Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım surelere başladıysan ne mutlu, allah kabul etsin. okudukça bilgilendir istersen, arkadaşımız da listeyi ona göre güncellesin. Esmalara o şekilde devam edebilirsin, ben de öyle yapıyorum. Ben sanırım hep okumaya devam edeceğim o esmaları.

kızlar pazartesiye kadar sureleri bitirebilirseniz yeni listeye geçeriz bitmezse de bi kaç gun daha bekleriz mazeretliler yeni katılanlar var cunku. siz arada durumunuzdan haberdar ederseniz iyi olur

Kızlar ben 313 ayetel kursimi içinde bulunduğum ilişkinin hayirla sonlanmasi için okuyordum. Bugün ayrıldık ve beni okudu sayabilirsiniz bu yüzden. Hayırlı eş için baştan okumaya başlayacağım inşallah

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

1- gulbera -----313 sure + esma
2- C cansu_tr ---- 313 sure + esma
3- denizinmavisi ------ 313 sure + esma
4- mycherie -------------- 112 sure + esma
5- @-Mahperi- ------------313 sure + esma
6- Sealand ---- 313 sure + esma
7- neyiseda ---- - 313 sure + esma
8- M mormenekse1234 ---
9- nutella_kavanozu ----- 53 sure (mzrt)
10- talena ------- 131 sure + esma
11- bal10cukk ----- 313 sure + esma
12- umutlu2525 --- 200 sure + esma (mzrt)
13- B busenebenimsenem ---- 313 sure + esma
14- Kavuncuu ------313 sure + esma
15- Donusunboylemiolacakti ------

listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaların 21 gün ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirseniz o şekilde okuyun okuyamam diyorsanız en azından 1 kerede olsa listedeki arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz Allah razı olsun

hayırlısı olsun hakkında canım inşaallah

Allah'ım tüm dualarımızı kabul eylesin. Hayırlı cumalar kızlar. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım, evet.

neyisada, herkes tekrar birleşmek için dua eder, sen ayrılmak için dua etmişsin, alemsin kız.

benim toplam 153 oldu gulbera cim Allah kabul etsin insallah hepinize dua ediyorum Rabbim dualarimi kabul etsin Hayirli cumalar DUALARIMDASINIZ

Sayı paylaşımı yapmıyoruz herkes 313 adet Ayetel Kürsi Suresi 131 ya Fettah ya Selam cc okuyor inşaallah

1- gulbera -----313 sure + esma
2- C cansu_tr ---- 313 sure + esma
3- denizinmavisi ------ 313 sure + esma
4- mycherie -------------- 153 sure + esma
5- @-Mahperi- ------------313 sure + esma
6- Sealand ---- 313 sure + esma
7- neyiseda ---- - 313 sure + esma
8- M mormenekse1234 ---
9- nutella_kavanozu ----- 53 sure (mzrt)
10- talena ------- 131 sure + esma
11- bal10cukk ----- 313 sure + esma
12- umutlu2525 --- 200 sure + esma (mzrt)
13- B busenebenimsenem ---- 313 sure + esma
14- Kavuncuu ------313 sure + esma
15- Donusunboylemiolacakti ------

listeden çıkmak isteyen ya da listemize katılmak isteyen lütfen bildirsin.
okuyamazsanız bile lütfen bildirim yapın :)
esmaların 21 gün ya da 41 gün okunması tavsiye ediliyor okuyabilirseniz o şekilde okuyun okuyamam diyorsanız en azından 1 kerede olsa listedeki arkadaşlarımızın niyetine okuyoruz Allah razı olsun

Hayirli cumalar arkadaslar neyiseda hakkinda hayirlisi böyleymis canim daha iyisi olacagindandir insallah
inşallah canım benim çok sağolun desteğiniz için . Allah bize sır versin, Allah hepmizi iyilerle karşılaştırsın. aminn

inşallah canım benim çok sağolun desteğiniz için . Allah bize sır versin, Allah hepmizi iyilerle karşılaştırsın. aminn
Rabbim hakkında hayırlısını versin hayırlı insanlarla karşılaştırsın içinde Allah korkusu olan insanlar nasip etsin amin inşallah

Allah kabul etsin canim ilişkinin bitmeside hayirlara vesile olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…