- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.041
canım şu anda listede olanlara hepimiz dua ediyoruz zaten yeni liste içinde aynı olacak herkes bütün listeye dua edecek 21 gün boyunca sadece esma okumayalım o yüzden surelerimiz bitince yeni bir sureye başlayalım esmalarımızı yine okuruz inşaallahAma ben şöyle yapıyorum, benden sonra eklenen isimleri de dahil ediyorum dualarımı okurken. Bizim de olmamız güzel olmaz mı? Belki yeni gelen bir arkadaşın ettiği dua daha tesirli olacaktır? Ay bilemedim. Dua konusunda pek bir kıskanç oluyorum.Siz nasıl uygun görürseniz. Kimsenin hakkını da yemek istemem neticede.
estfi canımm dualarımız bittikçe yeni duaya geçiyoruz liste aynı kalıyor yine ama devam etmek istemeyen olursa cıkıyor ya da yeni katılmak isteyen olursa ekliyoruz listeye.Hee anladım şimdi, jeton biraz köşeli geldi kusura bakma.
Yani liste aynı kalacak, duaları bitirince başka bir duaya geçeceğiz, değil mi?
mazeretli olanlar vardı canım bugunde bekleyelım de yarın tekrar soralım kimler ne durumdaListedeki okumamış olan diğer arkadaşları etiketleyip sorsak mı ne alemdeler diye? Benimki yarın bitecek diye umuyorum.
Tamam canim esmalari 21 gun seklinde okurum insallah ayetel kurside bitince haber veririmkatılabilirisin tabikide hg :)
listedeki bütün arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz canım 313 Ayetel kürsi 131 Ya Selam Ya Fettah okuyoruz esmaların 21 gün ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirsin o şekilde oku okuyamam diyorsan en azından 1 kerede olsa listedeki arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz :)
tamam dersen listeye eklerim
amiin canımm ekliyorum senide :)Tamam canim esmalari 21 gun seklinde okurum insallah ayetel kurside bitince haber veririm
Allah hepimizin dualarini kabul eylesin hepimize hayirli salih esler hayirli yuvalar nasip etsin inşallah
Allah razi olsun unutmayacagini biliyorum bende hepmize dua ediyorum en içten hemde cok sagol
Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah
1-gulbera -----313 sure + esma
2- C cansu_tr ---- 313 sure + esma
3-denizinmavisi ------ 313 sure + esma
4-mycherie -------------- 112 sure + esma
5-mahperi hatun ------------ 260 sure
6-Sealand ---- 313 sure
7- @neyisada ---- - 160 sure (mzrt)
8- M mormenekse1234 ---
9-nutella_kavanozu ----- 53 sure (mzrt)
10-talena ------- 131 sure + esma
11-bal10cukk ----- 313 sure + esma
12-umutlu2525 --- 200 sure + esma (mzrt)
13- B busenebenimsenem ---- 313 sure + esma
14-Kavuncuu ------ 210 sure + esma
15-Donusunboylemiolacakti ------
listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaların 21 gün ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirseniz o şekilde okuyun okuyamam diyorsanız en azından 1 kerede olsa listedeki arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz Allah razı olsun[/QUOTC
Canım 123 daha okudum bitti esmalarada devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?