- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.241
Evlenmek isteyen erkek ya da kızlar her gün 1062 defa "Ya Bais Fettah" ismi şeriflerini devam ederse kısa zamanda hayırlısı ile mutlu bir izdivaç yapar. bunu okumuş muyduk şimdi gezerken denk geldim bi araştır istersenkızlar pazartesi yeni duaya başlayalım bence bildirim yapmayan arkadaslarımız var isimleri etiketledim ama geri dönüt alamadım. biz yeni duamıza karar verelim isteyen listeye devam etsin ne dersiniz
okumadık sanırım canım olur esma olarak bunu okuyabiliriz yanına bir dua/ayet ekleyelimEvlenmek isteyen erkek ya da kızlar her gün 1062 defa "Ya Bais Fettah" ismi şeriflerini devam ederse kısa zamanda hayırlısı ile mutlu bir izdivaç yapar. bunu okumuş muyduk şimdi gezerken denk geldim bi araştır istersen
Furkan ve Taha süresini bi araştırır mısın canım o iki sürede evlilik için okunuyor benim bilgisayarda sayfalar açılmıyorokumadık sanırım canım olur esma olarak bunu okuyabiliriz yanına bir dua/ayet ekleyelim
bendede acılmıyor canım engelli cogu sıte :) Taha suresını bende duymustun aslında ama uzun biraz herkes tamam derse okunabilirFurkan ve Taha süresini bi araştırır mısın canım o iki sürede evlilik için okunuyor benim bilgisayarda sayfalar açılmıyor
Cok sagolcanım sen yeni katıldın zaten okuyabildigin kadar oku hastalanırsanda sonra tamamlarsın başladıysan devam et bence
günaydın canımbendede acılmıyor canım engelli cogu sıte :) Taha suresını bende duymustun aslında ama uzun biraz herkes tamam derse okunabilir
duayı belirledinizmi canımkızlar pazartesi yeni duaya başlayalım bence bildirim yapmayan arkadaslarımız var isimleri etiketledim ama geri dönüt alamadım. biz yeni duamıza karar verelim isteyen listeye devam etsin ne dersiniz
belirlemedik canım beraber karar verelim istiyorum ama kimseden cevap gelmiyorrr ki :)duayı belirledinizmi canım
Ben ses verdim ama fikrimi daha önce bildirmiştimbelirlemedik canım beraber karar verelim istiyorum ama kimseden cevap gelmiyorrr ki :)
sıkı yömetim ilan ediiciiim kızlaar ses verin bakimmm
sagol canım tavsiyelerin için şimdiye kadar okudukların içinde Rabbim razı olsun hakkını helal et inşaallah Rabbim hayırlı güzel bir evlilik nasip etsinCanım beni listeden çıkarabilirsin, yeni listede olmayacağım artık, yazıyor zaten, o yüzden tekrar tekrar uğraşma istersen.
biliyorum canım listeyi aynen aldım o yüzden genel yazdım çoğu kişi bildirim yapmayınca tekrar yazayım dedim.Ben ses verdim ama fikrimi daha önce bildirmiştim
tamam canımcım öpüyorum seni o zamanbiliyorum canım listeyi aynen aldım o yüzden genel yazdım çoğu kişi bildirim yapmayınca tekrar yazayım dedim.
Ya Fettah Ya Bais esması tavsiyen aklımda
sagol canım tavsiyelerin için şimdiye kadar okudukların içinde Rabbim razı olsun hakkını helal et inşaallah Rabbim hayırlı güzel bir evlilik nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?