Hayırlı eş için birlikte dua edelim

YENİ LİSTEMİZ

gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi (Selin) -----
neyiseda ----------
@rude girl (Gizem) ---
Emmaline -----
Chemistcan
Kavuncuu

gecenin_resmi (Esra) -----
Elcinazra ---------
M mrsfulya ---
Pembis Hayaller (Melis) ----

41 ADET CUMA SURESİ + 41 ADET FURKAN SURESİ (74.AYET ) OKUYORUZ

HERKESE 3 ADET CUMA SURESİ DÜŞÜYOR ÇOK GELİR OKUYAMAM DİYEN VAR MI KIZLAR

SİZLERDEN ÖZELLİKLE RİCAMDIR OKUYAMAMIŞ BİLE OLSANIZ LÜTFEN BİLDİRİMLERİNİZİ GECİKTİRMEYİNİZ

arapça bilmeyen arkadaslar zorlanırım derseniz sizin sayınızı bilen arkadaslarımızla paylaşabiliriz durumunuzu bildirin ona göre okuyalım

ilk bunu okuyalim
Diyen arkadastada belirtmistim arapcam yeterli degil turkce (latin harfi yazilisiyla) okuyabilirim ancak mazeretliyim bitince okur haber veririm aorun olur mu

Canım bence ezan ve sela arasında toplamda 18 cuma süresi okuyalım. Çünkü arapça bilmeyenler var onları ayırt edelim o arkadaşlar başka bişey okusun bence. Ben çok hızlı okuyamiyorum

kızlar mazeretli olanlar var aramızda bende dahil ezan sela arası yetişmeyebilir olsa güzel olur ama zor gibi şu durumda o yüzden herkes müsait oldugu zaman okusun.

Ben de arapca okuyorum, istedigin sayida pay edebilirsin canim bana da gulbera ama dun gece mazeretim basladi cok uzuldum bu cuma denk gelenlerle okuyacaktik ne guzel ayni anda nasip degilmis dedigim gibi sayi belirleyin bitince okurum insallah

Arkadaslar ben cok hasta oldum.giremedim siteye. Herseyin basi saglik, bunu bir kez daha anlamis oldum.ben ramazanda sabah bamazindan sonra 3 kez okudum cuma suresini kendime, cevremde bekar olan arkadaslara ve size dua ettim. Su an regl oldum bide sanirim size yetisemem.bugun basladi.

nisa1234 canım çok geçmiş olsun sonraki listeye dahil olursun inşaallah takip et sen sayfayı
hanımlar hepimizin cuması mübarek olsun bugunlerde cok duaya ıhtıyacımız var birbirimiz için vatanımız milletimiz için bol bol dua edelim

Daha karar verilmedi canim benim . Ben sadece hani listede bilen bilmeyen olur diye öyle demistim sen turkcesinden oku tabiki hic okumamaktan iyidir .

arapça bilme konusu biraz kafamızı karıştırdı arkadaşlar ben acizane fikrimi söylüyorum sadece bu zamana kadar öğrenememis arkadaşlarımız inşaallah en kısa zamanda en güzel şekilde öğrenip okumaya başlarlar ben kendi çapımda okumaya çalışıyorum ama eksiğim hatam oluyor. bize söylenen arapça harflerinin türkçe okunusuyla birebir tutmadığı o yüzden mümkün oldukça arapca metinden okunmalı oldu.
su anda bilmeyen arkdaslara okumayın demiyorum yanlış anlaşılmasın sonucta furkan suresinide turkeceden okuyor bilmeyen arkadaşlarımız o yüzden cuma suresini de türkçeden okumak farketmeyecek.
acizane fikrim bilmeyenlerde okusun ama arapça bilen arkadaşlarımız daha fazla sayıda okusun kabul ederseniz yanlış düşünüyor olabilirim kızlar ben herkesin duasını almak isterim gönülden gelen içine sine sine okunan her duaya ihtiyacım var :)

bu arada bunuda buraya bırakayım dileyen okusun
Hayırlı bir evlilik yapmak isteyen bekar kardeşlerim cuma ezanı vakti (1062) kere “Ya Bais Celle Celalühü” ismi şerifini okuyup,hayırlı bir evlilik için dua ederlerse kısmetleri açılır ve evlenirler

Kızlar bunun için abdestli olmak gerekiyor mu? Evde olsaydım abdest alıp okuyacaktım ama çalışıyorum o imkanım yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…