- 16 Kasım 2013
- 355
- 189
- 103
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.361
Katılıyor canimSelenofil canım dün akşam söylediğin arkadasin katılacak mı sayıyı ona göre böleceğim
İnşAllah canim.:)Bu akşam duzenlemeyi yapicam canlarim. Başlarız hayırlısıyla
Canim ilk 1 ci arkadasa niyetlenip okumuycas demi herkese tek tek mi niyetlencesC cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
hmbg
esoss88
ebruli--
falcolic
upsydaisyy
Nara87 (Gülnar)
@Minik peri (Leyla)
Selenofil
demlikbardakcay
Kızlar yeni duamiz başlıyor. Hepimiz adına niyetlenip 4444salavati tefriciye okuyoruz. Kişi başı 370 adet tefriciye okuyoruz.(ben 374 adet okuyacağım) Ayrıca 489 Ya Fettah okuyoruz. Allah kabul etsin şimdiden.
Yok canım herkese tek tek okumuyoruz. Hepimiz adına niyetlenip bir kerede 370adet tefriciye okuyoruz.Canim ilk 1 ci arkadasa niyetlenip okumuycas demi herkese tek tek mi niyetlences
Tamam canim ben bugün başlıyorum.:)Yok canım herkese tek tek okumuyoruz. Hepimiz adına niyetlenip bir kerede 370adet tefriciye okuyoruz.
Süre sinirimiz yok, elimizden gelen en kısa sürede okumaya çalışalım inşallah canımNe zamana bitirmeliyiz?
Allah kabul etsin canımOkudum arkadaşlar
Kızlar ben de katılmak istiyorum bu dua ya.
Kızlar duamiza başladığımız için bazı arkadaşlarımız sizler için niyetlenmeden okudular. Ayrıca sayıyı da ona göre bölmüş olduk. Bir sonraki listemize alayım sizleri canım inşallahBende katilmak istiyorum ...
Olur tabii kiKızlar duamiza başladığımız için bazı arkadaşlarımız sizler için niyetlenmeden okudular. Ayrıca sayıyı da ona göre bölmüş olduk. Bir sonraki listemize alayım sizleri canım inşallah
Amin...Ya Cami! Dilediğini dilediğin anda bir araya getirirsin. Hakkımızda hayırlı olacak olan eş adayını karşımıza çıkar. Bir araya hayırlısıyla getir bizi.
Ya Bari! Sen her şeyi dilersen birbirine uygun olarak yaratırsın. Bize gönlümüzdeki eş adayını birbirimizle anlaşacak güzel karakterlerde, hayırlı olacak şekilde, uyumlu olarak nasip et..
Ya Vedud! Sevme duygusunu yaratansın. Sevilmeye hakkıyla layık olan yalnızca Sen'sin. Biz bütün bekarlara hakkımızda hayırlı olacak olan eşler nasip eyle.. Bizi birbirimize sevdir. Kalpler Senin elindedir. Kalplerimizi birbirimize hayırlısıyla ısındır.
Ya Vekil! Sana tevekkül ettik. İşlerimizi, üzüntümüzü, sıkıntımızı, hastalıklarımızı, dualarımızı Sana havale ettik. Bize her şeyin en hayırlısını nasip et. Sıkıntılarımızı, hastalıklarımızı, musibetleri gider. Dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle.
Ya Bais! Sen sebepler yaratansın. Hayırlı sebepler yarat eş adayımızı bulmamız ve hayırlısıyla evlenebilmemiz için.
Ya Fettah! Kapalı olan kapıları açansın. Dualarımızın kabulüne engel olan tüm günahlarımızdan, isyanlarımızdan, hatalarımızdan dolayı Sen'den af diliyoruz, Sana tevbe ediyoruz Ya Tevvab!. Engelleri hayırlısıyla kaldırıp muradımıza erdirecek kapılar aç ey yüce Allah'ım..
Ya Müyessir! Muradımıza hayırlısıyla kolaylıkla ermemizi nasip eyle.
Allah'ım! Ey Rabb'im! Ya Mucib! Sen dualara cevap verensin. Duaları kabul edensin.. Dualarımızı hayırlısıyla kabul eyle.
Bize yardım eyle Ya Nasir, Ya Muin!.
Bizleri affeyle Ya Afüvv!
Ya Rahman, Ya Rahim! Rahmetine, merhametine sığınıp Sen'den hayırlısıyla istiyoruz..
(AMİN AMİN AMİN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?