- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.081
Gülberracım pazartesiye kadar bitirir haber veririm insallah kusura bakma musafir vardida okuyamadim bendekızlar pazartesiye kadar sureleri bitirebilirseniz yeni listeye geçeriz bitmezse de bi kaç gun daha bekleriz mazeretliler yeni katılanlar var cunku. siz arada durumunuzdan haberdar ederseniz iyi olur
estfi canım sen sonradan katıldın listeye o kadar olur bekleriz skntı olmazGülberracım pazartesiye kadar bitirir haber veririm insallah kusura bakma musafir vardida okuyamadim bende
ben zaten nişanlıyım çok şükür Rabbime . Nişanlımı hayırlı eylesin onu namaz kılanlardan olmasını nasip eylesin inşallahC cansu_trDonusunboylemiolacakti amin kızlar size de rabbim hayırlı eişer nasip etsin inşallah. hepimize...
kasım 15te nişanlandım canım uzun süredir buradayım ama nişanlanmadan ve sözlenmeden öncede buralardaydımBu listeden önce de nişanlı mıydın cansu_tr?
Kızlar ben 313 ayetel kursimi içinde bulunduğum ilişkinin hayirla sonlanmasi için okuyordum. Bugün ayrıldık ve beni okudu sayabilirsiniz bu yüzden. Hayırlı eş için baştan okumaya başlayacağım inşallah
inşallah canım benim Rabbim size daha hayırlı insanlar nasip etsin aminAllah mutlu mesut etsin, eşini namaza yönlendirsin inşallah.
İnşallah bizler de hayırlı ve güzel haberler veririz.
C cansu_trDonusunboylemiolacakti amin kızlar size de rabbim hayırlı eişer nasip etsin inşallah. hepimize...
gulbera Bende 3 gun onc ayrıldım daha dogrusu terkedildim hemde aldatıldım gibi 3 sene bir mesajla bitti Benim icim nasıl yanıyorsa Allahım onunkini beter yakaın
Çok özür dilerim arkadaşım. Ben baştan yanlış anlamışım. Sandım ki ilişkinizin sonlanması için dua ettin. Kusura bakma. Sen hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmişsin. Gerçi belki bazen ayrılık sonrası birleşmeler de daha hayırlı olabiliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Aynen ve kimse anlamıyor seni aglama gecer vs suan icim bunu kabul etmiyor Allahım tez zamanda atlatmamı saglasın lütfen benim icin dua edin güclü bir insan degilim cunku asırı duygusalım /((Kavuncuu Rabbim sabır versin ayrılık acısı çok zor. Geçen sene bu zamanlarda kivraniyordum ben de bu muzdaripten
Aynen ve kimse anlamıyor seni aglama gecer vs suan icim bunu kabul etmiyor Allahım tez zamanda atlatmamı saglasın lütfen benim icin dua edin güclü bir insan degilim cunku asırı duygusalım /((
ne yap biliyor musun ben öyle yapardım ayrıldığımızda. al abdestini kıl namazını secdedeyken dök içini bol bol dua et ben kaç gece ıslattım öyle seccadeyi içim yanıyordu ve kimse derdimi anlamıyordu bizim durum biraz farklıydı biz severek ağlaya ağlaya ayrılmıştık birbirimizden Rabbim hayırlısını ver ondan ayrılmam hayırlıysa içimi soğut ferahlat eğer sonum onunla hayırlıysa bu acıyı bitir bizi kavuştur derdim çok şükür çok sıkıntılar atlattım çok kavgalar ettim hem ailesiyle hem onunla hem kendimle Rabbime bin şükür o kadar sorundan sonra şuanda nişanlıyım . ama duygusal değilimdir fazla çalıştığım kişiler dışında herkes bu kız ayrılığı ne çabuk kabullendi derdi bide biz aynı yerde çalışıyorduk o daha kötüydüAynen ve kimse anlamıyor seni aglama gecer vs suan icim bunu kabul etmiyor Allahım tez zamanda atlatmamı saglasın lütfen benim icin dua edin güclü bir insan degilim cunku asırı duygusalım /((
evet canım benim aynen öyle oldu 3 aylık süreçte kan kustuğumu biliyorumCanım sen ayrıldığın kişi ile mi nişanlandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?