Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar şimdi surelerde her okumada abdestli olmak mı lazım.kuran açmadıkça telden yada dua kitabından gerek yok diyorlar

18 adet cuma suresini hepimizin niyetine okudum, Allah gönlümüze göre en hayirli zamanda karsimiza cikarsin. Musmutlu sicak mi sicak bereketli huzurlu saglikli yuvamiz olsun insallah.

tabii ki abdestli olman gerekiyor telefondan da olsa sonuçta ayet okuyorsun canım benim
Teşekkürler canım ama ararştırdım gusül hariç gerekmiyormuş diyanet dahil.dua niteliği taşıdığı sürece zaten gerekmiyormuş örnek fatiha ayrıca kurana dokunulmadığı ve oradan okunmadığı sürece ezbere yada başka yerden okunurken abdest (gusül değil namaz) gerekmiyormuş.Bilgilendirme olsun dedim bem zaten buraya surelerde katılmıyorm abdestsizde okumadım okumadım aklınız kalmasın kendim için sormuştum gece yatarken için :)

Teşekkürler canım ama ararştırdım gusül hariç gerekmiyormuş diyanet dahil.dua niteliği taşıdığı sürece zaten gerekmiyormuş örnek fatiha ayrıca kurana dokunulmadığı ve oradan okunmadığı sürece ezbere yada başka yerden okunurken abdest (gusül değil namaz) gerekmiyormuş.Bilgilendirme olsun dedim bem zaten buraya surelerde katılmıyorm abdestsizde okumadım okumadım aklınız kalmasın kendim için sormuştum gece yatarken için :)
içinize siniyorsa problem yok benim için canım benim

Back
X