- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahDünden beri azmettim bitirdim nihayet. Allah hepimizin duasını kabul etsin tez vakitte hem gönlümüze göre hem de en hayırlı evlilikleri yapmayı nasip etsin hepimize.
Allah hayirlisini versin inşallah. Umarım en güzeli olur hakkınızda. Rabbim sabır versinNolursunuz banada dua edin babamin evindeyim esimle bosanmak uzereyim banada yardim edin nolur gec olmadan
canlar yeni okumaya ne okuyacaz bi fikriniz varmı
Duydum ama denememiştim. Olumlu sonuçlanırsa haber et biz de deneyelim:) hakkında hayırlısı olsun inşallah.Mrb kızlar ben bisey soracaktim bu beyaz mendile okunan uygulamayi yapan var mi aceba , ben geçenlerde bu uygulamayı yaptım 3 gün mendil i koynumda sakladim sonra kaybolmuş :) tekrar yaptım bugün 3. Günüm ve tuhaf biseyler var olayı anlatiyim is yerinde bi muhendis var ve sadece 1 kez görmüştüm Hic bisey de hissetmedim çünkü benim kafamdaki eş profiline hic uymuyordu ben 160 boyundayim o en az 1.90 vardır iste sigara kullaniyo felan istemedigim şeyler bunlar Neyse beyaz mendil terkibini yaparken hayırlı bi eş istedim ve artık eşim gelsin allahım beni bulsun dedim :) bu terkibi yaptiktan sonra sabah aksam hep aklımda o muhendis var anlayamiyorum sebebini onla yatıp onla kalkiyom deli olacam :)) bi ilçedeyiz ve o mühendisin annesinin de kız aradığını duydum yeminle dün kız arkadaşları topladim ve o mühendisin annesini bulun bana dedim :))) kimdir necidir tanıdık bulun akraba bulun o kadına ulaşın beni tavsiye edin dedim :))) allahım yarabbim bunu ben dedim ama ben demiyorum bu nedir niye boyle oldum dua yüzünden mi aceba terkibi yapıp böyle bisey yasayan var mi aramız da bi yardımcın olun bana ne olur :)
Canım bu duamizi tamamlayaydik keşke n benim içime dert oluyor bu şekilde. Biz bu arada düşünelim ne okuyabiliriz diyecanlar yeni okumaya ne okuyacaz bi fikriniz varmı![]()
inşallah canım ramazan gelmeden başlamak nasip olur, benim aklıma kızlar da okuyabiliriz derlerse yasin i şerif okusak diye geldi canım , kızlar ne derler bilmiyorum kuzum onlarında bi fikrini alalım inşallahCanım bu duamizi tamamlayaydik keşke n benim içime dert oluyor bu şekilde. Biz bu arada düşünelim ne okuyabiliriz diye
Amin canımmHepinizden özür diliyorum hanimlar geç kaldığım icin. Okudum bitti Allah kabul eder inşallah Rabbim hepimize hayirli yuva kurmayi nasip eder insallah. Benim bu hafta çarşamba günü nikahim var nasip olursa kuş yuvadan ucuyor daha dugunume var ama nikah biraz erken olacak . Rabbim hepinize daha güzellerini daha hayirlilarini nasip eder insallah hepinizi cok seviyorum hepinizden cok dua aldim hakkinizi helal edin benden yana hakkim varsa helali hos olsun canlarimmmm
Amin canim insallah hepimiz cok mutlu oluruzAmin canımm,benden yanada helal olsun canım Rabbim bi ömür mutlu ,huzurlu etsin inşaAllah canım , çokk çokk mutlu ol
![]()
Olabilir canım , kaç adet okuyacağız peki? Çok fazla olursa okuyamayacak olanlar olabilir.inşallah canım ramazan gelmeden başlamak nasip olur, benim aklıma kızlar da okuyabiliriz derlerse yasin i şerif okusak diye geldi canım , kızlar ne derler bilmiyorum kuzum onlarında bi fikrini alalım inşallah![]()