- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
- #15.781
Tabi ki katılabilirsin ekliyorum hemen, hayırlı bir eş nasip etsin Rabbim kardeşinize.Ben de kızkardeşim adına katılabilir miyim ? Canımdenizinmavisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki katılabilirsin ekliyorum hemen, hayırlı bir eş nasip etsin Rabbim kardeşinize.Ben de kızkardeşim adına katılabilir miyim ? Canımdenizinmavisi
Amin ecmain canım . Sağol eklediğin içinTabi ki katılabilirsin ekliyorum hemen, hayırlı bir eş nasip etsin Rabbim kardeşinize.
kuzum mazeretim başladı bitince hemen okuyup bildirecem canımBu turumuzda 12.000 ihlası bölüşüp okuyacağız inşallah. Yine hepimiz adına niyetlenelim. Yarın sabaha kadar bekleyip başlarız kızlar.
hmbg
zeynep_1987
denizinmavisi
M Mavi siyah
rudecute
umut-16 kardeşi
Ne kadar sürede bitirmemiz gerekiyor canım . Yada bitirince mi bildiriyoruz?Bu saate kadar bekledik, daha da katılmak isteyen yok sanırım. Yine hepimiz adına niyetlenelim. 6 kişiyiz ve kişi başı 2000 adet ihlas suresini okuyoruz. Toplamda 12000 ihlas okumuş olacağız. Rabbim kabul eylesin.
hmbg
zeynep_1987
denizinmavisi
M Mavi siyah
rudecute
umut-16 kardeşi
Belli bir süremiz yok canım, herkes bitirince diğer duamıza geçiyoruz. Çok uzatmamaya gayret ediyor herkes. Evet bitirince okudum dersin canım.Ne kadar sürede bitirmemiz gerekiyor canım . Yada bitirince mi bildiriyoruz?
Yok canım helal olsun tabi ki, Allah kabul etsin. amin inşallah kuzum, dualara devam elbet güzel şeyler olacak hayatımızdadenizinmavisi kuzum önceki duayı okudum bitti Rabbim kabul eylesin. Beklettim sizi hakkınızı helal edin ben karar verip başlamadık sanmıştım
Yeni duamız hayırlı olsun inşallah gönlümüze göre biri çıkar :)
Aylardır aksatmadım bu gruptayım hep ama bayram telaşı nedeni ile oldu. İnşallah alınırım okumaya devam etmek istiyorum.Herkes bu sayfaya günlük baksa aslında çok kişi katılacak da ,denizinmavisi seni de alır canım :)
Sen başla alırlar ☺Aylardır aksatmadım bu gruptayım hep ama bayram telaşı nedeni ile oldu. İnşallah alınırım okumaya devam etmek istiyorum.
Canım ben alırım sorun değil de okumaya başlayan arkadaşlar vardır, senin için niyetlenmişlermidir bilmiyorum ama ben başlamadım mesela, senin için de niyetlenirim. Yine de ekleyim mi canım?Aylardır aksatmadım bu gruptayım hep ama bayram telaşı nedeni ile oldu. İnşallah alınırım okumaya devam etmek istiyorum.
Canım adetli iken zikir maksadıyla ezberden sureler okunur diye duymuştum ama ben de net bilmiyorum istersen ara ver, adetin bitince devam edersin.denizinmavisi canım regl döneminde okuyabiliyormuyuz . Ben başlamıştım 190 adet okudum ama regl oldum. Devam edebilirmiyim . Yoksa okuyamıyormuyuz