Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar kısmet açılması için esma zikirleden çeken varmı ?? etkili olduğu söyleniyor... ya ben aşırı nasipsizim yaş 28 ne istiyen ne sevgili ne iş bulabilme !! hiç bir yönden ne baht ne şans.. kafayı yicem, üvey aile leindeyim evlenmeyi birazda bunun için istiyorum yarın bir gün kapının önünr koyarlarsa bir kavgsa olursa aksi gibi işde bulmaıyorum... çok morlaim bozuk..

Hayırlı akşamlar canım. Burada hepimizin derdi aynı aslında, o yüzden sırayla tüm duaları deniyoruz biz. Fakat siz kendiniz bireysel olarak ya fettah ya bais esmasını okuyabilirsiniz, kısmet için hayırlı kapılar açması için iyi geliyor diye biliyorum. Bir de cuma saati cuma suresi okuyun 18 kez. Faydasını görürsünüz inşallah.

Canim ben okudum bitirdim hepsini . Simdi ben nisanliyim cogu kisi biliyor listede ama bilmeyen arkadaslar var ben evlenene kadar sizinle dua etmek istiyorum ama eğer sikinti olacaksa beni cikarabilirsin. denizinmavisi

Canim ben okudum bitirdim hepsini . Simdi ben nisanliyim cogu kisi biliyor listede ama bilmeyen arkadaslar var ben evlenene kadar sizinle dua etmek istiyorum ama eğer sikinti olacaksa beni cikarabilirsin. denizinmavisi
Ay canım olur mu hiç öyle şey, senin durumunu biliyoruz hepimiz. Geçen gün evli olan arkadaş için nasıl dua edeceğimizi bilemedigimdem öyle dedim. Onun için diyorsan eğer. Seni evlenince de bırakmam, dualara devam inşallah

Yok sana hitaben yazmadim belki yeni gelen arkadaslar bilmiyorlar bilgileri olsun diye söyledim yoksa diger listeden beri uzun zaman oldu sizleri taniyali düşüncelerini tahmin ediyorum az cok :)

Hoşbulduk Allah razi olsun canim.Evet ben ismen dua istiyorum ismim Leyla.Gecmise baktim duamız
313 ayetel kürsü 1000 ya cami ya vedud dogru mu biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşbulduk Allah razi olsun canim.Evet ben ismen dua istiyorum ismim Leyla.Gecmise baktim duamız
313 ayetel kürsü 1000 ya cami ya vedud dogru mu biliyorum.
Henüz belli değil duamız canım Cansu nun da dediği gibi farklı dua okuyoruz her turda. Hepinizden öneri bekliyorum.

Hoşbulduk :)
Allah razı olsun canım
489 Ya Fettah okuyabiliriz

Bem isterim ismim Gulnar. Bencede tefriciyye okuya biliriz

denizinmavisi 313 ayetel kürsi okudum kuzum Rabbim kabul eylesin. Ben 1000 esma okuyup okumadığımı hatırlamıyorum o sebeple onu hepiniz için okuyup bildireceğim haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…