeterince uğraşmıyorsun görüştüklerini hemen reddediyorsun diye ama kader diye bir şey var.Biz elimizden geleni yapıcaz gerisini Allaha bırakıcaz.Zaten başkasına gücümüz yetmiyor

Canım işallah en kısa zamanda hayırlısıyla evleniriz hepimiz tek olmadığımı, herşeyin kader olduğunu biliyorum ama gelde bunu çevremdeki lere anlat :KK43: kızları evlendi diye üstüme üstüme geliyorlar işallah hiçbir sıkıntı olmadan bu düğün biter

Benim bir arkadaşım var benimle yaşıt, ablası da 84 lü daha yeni sozlendi. Benim kuzenim 31 yaşında evlendi. Başka bir kuzenim 34 yaşında evlendi hepsi de çok mutlu. Bunlar bize moral olsun geç olsun güzel olsun. En hayırlısı için dua etmemiz nedeniyle zaman veriyor Rabbim

FETİH SÜRESİ VE SALAT I TEFRİCİYYE OKUMAMIZ

1. Esrazambak = 0
2. Frikadelle= 7 fetih +
3. Nisa1234 = 2 Fetih Suresi +
4. Turta yagmuru = 10 fetih +
5. Namaria =
6. Lilruba =
7. Redvelvetcake =
8. Neyisada = 3 fetih +
9. Eminamin 2 fetih +
10. Elanur84 =
11. love_story = 1 fetih +
12. Huyluduygu =

...................................................................

41 FETIH SURESI
Okunan=25
Kalan= 16

Salatı Tefriciyye (4444 tane)
Okunan: 0
kalan:4444

Kına gecesi bitti kızlar :) şükür bi sıkıntı olmadı işallah yarın ki düğünde öyle geçer.ama çok gergindim sanki herkes bana bakiyordu yada bana öyle geliyo.

1. Esrazambak = 0
2. Frikadelle= 7 fetih +
5. Namaria =
6. Lilruba =
7. Redvelvetcake =
8. Neyisada = 3 fetih +
9. Eminamin 2 fetih +
10. Elanur84 =
12. Huyluduygu = 370 tefriciyye

41 FETIH SURESI
Okunan=25
Kalan= 16

Okunan: 370
kalan:4074

370 tane okudum tefriciye
Ekliyorum canım

Kına gecesi bitti kızlar :) şükür bi sıkıntı olmadı işallah yarın ki düğünde öyle geçer.ama çok gergindim sanki herkes bana bakiyordu yada bana öyle geliyo.
Geçmiş olsun canım inşallah yarın da sıkıntısız geçer , evlenen de inşallah ömür boyu mutlu olur.

1. Esrazambak =
2. Frikadelle= 7 fetih +
5. Namaria =
6. Lilruba =
7. Redvelvetcake =
8. Neyisada = 3 fetih +
9. Eminamin 2 fetih +
10. Elanur84 =
12. Huyluduygu = 370 tefriciyye + 4 fetih

41 FETIH SURESI
Okunan=29
Kalan= 12

Okunan: 370
kalan:4074

4 fetih okundu kızlar eklermisiniz
Ekliyorum canım Allah razı olsun maşallah sana

Düğün de bitti ama psikolojik olarak bende bittim :( bi tek siz kaldınız yeter birini kabul edin diyen mi, darısı başına diyen mi, bakışıyla cokkkkk şey anlatan mı hepsi bu dugundeydi .Geline baktığımda bol bol dua ettim Furkan suresi 74. Ayeti okudum RABBIM bu süre hürmetine hayırlısıyla evlenip yuva kurmamızı nasip etsin.

Düğün de bitti ama psikolojik olarak bende bittim :KK43: bi tek siz kaldınız yeter birini kabul edin diyen mi, darısı başına diyen mi, bakışıyla cokkkkk şey anlatan mı hepsi bu dugundeydi .Geline baktığımda bol bol dua ettim Furkan suresi 74. Ayeti okudum RABBIM bu süre hürmetine hayırlısıyla evlenip yuva kurmamızı nasip etsin.
Rabbim hayırlısıyla herbirimize iki cihan saadeti nasip etsin inşallah ☺️

Back
X