- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.361
Cnm cok gecmis olsun insallah en kisa surede saglikla hamile kalip bebegini kucagina alirsin ama yanlis sayfaya yazmis olabilirmisin bende cok cok ilk baslardan degilim oncesini bilmiyorum ama son 3 4 aydir listede sadece evlilik niyeti icin okuyoruzKızlar zor günler geçirdim
Düşük yaptım,gelemedim
listede silmişsiniz
eklermısiniz lütfen
Dua edin lütfen bana çok zor durumdayım
yok canım hıc nıyet yazarak okumadık nıyetımız ortak malum ama E eysaih daha onceki dua listelerimizde vardı ama ben onun evli oldugunu bılmıyordum :)Cnm cok gecmis olsun insallah en kisa surede saglikla hamile kalip bebegini kucagina alirsin ama yanlis sayfaya yazmis olabilirmisin bende cok cok ilk baslardan degilim oncesini bilmiyorum ama son 3 4 aydir listede sadece evlilik niyeti icin okuyoruz
Yani bekar ve nisanli olup evlilik isteyen arkadaslar olarak toplanip toplu niyetle bir dua belirleyip okuyoruz hatta sectigimiz ana tas bir duamiz varki oda evlilik icin okunuyor
Hani yanlis sayfaya yazma diye yazdim yoksa onceden niyetleri yazarak okuyorduysaniz onu ben bilmiyorum cnm
kısa olanı okuruz canım özel bir okunma şekli var mı bilmiyorum ben açıkcası
kalan 3 cuma suresini gecenin_resmi okuyacagım demişti ama hbr vermedi tekrar okuyabilirsen oku sen
Canım hasta oldum ben ya anca 1 hafta sonra okuyabilirim kusurabakmayın erken oldum bu ay stresdenYENİ LİSTEMİZ
gulbera -------- Furkan + 5 Kenzül Arş Duası
C cansu_tr --------- Furkan + 3 Kenzül Arş Duası
O Ozzgeee (Esra) --- Furkan + 3 Kenzül Arş Duası
@rude girl (Gizem) ---
gecenin_resmi (Esra) -----
talena (özge) -------
Emmaline -----
Kavuncuu -------------
Chemistcan (özge) -----
Elcinazra ---------
denizinmavisi (Selin) ----- Furkan + 3 Kenzül Arş Duası
Pembis Hayaller (Melis) ----Furkan + 3 Kenzül Arş Duası
M mrsfulya ---
TOPLAM 17 KENZÜL ARŞ DUASI
Furkan suresi 74. ayeti yine 41 defa
kenzul arş duasını 3 er defa okuyoruz
(arkadaslar kenzul ars duası 1435. sayfada ekli uzun oldugu için her sayfaya eklemiyorum )
Canim ben Arapcasindan okudugum icin okumazdim bilemedimkenzül arş duası mazeretliykende okunabilir diye biliyorum ben dogru mudur kızlar öyleyse okuyabilirsinKavuncuu
sadece furkan suresini okuyamazsın
M mormenekse1234 hg canım tabikide yer var. yeni listemize sende katıl takipte ol sayfayı
içinde ayet yok diye biliyorum canım ama akşam bi bakayım ben tekrarCanim ben Arapcasindan okudugum icin okumazdim bilemedim
abdestimiz olmadanda okuyabiliyormuyuz ?içinde ayet yok diye biliyorum canım ama akşam bi bakayım ben tekrar
içinde ayet olmadıktan sonra arapçadan da olsa okuyabilirsin onda sıkıntı olmaz
Bilemedim canim ben okumazdim bende mazeretlencem diye hemen okudum zateniçinde ayet yok diye biliyorum canım ama akşam bi bakayım ben tekrar
içinde ayet olmadıktan sonra arapçadan da olsa okuyabilirsin onda sıkıntı olmaz
Canim senin ekledigin duada sayfa 1435te 4. Satırda La ilahe ente subhaneke inni kuntu minezzalimin yaziyor bu hz. Yunusun duasi ve ayet . Daha önce diğer sayfalarda okurken mazeretliyken bunu okumuyorduk o yüzden dedim ben diğer satırların hepsini bilmiyorum bunu biliyorum ayet olduğunu sürekli okuduğum için.uzun olan kenzül arş duasında ayet var onu biliyorum da kısa olan yani bizim okuduğumuzda ayet yok diye biliyorum akşam tekrar bakayım emin olamadım şimdi
evet canım o kısmı ayet ama dua niyetine okunabilir deniliyor bilemedim bende içinize nasıl sinerse öyle okuyun arkadaşlarCanim senin ekledigin duada sayfa 1435te 4. Satırda La ilahe ente subhaneke inni kuntu minezzalimin yaziyor bu hz. Yunusun duasi ve ayet . Daha önce diğer sayfalarda okurken mazeretliyken bunu okumuyorduk o yüzden dedim ben diğer satırların hepsini bilmiyorum bunu biliyorum ayet olduğunu sürekli okuduğum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?