- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.601
İyi dileklerin icin teşekkür ederim Selinim eğer kabul ederseniz Yasini Şerif okursanız bende okurum hepinizin niyetine . Yasini cabuk okuyorum çünkü hem mübarek günlerde sizler icin dua etmis olurumdenizinmavisi (Selin)
hmbg
miyomim
megos (Görkem)
rudecute
detii
BirazMutluluk
Hanımlar yeni listemizde bir arkadaşımız yasin-i şerif okumayı teklif etti. Sizlerin bir fikri var mıydı? Eğer yasin derseniz kaçar adet okuyalım? Katılmak istemeyen belirtsin ayrıca. Teşekkür ederim:)
Hepinizden özür diliyorum hanimlar geç kaldığım icin. Okudum bitti Allah kabul eder inşallah Rabbim hepimize hayirli yuva kurmayi nasip eder insallah. Benim bu hafta çarşamba günü nikahim var nasip olursa kuş yuvadan ucuyor daha dugunume var ama nikah biraz erken olacak . Rabbim hepinize daha güzellerini daha hayirlilarini nasip eder insallah hepinizi cok seviyorum hepinizden cok dua aldim hakkinizi helal edin benden yana hakkim varsa helali hos olsun canlarimmmm
Canım bir önceki duamız zaten salavat idi zaten , her turda farklı bir dua okuyoruz.Adım sümeyye bn katilmak isterim ama salavat okusak olurmu
Asslında gönlümden 41 yasini bölüşmek geçiyor ama herkese fazla gelir, çünkü 7 kişiyiz şimdilik ve aşağı yukarı 5 ya da 6 yasin düşüyor. O yüzden 1er tane mi okusak acaba, esma da okuruz yanınaBana uyar canım kaç yasin okuyacağız peki?
Kabul etmezmiyiz hiç:)), netleştirelim bu akşam, başlayalım olmazsa.İyi dileklerin icin teşekkür ederim Selinim eğer kabul ederseniz Yasini Şerif okursanız bende okurum hepinizin niyetine . Yasini cabuk okuyorum çünkü hem mübarek günlerde sizler icin dua etmis olurum
Peki arapcasini latin harflerle yazilmis sekilde okusam olur muCanım bir önceki duamız zaten salavat idi zaten , her turda farklı bir dua okuyoruz.
Kuzum benimde gönlumden öyle gectiydi kizlar ağir gelir derlerse 1 tane okuyup oylemi niyetlenelim kizlarda nasil yapalim derlerse ben uyarim ,bende hizli okuyorum ,sizler ne derseniz olur canlarim . C cansu_tr kuzum Rabbim razi olsun guzel gönüllüm sende duamizdasin bitanecimmAsslında gönlümden 41 yasini bölüşmek geçiyor ama herkese fazla gelir, çünkü 7 kişiyiz şimdilik ve aşağı yukarı 5 ya da 6 yasin düşüyor. O yüzden 1er tane mi okusak acaba, esma da okuruz yanına
Canım ben bu konuya çok hakim değilim açıkcası. Yani Arapçadan okunması daha makbul oluyormuş ama belki öyle içten okuyacaksın ki Lain harfli okuduğun daha makbul olacak. Yani sen bilirsin:)Peki arapcasini latin harflerle yazilmis sekilde okusam olur mu
Asslında gönlümden 41 yasini bölüşmek geçiyor ama herkese fazla gelir, çünkü 7 kişiyiz şimdilik ve aşağı yukarı 5 ya da 6 yasin düşüyor. O yüzden 1er tane mi okusak acaba, esma da okuruz yanına
Listedeki herkes adına bir kere niyetlenip tek yasin okuyacağız. Rabbim sıkıntılarınızı gidersin, sıkıntılarınıza yardım etsin inşallah.Yarin okuyorum Allahin izniyle .yeni oldugum icin birsey sorucm ama hergun bi arkadasin dilegi icinmi okuyorz yoksa bi kerelik mi .duaya cok ihtiyacim var cunku bi kizim var ve bosanmak uzereyim esim bni arayip sormuyor
Evet aslında okunabilir de canım özelden yazıp çok okuyamayacağını belirten bir arkadaş var. Ondan 1 yasin dedim canım.Pek zaman sınırımız yok kuzum 5 yasin bana ağır gelmez ama diğer arkadaşların ne dediği de önemli
kuzucum ben hayırlısıyla okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah , birbirimize hayırlı haberler vermeyi tez zamanda Rabbim nasip etsin inşaAllahC cansu_tr
denizinmavisi (Selin)
hmbg
miyomim
megos (Görkem)
rudecute
detii (Sümeyye)
BirazMutluluk
Hepimiz adına niyetlenip 1 adet Yasin-i Şerif ve 100 adet Ya Cami Ta Vedud esmasını okuyoruz. Çıkmak isteyen, okuyamayacak olan lütfen bildirsin. Allah şimdiden kabul etsin.
Çok teşekkür ederim canim
Sagolasin canim cok teşekkür ederim Allah razi olsun daha güzelleri daha iyileri sizin olsunHadi hayırlı uğurlu olsun Cansucuğum darısı başımıza inşallah :) Benden yana da kat kat helal olsun sana :)
Allah razi olsun sizdende okuyan arkadaslardan daListedeki herkes adına bir kere niyetlenip tek yasin okuyacağız. Rabbim sıkıntılarınızı gidersin, sıkıntılarınıza yardım etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?