- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.461
Katilmayi düşünüyorum canim bu arada benim.nikah tarihim alindi 24 mayis o zamana kadar aranizda olmak istiyorumC cansu_tr (Cansu)-okundu.
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)-okundu.
hmbg -okundu.
esoss88 -okundu.
ebruli-- okundu.
@Minik peri (Leyla)-okundu.
demlikbardakcay -okundu.
@Seridina-okundu.
miyomim -okundu.
megos -okundu.
Hanımlar bir önceki mesajimda ismini etiketledigim arkadaşlar geri dönüş yapmadılar. Bu güzel günleri kaçırmamak adına daha fazla beklemeyelim diyorum. Yeni listemizde olmak istemeyen varsa lütfen yazsın ki zaman kaybetmeyelim.
Ne okuyalım, var mı bir fikriniz?
Katilmayi düşünüyorum canim bu arada benim.nikah tarihim alindi 24 mayis o zamana kadar aranizda olmak istiyorum[/QUOTE
Ee hadi hayırlısı inşallah. Darısı başımıza canımmmmm
C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
hmbg
esoss88
ebruli--
@Minik peri (Leyla)
demlikbardakcay
@Seridina
miyomim
megos
Sevgili arkadaşlar , miyomim arkadaşımız bir öneride bulunmuş. Acaba bu turda herkese bireysel dua mı okusak diyor. Bence de okunacak sayı makul olduktan sonra uygulanabilir. Tabi bunun için her gün ya da süre bitince bildirim şart, yoksa isteksizlikler başlar. Lütfen fikir belirtin veya onaylıyorsanız begenebilirsiniz.
1062 adet ya fettah ya bais okuyabiliriz evlilik ve kismet açılması icin okunuyor .kuzum ben uyarım neye karar kılarsanız . Ne okuyalım dersiniz ?
kuzum bence olur sayıda çok fazla değil1062 adet ya fettah ya bais okuyabiliriz evlilik ve kismet açılması icin okunuyor .
İnsallah canim inan o kadar yoruluyorum ki evimizde tadilata baslandi duvar kaziyacagiz eski parkeleri sokecegiz tuvalet banyo mutfaktaki fayanslari kıracağız :) kimse yapmiyor böyle amelelik isi mecburen biz yapacagiz inşallah hersey olacak temmuza kadar .( Nikah mayista düğün temmuzda kafa karismasin ) inşallah daha güzelleri daha iyileri daha hayirli insanlar burada benimle birlikte dua eden bütün arkadaslarima nasip olur insallahkuzum bence olur sayıda çok fazla değil. kuzucum nikah tarihinde hayırlı olsun canım benim Rabbimm mutluluk huzur, afiyet versin inşallah yeni hayatında
aminn kuzum .Rabbim güç kuvvet versin işlerinizde ,kuzucum Rabbim kolay getirsin inşallah huzurlu yuvanız olsunİnsallah canim inan o kadar yoruluyorum ki evimizde tadilata baslandi duvar kaziyacagiz eski parkeleri sokecegiz tuvalet banyo mutfaktaki fayanslari kıracağız :) kimse yapmiyor böyle amelelik isi mecburen biz yapacagiz inşallah hersey olacak temmuza kadar .( Nikah mayista düğün temmuzda kafa karismasin ) inşallah daha güzelleri daha iyileri daha hayirli insanlar burada benimle birlikte dua eden bütün arkadaslarima nasip olur insallah
İnsallah canim Rabbim isteyen herkese hayirli yuva nasip etsinaminn kuzum .Rabbim güç kuvvet versin işlerinizde ,kuzucum Rabbim kolay getirsin inşallah huzurlu yuvanız olsun
Hımm olabilir canım. Bir de yanına aşağıdaki ayeti 41 kez okuyalım mı ?1062 adet ya fettah ya bais okuyabiliriz evlilik ve kismet açılması icin okunuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?