- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.501
Rudecute icinde ayeti okudum canimC cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi (Selin)
hmbg
miyomim
megos
rudecute
Yeni listemizde herkese ayrı ayrı niyetlenip okuyoruz. 1062 ya Bais ya Fettah ve 41 kez duhan 54.ayet okunacak. Mesela ilk cansuya niyetlenip esmayi 1062kez ve ayeti 41kez okuyacağız. Sonra sıradaki kişi için okuyacağız inşallah.
Duhan suresi 54.ayet
كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ(Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin)
Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.
Gönlü güzelim benimSizi unutmadim arkadaslar ama bura disindadada okumalarim oluyor diye biraz uzagim bugun selada cuma suresi okudum hepimize rabbim kabul eylesin
rudecute içinde esmasını okudum canım bi ayetlerim kaldı okumadığım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah Rabbim
- C cansu_tr (Cansu) (ayetleri okudu)
denizinmavisi (Selin)(cansu için okudu)
hmbg (esmaları okudu)
miyomim
megos
rudecute
Yeni listemizde herkese ayrı ayrı niyetlenip okuyoruz. 1062 ya Bais ya Fettah ve 41 kez duhan 54.ayet okunacak. Mesela ilk cansuya niyetlenip esmayi 1062kez ve ayeti 41kez okuyacağız. Sonra sıradaki kişi için okuyacağız inşallah.
Duhan suresi 54.ayet
كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ(Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin)
Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.
Kalplerimiz bir canım önemli olan da bu. Her daim bekleriz aramıza dönmeni. Allah razı olsun güzel duaların içinSizi unutmadim arkadaslar ama bura disindadada okumalarim oluyor diye biraz uzagim bugun selada cuma suresi okudum hepimize rabbim kabul eylesin
Esmalari okuyabilirsin canimKızlar bugün mazeretim başladı. Böyleyken okuyabilir miyim acaba.
Esmalari okursun önce canım, ayetleri adetin bitince okursun.denizinmavisi canım ben adetliyim.bu hafta surer.sadece esmalarimi okuyum.ayetleri sonra mı okucam.bilgi verir misin cnm
Allah razi olsun canım
Allah razi olsun kuzum ağzina sağlik Rabbim kabul etsin dualarimizihmbg için okudum Rabbim kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?