- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.261
canım kaç tane okudunCanım okudum Allah kabul etsin inşallah
canım illa cuma günü okunacak diye bir şartımız yok haftaya cumaya kadar biraz gecikir daha önce okuma şansın var mıgülbera ben bu cuma okuyacaktım ama nasip olmadı.o yüzden haftaya cuma okumak istiyorum.sıkıntı olurmu.olursa birilerine okutayım
o zaman hafta içi okuyayım.cuma selada okuyayım diye demiştim.mazeretli olanlarda cumaya anca okur diye düşündümcanım illa cuma günü okunacak diye bir şartımız yok haftaya cumaya kadar biraz gecikir daha önce okuma şansın var mı
canım 2 hafta olacak diye gec olur diye düşündüm gecen hafta cuma günü başladık okumaya ama cuma olsun illaki derseniz beklerim ben sorun degıl :)o zaman hafta içi okuyayım.cuma selada okuyayım diye demiştim.mazeretli olanlarda cumaya anca okur diye düşündüm
yani ozamana herkesin mazareti anca biter.ama yinede dersenizki beklemeyelim ben birine okutayım yada siz yeni duaya geçersiniz ben hepsini okur bitiririm.yetişirim size.sıcaklardanmııdır nedir böyle erkenden hastalandımcanım 2 hafta olacak diye gec olur diye düşündüm gecen hafta cuma günü başladık okumaya ama cuma olsun illaki derseniz beklerim ben sorun degıl :)
Başkasına gerek yok canım kendi aramızda okuruz bende yardım ederim hiç sorun olmaz listenin durumuna göre karar verelim o zman okuyamayan cok olursa cumayı beklerizyani ozamana herkesin mazareti anca biter.ama yinede dersenizki beklemeyelim ben birine okutayım yada siz yeni duaya geçersiniz ben hepsini okur bitiririm.yetişirim size.sıcaklardanmııdır nedir böyle erkenden hastalandım
Canım okudum bende 3 Cuma suresi 41 adet Furkan suresi Okumayan olursa okurum bende ALLAH Hepimize hayırlı sadık gözü bizden başkasını görmeyen eşler nasip etsin Aminnnn :)YENİ LİSTEMİZ
gulbera -------- 5 Cuma + Furkan suresi
C cansu_tr --------- cuma günü
O Ozzgeee (Esra) --- cuma günü
denizinmavisi (Selin) ----- 3 Cuma + Furkan Suresi
@b a l a m i r ---------- mzrt
rudecute (Gizem) --- mzrt
Emmaline ----- 3 Cuma + Furkan Suresi
Chemistcan (özge) -----3 Cuma + Furkan Suresi
Kavuncuu -------------
gecenin_resmi (Esra) -----
Elcinazra --------- 3 Cuma
M mrsfulya --- mzrt
Pembis Hayaller (Melis) ----
talena (özge) ------- mzrt
TOPLAM 17 CUMA SURESİ
41 ADET CUMA SURESİ + 41 ADET FURKAN SURESİ (74.AYET ) OKUYORUZ
SİZLERDEN ÖZELLİKLE RİCAMDIR OKUYAMAMIŞ BİLE OLSANIZ LÜTFEN BİLDİRİMLERİNİZİ GECİKTİRMEYİNİZ
canım kaç tane okudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?