- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.061
Canim ben daha dun gruba dahil oldumSealand , Donusunboylemiolacakti , talena , M mormenekse1234 , @mycheria neredesiniz kızlar? Yeni duamıza geçeceğiz haydiiiiin
Canim ben daha dun gruba dahil oldumSealand , Donusunboylemiolacakti , talena , M mormenekse1234 , @mycheria neredesiniz kızlar? Yeni duamıza geçeceğiz haydiiiiin
okudum canım kusura bakma geç haber verdim yeni duaya katılmak istiyorum inşaalahSealand , Donusunboylemiolacakti , talena , M mormenekse1234 , @mycheria neredesiniz kızlar? Yeni duamıza geçeceğiz haydiiiiin
hayırlısı olsun hakkında canım inşaallahKızlar ben 313 ayetel kursimi içinde bulunduğum ilişkinin hayirla sonlanmasi için okuyordum. Bugün ayrıldık ve beni okudu sayabilirsiniz bu yüzden. Hayırlı eş için baştan okumaya başlayacağım inşallah
hayırlısı olsun hakkında canım inşaallah
durumlar aynı ama bende duymak ve duyurmak istiyorum :)Amin canım inşallah. Sizde durumlar nasıl? Güzel haberler duymak istiyorum dua arkadaslarimdan :)
inşallah canım benim çok sağolun desteğiniz için . Allah bize sır versin, Allah hepmizi iyilerle karşılaştırsın. aminnHayirli cumalar arkadaslarneyiseda hakkinda hayirlisi böyleymis canim daha iyisi olacagindandir insallah
Rabbim hakkında hayırlısını versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın içinde Allah korkusu olan insanlar nasip etsin amin inşallahinşallah canım benim çok sağolun desteğiniz için . Allah bize sır versin, Allah hepmizi iyilerle karşılaştırsın. aminn
Allah kabul etsin canim ilişkinin bitmeside hayirlara vesile olur inşallahKızlar ben 313 ayetel kursimi içinde bulunduğum ilişkinin hayirla sonlanmasi için okuyordum. Bugün ayrıldık ve beni okudu sayabilirsiniz bu yüzden. Hayırlı eş için baştan okumaya başlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?