Hayırlı eş için birlikte dua edelim

89 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ okuyoruz. Hepimiz adına niyetlenelim :KK200:

@denizinmavisi (Selin) -okudun.
hmbg hmbg -okundu.
@megos (Görkem)-okundu.
rudecute rudecute
@nilda Hatun (Demet) -okundu.
Nara87 Nara87 -okundu.
@Mavi siyah -okundu.
BirazMutluluk BirazMutluluk -okundu.
zeynep_1987 zeynep_1987 -okundu.
Seso35 Seso35 -okundu.
D DenizYildizi

Çok sevgili dua arkadaşlarım hepinize hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar dilerim. Rabbim eşlerimizle bayram sevincini yaşatsın inşallah.

rudecute rudecute ve D DenizYildizi arkadaşlarımız dışında hepimiz okuduk çok şükür. Yeni duamız için arayışlara giriyorum ben şimdi tüm tekliflere açığım:)

N Nilda Hatun biraz ara vermek istiyor sınavlarından dolayı. Geriye kalan herkes devamdır diye düşünüyorum.

Çok sevgili dua arkadaşlarım hepinize hayırlı, huzurlu, mutlu bayramlar dilerim. Rabbim eşlerimizle bayram sevincini yaşatsın inşallah.

rudecute rudecute ve D DenizYildizi arkadaşlarımız dışında hepimiz okuduk çok şükür. Yeni duamız için arayışlara giriyorum ben şimdi tüm tekliflere açığım:)

N Nilda Hatun biraz ara vermek istiyor sınavlarından dolayı. Geriye kalan herkes devamdır diye düşünüyorum.

Kuzum bana hiç bildirim gelmeyince daha başlamadık sandım yeni gördüm. Başlar tez zamanda bitiririm. Bu arada hepinizin bayramı kutlu olsun. Sizleri seviyorum :KK200:

denizinmavisi denizinmavisi
hmbg hmbg
megos megos
rudecute rudecute
Nara87 Nara87
M Mavi siyah
BirazMutluluk BirazMutluluk
zeynep_1987 zeynep_1987
Seso35 Seso35
D DenizYildizi

Hanımlar 12.000 ihlas okumamıza katılmak isteyen lütfen beğensin veya katılıcam desin ki listeye ekleyim. Sayılı okuma olacağı için eksik olmasın.
hmbg hmbg
zeynep_1987 zeynep_1987
M Mavi siyah

Yarın sabaha kadar bekleyelim kızlar, bayramda herkes siteye giremeyebilir . Başka katılan olmazsa yukarıdaki 4kişi başlarız inşallah

Kuzum ben de varım bu ara yoğun oluğumdan önceki okumamı tamamlayamadım ama tamamlar tamamlamaz haber vereceğim

hmbg hmbg
megos megos
rudecute rudecute
Nara87 Nara87
M Mavi siyah
BirazMutluluk BirazMutluluk
zeynep_1987 zeynep_1987
Seso35 Seso35
D DenizYildizi

Hanımlar 12.000 ihlas okumamıza katılmak isteyen lütfen beğensin veya katılıcam desin ki listeye ekleyim. Sayılı okuma olacağı için eksik olmasın.
hmbg hmbg
zeynep_1987 zeynep_1987
M Mavi siyah

Yarın sabaha kadar bekleyelim kızlar, bayramda herkes siteye giremeyebilir . Başka katılan olmazsa yukarıdaki 4kişi başlarız inşallah

Kuzum ben de varım bu ara yoğun oluğumdan önceki okumamı tamamlayamadım ama tamamlar tamamlamaz haber vereceğim

Back
X