Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Rudecute icinde ayeti okudum canim

1. C cansu_tr (Cansu) (ayetleri okudu)
    denizinmavisi (Selin)(cansu için okudu)
    hmbg (esmaları okudu)
    miyomim
    megos
    rudecute

Yeni listemizde herkese ayrı ayrı niyetlenip okuyoruz. 1062 ya Bais ya Fettah ve 41 kez duhan 54.ayet okunacak. Mesela ilk cansuya niyetlenip esmayi 1062kez ve ayeti 41kez okuyacağız. Sonra sıradaki kişi için okuyacağız inşallah.

Duhan suresi 54.ayet
    كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ(Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin)
    Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.

rudecute içinde esmasını okudum canım bi ayetlerim kaldı okumadığım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah Rabbim

Sizi unutmadim arkadaslar ama bura disindadada okumalarim oluyor diye biraz uzagim bugun selada cuma suresi okudum hepimize rabbim kabul eylesin
Kalplerimiz bir canım önemli olan da bu. Her daim bekleriz aramıza dönmeni. Allah razı olsun güzel duaların için

1. C cansu_tr (Cansu) (ayetleri okudu)
    denizinmavisi (Selin)(cansu, hmbg için okudu)
    hmbg (esmaları okudu)
    miyomim
    megos
    rudecute (cansu selin için okudu.)

Yeni listemizde herkese ayrı ayrı niyetlenip okuyoruz. 1062 ya Bais ya Fettah ve 41 kez duhan 54.ayet okunacak. Mesela ilk cansuya niyetlenip esmayi 1062kez ve ayeti 41kez okuyacağız. Sonra sıradaki kişi için okuyacağız inşallah.

Duhan suresi 54.ayet
    كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ(Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin)
    Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.

C cansu_tr (Cansu) (herkes için ayetleri okudu)
denizinmavisi (Selin) (Cansu,hmbg,miyomim için okudu)
hmbg (herkes için esmaları okudu)
miyomim
megos (Cansu için esma okudu)
rudecute (Cansu, Selin, hmbg için okudu)

Duhan suresi 54.ayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…