- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.021
ben yakalamistimda kaybettimKısmetini yakalayan derken ben anlamadım canım
he anladım canım bende nişanlıyım ama daha düğün tarihim belli değilYani hayırlı eş anlamında sormak istedim :) Başlık bu şekilde ve bu niyetle dua ediyoruz ya. Ondan.
aslında bende merak ediyordum ama hiç soramadım zaten bi gelişme olduğunda buraya yazılıyor okuyoruz Rabbim herkesin yolunu hayırlı eşlerle birleştirsin inşallah
kismet bulursak haberdar ederik bacimsende bize hem dua et hemde haber et
Ben surelerimi tamamlamak üzereyim, esmalarıma devam ediyorum, her seferinde de isimlerinizi zikrediyorum. Allah kabul etsin inşallah.
Allah razi olsun ikinizdende. insallah guzel hayirli huzurlu mutlu olabilecegimiz esler cikarir karsimiza Rabbimaslında bende merak ediyordum ama hiç soramadım zaten bi gelişme olduğunda buraya yazılıyor okuyoruz Rabbim herkesin yolunu hayırlı eşlerle birleştirsin inşallah
Bn cok.merak ediyorum nedense snn hayatindaki gelismeleri kismet konusunda. Cok tatli bi enerjin var bana pozitif geliyorsun.Yani hayırlı eş anlamında sormak istedim :) Başlık bu şekilde ve bu niyetle dua ediyoruz ya. Ondan.
canım sen kaç yaşındasın mrk ettim :)Yani hayırlı eş anlamında sormak istedim :) Başlık bu şekilde ve bu niyetle dua ediyoruz ya. Ondan.
İnşallah kuzum bnm hayırlı hayırlı gelsin.kapina çiçeklerle çikolatalarla
katılabilirisin tabikide hg :)Iyi aksamlar kizlar acaba bende gruba katilabilirmiyim diyecektim
esmalara devam ederiz yine canım suremizi değiştiririzListe bu hafta biter mi derken?
Esmalar için en az 21 gün niyetlendim ben. Nasıl yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?