Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar pazartesi yeni duaya başlayalım bence bildirim yapmayan arkadaslarımız var isimleri etiketledim ama geri dönüt alamadım. biz yeni duamıza karar verelim isteyen listeye devam etsin ne dersiniz
Evlenmek isteyen erkek ya da kızlar her gün 1062 defa "Ya Bais Fettah" ismi şeriflerini devam ederse kısa zamanda hayırlısı ile mutlu bir izdivaç yapar. bunu okumuş muyduk şimdi gezerken denk geldim bi araştır istersen

okumadık sanırım canım olur esma olarak bunu okuyabiliriz yanına bir dua/ayet ekleyelim

Kızlar ben Felak nas okuyamadım ama bi sonraki listede varım

Niyet (isteyen hacet namazıyla başlayabilir) + Besmele Felak + Besmele Nas = 1 şeklinde 121 adet okuyoruz
131 Ya Fettah Ya Selam esmasını 21 güne tamamlayalım inşaallah

1- gulbera --------- 121 sure
2- C cansu_tr ------- 121 sure
3- denizinmavisi ------ 121 sure
4- @-Mahperi- ------------ 121 sure
5- Sealand ------------121 sure
6- neyiseda ---------
7- bal10cukk -------121 sure
8- B busenebenimsenem ----121 sure (yeni listede olmayacak)
9- Kavuncuu --------
10- umutlu2525 ------50 sure
11- mycherie -------------- 121 sure (bu duadan sonra 2 hafta ara verecek)
12- nutella_kavanozu ----- 121 sure
13- @EvvelAhir ------ 121 sure
14- talena -------
15- C Camille_claudel ----
16- ceres87 ------- 121 sure
17- @-Mahperi- (yeni listede olacak)

YENİ LİSTE BAŞLIYOR LÜTFEN BİLDİRİM YAPIN HANIMLARRR

1- gulbera ---------
2- C cansu_tr -------
3- denizinmavisi ------
4- @-Mahperi- ------------
5- Sealand ------------
6- neyiseda ---------
7- bal10cukk ------
8- B busenebenimsenem ---- (yeni listede olmayacak)
9- Kavuncuu --------
10- umutlu2525 ------
11- mycherie -------------- (bu duadan sonra 2 hafta ara verecek)
12- nutella_kavanozu -----
13- @EvvelAhir ------
14- talena -------
15- C Camille_claudel ----
16- ceres87 -------
17- @-Mahperi- (yeni listede olacak)

Canım beni listeden çıkarabilirsin, yeni listede olmayacağım artık, yazıyor zaten, o yüzden tekrar tekrar uğraşma istersen.
sagol canım tavsiyelerin için şimdiye kadar okudukların içinde Rabbim razı olsun hakkını helal et inşaallah Rabbim hayırlı güzel bir evlilik nasip etsin

sagol canım tavsiyelerin için şimdiye kadar okudukların içinde Rabbim razı olsun hakkını helal et inşaallah Rabbim hayırlı güzel bir evlilik nasip etsin

Helal olsun kuzum, siz de helal edin. Dualarım bitsin, yine geleceğim aranıza. İnşallah bir sürpriz haberle, hayırlı bir haberle gelirim ve inşallah listemizden diğer arkadaşlardan da hayırlı haberler almış olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…