- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.221
canım meal olmaz en fazla türkçe okunuşu olabilir eklediğim ayetinde mealini değil arapçasını 41 defa okuyoruz sen türkçe okunuşundan okuyabilirsingulbera ben arapça bilmiyorum cuma sureainin tüekçe mealini okusam sorun olur mu?
Bence şöyle yapalim arapca bilenler cuma süresini , bilmeyenler furkan suresinin 74.ayetini okusun ..arapça bilmeyen arkadaslar zorlanırım derseniz sizin sayınızı bilen arkadaslarımızla paylaşabiliriz durumunuzu bildirin ona göre okuyalım
canım benim için farketmez her türlü yardım ederim inşallah okuyamam diyen olursa bildirsin yeter kiBence şöyle yapalim arapca bilenler cuma süresini , bilmeyenler furkan suresinin 74.ayetini okusun ..
Bence şöyle yapalim arapca bilenler cuma süresini , bilmeyenler furkan suresinin 74.ayetini okusun ..[/QUOT
Arapça bilmeyen bir tek benim sanırımkusuruma bakmazsanız bişey sormak isterim. Ben şimdi sadece furkan suresini mi okuyacağım anlayamadım da.
bu arada bunuda buraya bırakayım dileyen okusun
Hayırlı bir evlilik yapmak isteyen bekar kardeşlerim cuma ezanı vakti (1062) kere “Ya Bais Celle Celalühü” ismi şerifini okuyup,hayırlı bir evlilik için dua ederlerse kısmetleri açılır ve evlenirler
abdestsiz okuyabilirsin canımKızlar bunun için abdestli olmak gerekiyor mu? Evde olsaydım abdest alıp okuyacaktım ama çalışıyorum o imkanım yok maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?